søndag den 21. august 2011

NYT LOOK

Selvom jeg rent faktisk var ret glad for det look jeg havde før, så er jeg bare ikke go til at kigge på det samme helt vildt længe af gangen. Måske skal man egentlig passe på med at lave for meget om på bloggen, for folk kan jo til sidst måske slet ikke kende det, og ikke helt finde ud af hvad man har gang i.

Men Joan med fra WOOZ har altså hjulpet mig lidt med dette look.... Og sådan skal det så se ud i lidt tid nu kan jeg mærke.

Kan i li det????

7 kommentarer:

 1. Det er helt vildt flot og dejligt farverigt:)

  SvarSlet
 2. Skønt look....oser af hygge og feel good stemning. PERFEKT!

  SvarSlet
 3. Jeg syntes det er rigtig godt, rigtig god stemning og jeg syntes det fortæller meget godt det du skriver om. dejlige ting, fine farver og skønne skønne unger :)

  SvarSlet
 4. ja jeg kan rigtig godt lide det og jeg synes kun det er fedt, når folk skifter lidt udseende på deres blog af og til. Jeg gider heller ikke at se på det samme hele tiden og elsker også at lave lidt om :D

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er rigtig flot :) Joan er bare skide go til at lave så noget - hun har os lavet min banner :)

  SvarSlet
 6. Tak hvor er i søde, dejligt at høre i kan li det. Jeg synes også jeg blir mere og mere tilfreds... Føler det har ramt meget godt den stil jeg kører lige nu.... Men måske man får lyst til at skifte igen til jul:-) :-)

  Så må Joan på arbejde igen, hun er nemlig rigtig go:-)

  SvarSlet
 7. det er bare rigtig fint, rigtig dig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...