fredag den 24. juni 2011

Hjemme igen.

I søndags valgte søde Joan fra bloggen WOOZ at lave et fint besøgsindlæg fra mig, og det blev bare SÅ flot... Kan dog se jeg fik skrevet min tekst lidt for hurtigt... Det kan jo ske. Men tak til alle jer der har læst med og som nu har valgt at melde jer som faste læsere... her har været lidt dødt i ugens løb, men min kære telefon kunne slet ikke trækkes med nettet helt der oppe i det nordjyske.... Men nu er jeg hjemme igen, og er klar med skønne indlæg til jer.

Min skønne lille store tøs Merle har simpelthen plukket så mange blomster. Hver evig eneste gang hun var udenfor, kom hun hjem med skønne små buketter. Vi endte med at ha drikkeglas med sjove finurlige buketter over alt :-) Meget livsbekræftende med sådan en lille pige i huset. Her er et billede af en af dem.


Men vi har også været på mange lange gåture langs vandet og rundt i klitterne.... Og jeg havde bestemt kameraet med mig på min vej, jeg har fanget nogle smukke blomsterbilleder som jeg lige ville dele med jer her under. Prøv lige og se hvor smukke de er, jeg ville ønske jeg kunne ha taget dem allesammen med hjem til haven.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...