torsdag den 28. juli 2011

Blogging og smukt køkken

En ganske rolig aften, og her sidder jeg så i min stue. Børnene er puttet og manden er smuttet til fodbold.... Altså mænd og sport, jeg kommer aldrig til at forstå det helt. Men har giftet mig med en tidl. proffesionel fodboldspiller, så har nu prøvet i 10 år at forstå det bare lidt.......

Nå, men tilbage til roen, jeg sidder og hygger mig med computeren, og dagens desperate housewifes kørende på videoen. Lyder det ik lækkert... nogen der kender følelsen??

Og mens jeg  nyder  roen faldt jeg over en ny blog, denne er det, og den er super fin. Det er endnu en norsk blog. Jeg er virkelig vild med deres til.... Jeg ved godt jeg skriver det tit, men jeg lider af total stilforvirring til tider, især når jeg møder en norsk blog. De bor altså super fantastisk der oppe. Total fed blanding af retro og hvid stil.... Måske man sku svinge bare en anelse tilbage.... Jeg går pt og forsøger at samle stoffer nok til at skifte puderne i sofaen, mit håb er, at de blir knap så krads i farverne som dem jeg har nu, tror det vil mildne looket i stuen en smule.

Men disse billeder er af et stilrent køkken fra førnævnte blog. Synes det var super flot, og ville dele det med jer.




6 kommentarer:

  1. Jeg synes du har et smukt hjem. Meget inspirende. Kiggede lige dine billeder igennem og nu du siger farver, jeg kan ikk forstå du vil have røde lamper til spisebordet. En lys pastel mintfarve vil være lige i øjet ;) Bare en tanke..

    SvarSlet
  2. Smukt. De bor bare så flot deroppe nordpå... Suk. ;-)

    SvarSlet
  3. Miahald - det var faktisk også mit første ønske... Men nu har jeg fået dem her af en veninde, og så vil jeg ikke spraye dem i første omgang, men jeg tror de blir det på et tidspunkt... det er nemlig ikke lykkedes mig at finde nogen i præcis den farve jeg gerne ville ha.

    Dankebaar - præcis :-)

    SvarSlet
  4. M.h.t. de røde lamper over spisebordet, så synes JEG de passer PERFEKT(!!!)

    Og så kan jeg altså meget bedre li' DIN boligindretning end den her på billederne fra den norske blog! Men det er jo smag og behag! :-)

    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet
  5. Jeg er også ret vild med de norske interiørblogs og deres lyse stil. Jeg kan huske den der julekalender "Jul i Svinget". Der var der også lidt af det lyse med fint tapet, lysekroner og den slags - og den er da nogle år gammel.
    Kh. Kate

    SvarSlet
  6. Lisbeth - Tak, det havde jeg faktisk lige præcis brug for at høre... Kom lige et sekund i tvivl...

    Kate - den julekalender kender jeg vidst ikke, men den lyder da farlig at se... i hvert fald indretningsmæssigt :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...