onsdag den 15. juni 2011

Idag er en UNDERLIG dag

For idag har jeg pakket min lille babys aktivitetstæppe væk, og sat det til salg. Tænk sig, nu er den tid allerede forbi. Det er sådan lidt vemodigt og samtidig super sjovt med den tid som Neel nu bevæger sig imod. Vi er startet på grød, og øver i at sidde osv osv..... Det med grøden vender jeg tilbage til en anden dag, for hold nu op... Det er altså en udfordring :-)

Vi er fast besluttet på at 2 børn er nok for os, så jeg ved at det så blir sidste gang med alt, og det er derfor med en smule vemod at tæppet nu blir pakket væk.

Derfor lige et lille billede af den første dag Neel sendte mig det største smil nede i netop ativivtetstæppet :-)


6 kommentarer:

  1. Hun er da for lækker og ja det går helt vild hurtig.

    SvarSlet
  2. ja hun er totalt skøn, men nu er hun snart et halvt år, og jeg fatter overhovet ikke hvor tiden blir af. Det eneste der ikke forsvinder så hurtigt, det er alle de der lækre ekstra kilo man lige har fået fornøjelsen af :-) :-)

    SvarSlet
  3. Årh hun er sød som hun ligger der og smiler:-) Jeg synes også det var mærkeligt at pakke aktivitetstæppet væk... i det hele taget er der mange små "milepæle" hvor man lige stopper op og bliver lidt vemodig:-) he he men vemodig ville man dælme ikke blive hvis de der kilo en morgen bare var pist forsvundet:-)
    Det er bare en rigtig hyggelig blog du har:-)
    kh Ninna

    SvarSlet
  4. Ja du har helt ret. Snart skal vi også sige farvel til sutten på den store, det blir lidt mærkeligt. Men jeg tror hendes tænder blir glad for det. Hun har fået noget suttebid den lille tøs:-)

    Og Gud ja, tænk hvis man vågnede en morgen og bare var tynd igen. Kæft det ku være nice da:-) men der skal godt nok arbejdes for det her 2 gang.

    Tak fordi du kan li min blog. Det er jeg glad for at høre.

    Ha en dejlig weekend

    SvarSlet
  5. Hej Louise. Hvor kan jeg godt forstå at det må være med blandet følelser at ting bliver gemt væk eller solgt.
    Jeg synes også at tiden flyver afsted - min datter Laura er allerede tre måneder. Vi står og ønsker os et aktivitetstæppe - har du solgt Neel's?

    SvarSlet
  6. Hejsa. Ja det var en yderst underlig dag:-) hun ligger dog stadig og leger lidt på et alm tæppe. Men ja det andet tæppe har jeg til salg. Hvis du er int kan du SMS mig på 26707813

    K louise

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...