onsdag den 3. august 2011

Jeg er afhængig.....

Af to ting..... Ben&Jerrys og boligindretning... Og det er i skrevne rækkefølge.

Det er først for nogle måneder siden, at jeg stiftede bekendskab med Ben&Jerrys.... Og jeg havde mange diskussioner med mig selv. Er det fanden, eller er det Gud der har skabt det.... Efter mange dages overvejelser, så kom jeg frem til Gud. Det smager jo simpelthen himmelsk.

Her et lille glimt ind i min fryser, disse to er er mine favoritter :-)


Min anden store afhængighed er boligindretning og opstillinger. I mine øjne hænger de to ting temlig meget sammen. Når jeg køber en blomst, kan det resultere i flere timers omflytning her hjemme. Og jeg ELSKER det. Tror ikke min mand helt forstår det, men på den anden side, jeg forstår bestemt heller IKKE alt ved ham.
Ta fx. idag, jeg kom ind fra haven med 3 fine buketter, og fluks satte det masser af ideer igang. Jeg fik pludselig lyst til at lave helt nye opstillinger over det hele.... Faktisk var jeg næsten irriteret når Neel lige var vågen ind imellem, det havde jeg slet ikke tid til idag....

Jeg fik også smidt en masse blomster ud. Det er sådan i perioder om jeg vil ha mange eller få blomster. Mange vil nok sige, at jeg lige pt stadig har mange, men det er IKKE mange i forhold til hvad jeg nogen gange har (bare vent til julen). Men når det er så varmt udenfor, så er det næsten et arbejde i sig selv at holde alle de blomster kørende, og nogen af dem var bare ik så kønne længere, så nu røg de ud.... Og det skabte igen plads til nye rokeringer.

Her er billede af nyt arrangement på spisebordet, og ny opstilling på hylde i stuen.

15 kommentarer:

  1. Hihi kender det alt for godt! Du må nu aldrig smide din blomst ud med kronen, den er bare så sød - så kommer jeg gerne fra Århus og gir den kærlig omsorg.

    SvarSlet
  2. blomst med kronen, hvad er det for en?????

    SvarSlet
  3. Meget fin opstilling,det er bare hyggeligt at indrette og pusse om hjemmet :o) Herhjemme roder vi desværre for meget til fine opstillinger!

    SvarSlet
  4. Jeg tror du har den i dit vindue. Har i hvert fald set den på dine billeder :)

    SvarSlet
  5. Leizy - har lige læst dit indlæg, og jeg er helt helt rundt på gulvet. Puha det må ha været en forfærdelig oplevelse.... Det med at ens små og mest højst elskede væsner i verden, har været udsat for fare. Det er ikke en tanke der er til at holde ud. er MEGET lykkelig for i kom hele hjem og at politiet er informere.

    Mia - hmm er bange for du tænker på den som er under min bolig fra gamle dage... Er i hvert fald ikke en jeg har lige nu, men jeg plejer at lave dem hver jul. Tror også jeg gør det i år:-)

    SvarSlet
  6. Den is der har jeg aldrig smagt, det må jeg hellere prøve. den lysestage fra Liebe har lidt for længe stået øverst på min ønskeliste, den er så fin. og det billed du har lavet ser også rigtig fin ud. Jeg har det på samme måde med blomster inde, nogle gange mange og nogle gange næsten ingen.

    SvarSlet
  7. Hold da op. Laver du dem selv? I ståltråd eller hvad?

    SvarSlet
  8. UHMMM!!! Ben & Jerry's "Cookie Dough" ice cream er min absolutte #1... Den smager totalt himmelsk... og er vildt syndig! ;-)

    SvarSlet
  9. Ævlebævle.... Den is, den MÅ du prøve, den er fantastisk..... Men farlig at stifte bekendskab med at samme grund, plus den er temlig dyr:-(

    Miahald, måske du kan skrive et link til præcis den blomst du lige snakker om... Men hvis den står i et vindue bag sofaen og sammen med en masse fattigmandsstager, så ja. Men jeg har en krone som jeg "bare" vikler hjerteranker rundt om. Så putter jeg mos i bunden, og så har jeg sådan en smuk juletræskugle formet som en krone, den får lov at hænge inde i midten. Det er virkelig flot. Et must hvert år.

    Lisbeth - Lige præcis, det noget værre skidt faktisk:-)

    SvarSlet
  10. ævlebævle - lysestagen er forresten ikke fra Liebe, den er fra casalinga. Liebes er sådan formet ned i dråberne, de her er "bare" malet på.... Bare hvis du går på jagt efter en magen til :-)

    SvarSlet
  11. Hihi..lidt sjovt at du har den lysestage fra Casalinga. Jeg skrev lige et ønsker-mig-indlæg igår, hvor den var en af de ting, som jeg bare må eje :o)

    SvarSlet
  12. Er det rigtigt, den kan jeg godt forstå du ønsker dig... Den er bare SÅ flot:-) HÅber du får dig erhvervet den.

    SvarSlet
  13. Først og fremmest tusind tak for en skøn blog! Din er blevet den første jeg læser hver gang jeg går på opdagelse i blog land:) Jeg er vild med din indretning og går selv og overvejer og tage springet til indretning med farver...
    jeg elsker dine to lysestager - derfor ville jeg lige høre dig om den fra liebe er den der hedder stjernekoppen? og din lysestage fra Casalinga hvor har du erhvervet den henne?
    kram Carina

    SvarSlet
  14. Kære Carina

    Tak for de søde ord, det er så dejligt at høre når folk kan li det man laver:-)

    ANg. Liebe koppen, så ja, jeg er ret sikker på det er stjernekoppen, den koster 130 kr:-)

    casalinga stagen har jeg købt ved www.honemor.dk Hun har dem i sin butik og handler dem også over nettet hvis man bare lige mailer eller ringet til hende:-) Hun er rigtig sød.

    Så go fornøjelse

    kh Louise

    SvarSlet
  15. hvor ser det bare fint ud med de nye ting

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...