fredag den 19. august 2011

Dirch Passer

Igår var jeg til noget snigpremiere på den nye Dirch Passer film, jeg er helt og aldeles opvokset med Dirch Passer film, og jeg ELSKER ham.... Han havde bare et eller andet som INGEN andre nogensinde får. Det mest triste er selvfølgelig, at han faktisk meget hellere ville lave alvorlige ting, end han ville få folk til at grine.

Jeg kendte faktisk godt historien, men sådan at få smækket en film i hovedet, der virkelig beskriver hvor trist han egentlig havde det, det var faktisk ret sørgeligt.

Nå, men hvor om alt er, så følte jeg bare for at lave et lille indlæg til minde om den store fabelagtige mand han rent faktisk var.Når ja, og så var Nicolai Lie Kaas, som spiller hovedrollen, nede og fortælle før forestillingen Han er bestemt en af nutidens temlig dygtige skuespillere, og hvis jeg skal være lidt ærlig, faktisk også lidt hot:-) Så da chancen bød sig for dette billede, så sagde jeg simpelthen JA TAK!!


6 kommentarer:

 1. Den film vil jeg så gerne se.
  Hvor er i da et smukt par, dig og Nicolai. Mmmm... Han er helt sikkert hot!
  God dag. Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Uhh den chance havde jeg også nuppet. Heldige dig:-) Jeg skal ind og se filmen én af dagene i næste uge og jeg glæder mig også, da Dirch Passer naturligvis også var en del af min barndom og opvækst på TV- (eller fjernsyns) delen.
  God weekend:-)

  SvarSlet
 3. Årh snyd! Jeg elsker Nicolai, han er ikke bare hot, men smaskhamrende lækker (nåja, og så det med at han er en god skuespiller, kommer ligesom i anden række ;) hæh). Glæder mig meget til at se filmen :) Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Pernille, jeg ku ikke ha sagt det bedre... Prøvede bare at være en anelse mere diskret i indlægget:-) ha ha:-)

  Men ja, faktisk en rigtig god, omend rørende film. I kan godt ta lidt klinex med i lommen.

  Kram

  SvarSlet
 5. Hi ham er jeg også opvokset med, måske jeg skulle se filmen, og ham Nicolai ja jeg havde også benyttet mig af chancen.

  SvarSlet
 6. Jeg er også vokset op med Dirch og Nicolai :-D Om må give de andre ret I ser da hotte ud sammen.
  Har nogen af jer set det store indlæg i Søndagsvisen - rigtig godt endda.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...