onsdag den 17. august 2011

Gult, Gult og lidt af hvert

Idag har jeg været lidt produktiv, nogen dage tager ånden bare fat i 'en, og så sker der lidt. Jeg har efterhånden stødt på mange fine indlæg om nye og gamle ball lamper, og hver gang har jeg tænkt, ej Louise, du har 2 liggende i kælderen, kom nu i gang.... Så idag tog jeg den ældste af dem, købte gul spray maling, og så fik den en tur. Tænkte den skal hænge over Merles ny seng, forsøger for tiden også at få fundet en der gider lave en sættekasse til væggen.... Det hører i mere om når den lander en gang...

Men da lampen havde fået spray, så stod jeg der og gloede på den... tør nu, tør nu, tør nu.... Gik en tur rundt om huset istedet og fik taget lidt hyggelige have billeder:-)

 
 
 






Der blir ved med at være fine blomster der ude jeg kan plukke ind af, det er sørme en fornøjelse. Og dejlig billigt. Nu lover de skybrud fredag og nærmest sommer igen i næste uge, hvis vi er heldige eksploderer haven så lidt igen.... og med andet en ukrudt.

Nå, men en sød buket ærteblomster kom med ind til spisebordet, og så tog fanden... eller ånden... ved mig igen. Jeg fik lavet lidt om på børnenes hyggekrog, fjernet det store oliventræ, det måtte ud i vinterhaven, det er begyndt at drysse en del. Så kom der en kedelig hvid ramme frem der hvor træet plejede at stå... Jeg tænkte, der er mere gul på dåsen... og ud kom rammen. Sikke en hyggelig ramme det nu blev til.

Den smukke pelargonie der nu står i vinduet, den stod og gemte sig i et hjørne ude i haven... Den måtte med ind og nydes istedet.









11 kommentarer:

  1. Nu er gul jo helt klart en af favoritfarverne herhjemme, hvor blandt andet sofabordet har fået denne farve. Synes det ser vildt godt ud hjemme hos dig! Drømmer også om at finde en af de gamle lamper og spraymale den til den kommende lillesøsters værelse.
    Kan huske du på et tidspunkt skrev at du købte spraymaling rimeligt billigt. Hvor køber du det henne?

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette

    Ja det er blevet ret så fint, det synes jeg også.

    Spraymalingen er billig her i min lokale farvehandler i Hedensted. 3 dåser for 99... Men tænker da de kører samme tilbud i andre farvehandlere også :-)

    SvarSlet
  3. sikke fin lampen blev og ikke mindst rammen! gør du noget ved lampen og rammen før du spraymaler? altså skal de files eller noget? eller sprayer du bare med det samme?

    SvarSlet
  4. Altså egentlig burde man nok gøre en hel masse for at få en fin og ren overflade... Men dertil er jeg alt for doven når det kommer til projekter. Jeg går bare igang.... Så hvis du har tålmodigheden er det nok pænest at gøre lidt inden, jeg gør det bare ikke;.)

    SvarSlet
  5. Du bor SÅ fint Louise.....vi har bare akkurat samme smag!! :o))
    Bliver nødt til at vide, hvor du har de fine lysestager i vindueskarmen fra....og stoffet, som du har fået syet kjole i....det er pragtfuldt!

    SvarSlet
  6. Tak for det:-) Synes også jeg føler mig ret godt hjemme efterhånden. Ville ønske jeg ku være hjemmegående forever:-)

    Stagerne er købt i en lille lokal biks her i Hedensted, Bo&stil hedder den, de er lavet i træ... OG desværre falmer de i solen, så de kan Ikke vendes mere... øv, men fine er det.

    Stoffet er fabelagtigt, kan simpelthen ikke få for meget af det stof:-)

    SvarSlet
  7. Super skøn gul farve!! Jeg har selv købt en gul spraymaling men den blev mere grøn end gul :-( Så kan du evt fortælle hvilket mærke din spraymaling er? Det er nemlig lige præcis sådan en gul jeg er ude efter.
    ...og fantastisk skøn blog du har ;-) You are an inspiration!

    SvarSlet
  8. Hvor er det nogle dejlige billeder! Og flot hus i har!! Hvor har du fået den lille papirdame i ramme?

    SvarSlet
  9. Fiskegudens Datter, tak for de søde ord, det varmer rigtig meget at høre:-9

    Sprayflasken hedder colorworks colorspray, og farven hedder 1021. Håber du finder den. Den er nemlig rigtig fin:-)

    Leizy, tak skal du ha:-) Papirdamen er sådan nogle postkort jeg har købt amio.dk, Rakel (bare wunderbar) havde lavet et indlæg om dem på et tidspunkt. De er bare SÅ fine:-)

    SvarSlet
  10. hvor er det bare fint! jeg er også begyndt at få mere og mere gult ind herhjemme, det er faktisk rigtig fint.
    Super fin lampe

    SvarSlet
  11. Ja gult er faktisk ret lækkert, det er også kommet for mit øje mere og mere efterhånden.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...