onsdag den 9. oktober 2013

En næsten voksen stue....


Okay.... Jeg ved godt der sker meget her hjemme lige for tiden..... Men i der har fulgt mig over en tid, i ved, at nogen gange... Så har jeg behov for at rykke mig i stor stil..... Siden sommerferien har jeg forsøgt at bevæge mig i en lidt mere voksen retning, stadig med plads til masser af sjove og finurlige detaljer, og med masser af plads til pigerne, men også et sted hvor man kan føle sig lidt voksen....

Jeg har set de smukke kubikreoler mange mange steder, og jeg har altid synes de var så fine. Men samtidig anede jeg ikke hvor jeg skulle finde pladsen i vores lille hus. Jeg havde aldrig rigtig tænkt at kommoden måtte vige pladsen. Men pludselig fik jeg bare lyst alligevel, og væk røg den. Den er så til salg nu, hvis nogen har interesse.....

Jeg har købt den smukke plakat fra Lisa Grue. Jeg har haft kig på Lisas ting via instagram længe, og jeg er meget betaget at hendes univers. Hendes kunst er simpelthen så spændende, og ikke set helt så mange steder endnu, det synes jeg rigtig godt om. Den passer perfekt ind, har det helt perfekte farveunivers til min smag, og den passer super godt ind sammen med de andre ting vi har hængende.

Stolen er jeg dog en lille smule træt af, ikke selve teak træet, og ikke selve stolen, for man sidder så skønt i den. Men betrækket, det er hæsligt, og jeg er træt af sådan et pakke det ind hele tiden. Jeg vil derfor gerne have fundet noget pænt stof der kunne komme på.... Tænker lidt at det sort/hvid stribede fra IKEA kunne være flot.... Det må blive en af de næste projekter....

21 kommentarer:

 1. Ja lidt sker der da! Det ser fint ud. Men kunne nu også godt lide kommoden

  SvarSlet
 2. Ja lidt sker der da! Det ser fint ud. Men kunne nu også godt lide kommoden

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser det bare godt ud! :-)

  SvarSlet
 4. Lige meget i hvilken retning du bevæger dig er det jo altid fantastisk smukt og lækkert du bor

  SvarSlet
 5. Din nye indretningsstil er klart mere i min retning, så jeg synes det er rigtig pænt.

  Og det er meget sjovt du nævner det med stolen. For mit første tanke var, at den burde ombetrækkes og at det stribede stof ville være pænt til det (altså inden du nævnte det i teksten). :)

  SvarSlet
 6. det ser rigtig fint ud - en masse gode farver.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 7. Det er så flott, så flott.. Elsker stilen din, uansett om det er retro eller slikt du har det nå, du er så gjennomført og flink:)
  ( Også har jeg såååå lyst på den rosa luckyb.. dukken din, hvor har du kjøpt den? Det er desverre altfor få steder i Norge som selger dette..)

  Klem

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare fint ud, er vild med de rolige lyse farver og så dit pang og firnurlige tilbehør.
  Meget hyggelig.

  VH Louise

  SvarSlet
 9. Super fint. Den nye plakat er rigtig fed. Hvor er rammen fra? Synes det er svært at dine fine rammer, som ikke bliver for brede.

  SvarSlet
 10. Først.... hvor er det virkelig virkelig dejligt at blogland langsomt er ved at vågne igen, det er så fedt at tjekke mailen, og se at der popper kommentarer ind på ens indlæg igen... Det skaber lyst og driver mig til at tænke meget mere i blogindlæg igen. Så tusind tak til Jer, det er virkelig fedt...

  Og tak for de søde kommentarer til reolsystemet... det er købt i trævarefabrikkens butik i Horsens, og rammen er købt i Bilka, det er bare en plastik ramme, men det er jeg kun glad for, så er den slet ikke så tung på væggen og der skulle blot et søm til for at bære. Jeg kan overhovedet ikke se, at det er plastik og ikke glas.

  Jeg nyder virkelig stuen... men stolen irriterer mit øje, igår aftes smed jeg et sort/hvid stribet kludetæppe over den... bare indtil jeg får fundet det rigtig stof, det er ser under alle omstændigheder meget pænere ud, og så har jeg fundet fint nyt stof til skamlen.

  Glæder mig til det blir helt færdigt :-)

  SvarSlet
 11. det er skønt med forandring og denne er virkelig super skøn (: jeg har også længe haft et øje på reolen, men kann ikke lige se hvor den kunne være hos os... jeg gider ikke at have fjernsynet stående fremme, så indtil videre må vi leve med skabet det står i og dermed uden reol...

  SvarSlet
 12. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men et lille tip til stof, hvis du vil køre en mere voksen stil kunne du evt. kigge på stof i skumhuset i Aarhus de har rigtig meget fra Kvadrat dvs gode kvaliteter - og så kan du evt lave en sort/hvid stribet pude og udskifte den når du trænger til forandring! ;)
  Cecilie

  SvarSlet
 13. Hvad for noget træ er kasserne? Skal selv købe nogen, men kan ikke finde ud af hvilken træsort det skal være :)

  SvarSlet
 14. I love the large poster. Please provide any info you have for it (and where I might be able to find one for myself!). thank you!

  SvarSlet
 15. I love the large print by Lisa Grue! So amazing! http://lisagrue.bigcartel.com/product/sleeping-monkey

  SvarSlet
 16. Waar komt de kast / kasten vandaan?

  SvarSlet
 17. Hej! Hvor har du købt den store plakat med de pink prikker? Hvad hedder evt. kunstner? Mvh, L

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...