mandag den 22. august 2011

Flere lækre sager til hjemmet

Har netop erhvervet mig nogle ganske fantastiske ting.... Ikke noget dyrt af slagsen, men noget ganske ganske fint af slagsen.

Med posten idag kom dette helt og aldelels smukke vattæppe, af alle dem jeg ejer, så tror jeg faktisk dette må være det smukkeste. Jeg fandt det på trendsales, gav ikke særlig meget, men hold op jeg var lykkelig da det kom. Det kan ligge ALLE steder i vores hjem, så nu blir det helt problematisk at finde netop PLADSEN.... Tror måske bare det blir Neels legetæppe, for så får jeg det brugt og kigget på det hele hele tiden.

Med posten var også disse helt vildt søde vimpler, de er købt hos Frøken Jensen -  en side jeg har fundet for nyligt inde på facebook. En rigtig dygtig pige, hun laver mange fine ting. Vimplerne er vidst på begge sider. Vi har også bestilt to navneplaketer hos hende, det blir dog først i næste måned. August har været lige rigelig til den dyre side.... Men er de ikke bare flotte???
Cirkeline har jeg en lille plan med, er jo igang med at lave hygge ved Merles seng, og om et par dage når de sidste ting er på plads, så får i lige et billede der fra. Tror bare det blir SÅ FINT.... Ku næsten tænke mig at sove der selv.

Nå, men bedst som man ikke tror dagen ku blive bedre, så på vej hjem fra handletur her i lille Hedensted, så står der en fin lille Lyngbyvase og kigger på mig i genbrugsbiksen. Egentlig er jeg mest til de helt hvide, men sys bare denne var så lille, fin og billig at den måtte med hjem. 25 kr kostede den. Helt ærlig, hvem lader den så stå??? Og jeg var hurtig, for der gik en dame rundt efter mig der inde i lang tid, ku næsten se hvor meget hun håbede at jeg stilte den igen... Men det gjorde jeg ikke, nu pynter den fint her hjemme i Villa Villa Kulla Hedensted!!!





8 kommentarer:

  1. Lækkert tæppe og god plan at bruge det som legetæppe :o) Også meget søde ophæng, det skal nok blive rigtig fint. Og det er sjovt med vasen, min mor havde en magen til med på loppemarked og solgte den og en anden Lyngby vase for 30 kr stykket - havde slet ikke set, at hun havde dem med, så jeg stod måbende og så til mens de fine sager røg lige for næsen af mig selv :o)

    SvarSlet
  2. Ja ikke, jeg var simepelthen SÅ lykkelig da jeg åbnede den pakke idag.

    Ej ved du nu hvad, det var da noget værre noget med de vaser, nu må hun da lige huske dig din mor... Håber du har fundet nogle selv siden.

    SvarSlet
  3. Sikke nogle lækre sager! Hvor er du heldig!

    SvarSlet
  4. Wow, vilket läckert täcke! Och de där pappershängena var väldigt söta, tack för inspirationen! :)

    SvarSlet
  5. Skøn vase! De er altså i HØJ kurs, så 25,- kr. for den var et virkeligt FUND! Kan godt forstå du blev "forfulgt"... ;-)

    Jeg har samlet på de hvide Lyngby-vaser (samme facon som denne) i flere år, men ville helt sikkert også ha' snuppet den med blomsterne for en 25-krone-seddel!

    Go'nat til Blogland... ♥

    SvarSlet
  6. Betina - det var da så lidt.. Fortæller meget gerne når jeg er begejstret for noget:-) :-)

    Men fortæller først om mine kup når de er helt i hus... ha ha:-)

    Og ja, det er bare så fine ting jeg fik med posten. Skaber også masser af glæde idag, går bare rundt om det tæppe og kigger på det hele tiden:-)

    SvarSlet
  7. hvor er du bare heldig med det tæppe! så lækre farver. Jeg kigger også tit på trendsales men jeg er åbenbart ikke heldig nok ;)

    SvarSlet
  8. Jeg kigger også meget meget tit, og det er utrolig sjældent at sådanne guldkorn dukker op.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...