søndag den 28. august 2011

ET SLAG FOR DUPLO...

Jeg slår lige et slag for Duplo. Det er nok noget af det skønneste og mest kreative legetøj man kan få. Og det holder generation efter generation.

Man husker selv Duplo fra sin egen barndom, og ens forældre husker Duplo fra deres. Det er som om, at det som virkede for mange år siden, det er altså det der stadig virker. Vores børn ser stadig Mumi troldene, og de ser Cirkeline og de ser de gode gamle Anders And og Mickey. Selvfølgelig er der masser af fine nye ting idag også, men det er som om, at de gode gamle klassikere både på tv og legetøjsfronten. DE HOLDER BARE BEDST.

Og her søndag morgen, der stod det hele i Duplo klodsens tegn. Neel er ude og putte, Jesper er ude og arbejde lidt. Og Merle og mor, de leger med klodser.




Og Merle ville gerne vise, at hun har lilla neglelak ligesom sin mor!!!

12 kommentarer:

  1. Duplo er et fantastisk leketøy. Her fikk eldstemann mye av det, og nå leker de to minste med det også! :) Bygge.. bygge.. bygge ! :)
    Så søt negl lakk snuppa di har da. Jeg og minstejenta lakka tåneglene våre i går, det er fryktelig stas - og det ble også lilla! :) Gøy med jenter...

    Er så enig med deg når det gjelder barne tv. Alle de tegneseriene som de lager nå er ikke noe bra, synes mye av språket de legger opp ikke ligner grisen. De lærer jo ungene til å prate stygt. Her har Emil og Pippi vært likt en god stund, men ser at de begynner å vokse fra det. Lilletuppa mi er veldig fasinert av Drømmehagen og Teletubbies ;)

    Ønsker deg en fin søndag!

    KLEM til deg!

    SvarSlet
  2. Nej hvor hyggeligt i også går rundt med lilla neglelak, det er faktisk ret pænt synes jeg.

    Og jeg kan trøste dig med, at upsy daise og iggle piggle blir også meget meget set her hjemme:-) Merle gider det ik så meget mere, men lige om lidt starter det nok forfra med Neel....

    Vi prøver dog at indoktrinere meget mere med det gode gamle, men du har ret, lige præcis det der rædsomme drømmehaven, det hitter bare os!!!

    PS. Så lige billederne af din stue, hvor ser det bare HELT VILDT godt ud. Så flotte farver, og kanon fedt sofabord.

    SvarSlet
  3. Hei :)
    Ja.. Den tapeten er nydelig! Men jeg har dessverre veldig lite igjen, det vil si bare 30 cm igjen :(
    Så beklager :/

    Håper du finner den et annet sted!

    FIN søndag til deg vennen!

    SvarSlet
  4. Hejsa

    Tusind tak for din tilbagemelding, dejligt du gad svare tilbage... Men ærgeligt du ikke havde mere.

    Du må have mig i tankerne hvis du skulle støde på det igen.... Det virker som om i har mere af de gode sager der oppe hos jer:-)

    Også go aften til dig

    SvarSlet
  5. Duplo er et hit. Det og så PlayMobil var noget af mit yndlings legetøj som barn.

    SvarSlet
  6. Heisann! Ville bare si at jeg liker bloggen din veldig godt :-) Loves it <3 Fin søndagskveld til deg!

    SvarSlet
  7. Det er utroligt at en så "simpel" opfindelse kan skabe så meget glæde, leg og hygge og udfordre de små grå hos store og små... Fantastisk opfindelse - hvem der bare var kommet på den :o)

    SvarSlet
  8. Malene - Playmobil, don't get me started. I LOVED IT... Og jeg har bare SÅ meget i gemmerne... HÅber VIrkelig pigerne kommer til at gide det. HÅber bare ikke jeg blir for sart over det når det kommer frem:-)

    Camilla: Tusind tak skal du ha, så dejligt at høre.

    Pernille: Ja hvem der bare var det, så var man sørme rig idag da.....

    SvarSlet
  9. Herhjemme er Duplo også et hit..:) Vi tøsehyggede også med Duplo det meste af morgenen.. Elsker tøsens fantasi i de lege..;)
    KH Anne

    SvarSlet
  10. Ja det er dejligt når de kan lege selv nogen gange.... Vi glæder os også til vores tøser rigtig kan lege sammen på et tidspunkt.

    SvarSlet
  11. Heisan Louise
    Du, den gule tapeten har jeg solgt ut smitt og smule av. Har bare 40 cm igjen som jeg skal ha til påskeklipp med ungene når den tid kommer.
    Jeg skal rope ut om jeg noensinne skulle støte på den igjen.
    Fine bilder du viser!
    Ha en glad dag i Danmark!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlet
  12. Hej Kaspara

    Tusind tak for din tilbagemelding, men forstår godt du holder fast i de sidste rester:-) det er bare SÅ FINT....

    Men ha mig i tankerne. Jeg søger også noget andet, har netop lavet et indlæg om det, så hvis du støder på det må du endelig sige til.

    KH Louise

    Og også rigtig go dag til dig

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...