tirsdag den 18. juni 2013

Smukt nyt skab...


Jeg er så småt begyndt på forandringer på pigernes værelse. Specielt Neels side på værelset trænger til en overhaling, det har aldrig helt fungeret for mig med den tapet der sidder på hendes side, og nu skal den altså væk. Hvad der kommer istedet, det må i vente lidt med at se, for jeg her nemlig ikke modtaget det endnu.

Men andre ting skal også ske, og lidt er allerede sket. Jeg har solgt de to gamle hvide karlekammerskabe, og to nye er flyttet ind. De var super flotte de to jeg havde, men specielt den ene var meget stor, og tog meget plads, så derfor valgte jeg at sælge dem begge. Måske handler det også lidt om, at i min tid hos Tine, der gik jeg og forelskede mig mere og mere i to af hendes skabe.... Så jeg var nødt til at sælge for at kunne købe.

På billederne her ser i det ene jeg har købt hos hende, det er nok det smukkeste skab jeg i hele min franske/svenske tid har set, og det holder bare stadig. Den originale farve er helt vidunderlig på det her skab, jeg var simpelthen forelsket. Igår flyttede det ind, og ligeså et andet. Det andet er bare hvidt som de gamle, men noget mindre, så rummet føles pludselig større.

Skulle i andre mangle smukke gamle eller nymalede karlekammerskabe, så har Tine en masse i butikken, tag et kig forbi lige HER.

Nu glæder jeg mig til at gå igang med de andre forandringer.




9 kommentarer:

  1. Hvor er det et smukt skab og det er den flotteste farve.

    Jeg er også igang med en make over af mine pigers værelser og jeg tror jeg kan have billeder klar til bloggen i næste uge.

    SvarSlet
  2. Kan godt forstå du bare MÅTTE eje dette skab. Det er skønt!
    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet
  3. Flot flot skab (har selv en stor kærlighed for den slags.) :) og fu** hvor ser der bare fedt ud hendes værelse! :)

    SvarSlet
  4. Sikke et smukt skab, det var da utroligt! Er stadig vild med klovnen altså:-)

    SvarSlet
  5. Skøøønt skab, gid det stod hjemme os mig ;)

    SvarSlet
  6. Pustetrolden - Det her skab er bare helt vildt flot, der er langt imellem den helt rigtige farve med det helt rigtige slid :-) Spændende også med make over hos dig.

    Lisbeth - Ja ikke, der stod ligesom bare Louise på, jeg fik helt ondt i maven hver gang Tines kunder gik forbi...

    Mamameene - Tusind tak, jeg elsker også det skab, og den forvandling der nu er sket hos pigerne, det er jeg så glad for... Viser det om et par dage.

    Julie - ENig, den klovn er jeg også selv stadig helt vildt forelsket i, den er simpelthen hyggelig.

    Mus - tusinde tak :-)

    Carina - ja altså jeg gad ikke det stod hjemme hos dig, for jeg er SÅ glad for det, men håber du finder et i samme stil. Det er nemlig rigtig fint.

    SvarSlet
  7. Uh, jeg er godtnok usikker på om jeg skal male mit karlekammerskab hvidt, men som du siger, det vil så se mindre ud.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...