torsdag den 14. juli 2011

På besøg hos DEN LILLA APPELSIN

Kære Alle

Jeg har handlet lidt af mit seneste Liebe og Anne Black hos Susanne Skifter, Susanne har den skønne lille netbutik denlillaappelsin -

Nogen gange fører handler bare til fine bekendskaber. I hvert fald kom vi til at snakke om vores store passion for henholdsvis Liebe og Anne Black, jeg fortalte at jeg meget gerne ville skifte alle greb i mit køkken, men havde ikke besluttet om det skulle være den ene eller den anden, hun fortæller mig så, at hun har Anne Black i køkkenet og Susan Liebe i badeværelset, desuden har hun Liebe her og der og alle vegne.

Vi bor ikke lige ved siden af hinanden, så jeg spurgte om ikke jeg måtte se billeder, det lød så fint... Og sørme om ikke jeg måtte.

Jeg har idag fået de fine billeder, og jeg synes jeg ville dele dem med jer.

Tag desuden gerne forbi hendes shop, hun forhandler begge mærkerne, og lidt til.... Så man går IKKE forgæves. Servicen er desuden helt i top. Det betyder en del når man nethandler som jeg gør :-)










6 kommentarer:

  1. Fine billeder, jeg har også længe overvejet at få køkkenlågerne malet hvide og få nye greb på, fx Anne Black. Hvordan går det med den lille pus, håber ikke hun er blevet alt for syg.

    SvarSlet
  2. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det skal være det ene eller det andet... Men håber snart det bare kommer til mig :-9

    Hun har bare været så varm og utilfreds hele aftenen... Nu er hun puttet... Så der venter nok endnu en træls dag imorgen før det vender. ØV OS

    SvarSlet
  3. Det er synd for det lille pus, Jeg går også og leder efter andre steder hvor jeg kan skifte greb, jeg har et skab i gangen, men det greb der er der nu har to huller. godt nok med en god afstand, så jeg overvejer at sætte to greb på hver låge. "se lige min fine blog nu" :)

    SvarSlet
  4. Ja det er bare så synd for hende... øv os... men det er jo bare noget de desværre skal igennem.

    Ja sæt du da bare to på, de er pynt i sig selv de greb.

    HOLD NU OP den er blevet flot din blog, du har da i den grad været igang... Hvordan søren får du billeder på de mest populære af dine indlæg??? Det ser godt ud.

    Jeg har også en anden blogger lige pt igang med at lave en ny header for mig, det kan jeg ikke selv finde ud af ..... men din er godt nok blevet flot da. Tillykke med det

    SvarSlet
  5. Sikken et link at dele :) Jeg må fluks ind forbi og kigge! Og goddag til mig her på din lækre blog, jeg glæder mig til at følge dig :)

    SvarSlet
  6. hej Binemor

    Velkommen til, dejligt du vil følge med fremover. Det er jeg glad for.

    Og ja, fin lille biks ik, og rigtig sød pige der har den.

    Ha en dejlig weekend

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...