tirsdag den 9. august 2011

solstråler og stof

Igår fik jeg den skønneste stofpakke ind af døren. Var meget meget spændt på pakken, for jeg havde faktisk købt den ubeset. Jeg har købt det på trendsales af enfuglihånden. Havde lige læst en artikel om hendes smukke hjem i BOLIG magasinet, så jeg tænkte det ikke ku gå helt galt. Hun bor da bare fantastisk fint:-)

Jeg havde bare ønsket de sædvanlige pink/gule/orange nuancer og de lilla/blå nuancer.... Og så lige en enkelt grøn. Og her er så hvad der kom


Og jeg er ganske ganske godt tilfreds..... Måske skal jeg supplere lidt op, men det må blive næste måned. Nu er stofbudgettet for denne måned helt og aldeles opbrugt:-)

Det er meningen der skal syes 5 puder hvor af hver side blir forskellig. På den måde kan jeg skifte udtryk i sofaen hele tiden... Det synes jeg var en ret go ide.

Men lige nu er min kære mor i fuld sving med at sy sengetøj til tøserne, jeg fik lige et glimt af det igår, og HOLD nu op hvor er det flot. Glæder mig virkelig til at vise det til jer.... Og ikke mindst til at pigerne skal sove i det.

Her til morgen var der lige et glimt af sol og blå himmel ud af mine vinduer, jeg skyndte mig at tage et par stemningsbilleder.....Og så må jeg som altid lige supplere med et billede af tøserne mine, de er så skønne, og er virkelig begyndt at kunne få lidt glæde af hinanden. Merle ELSKER at optræde for Neel, hun får hendes udsøgte opmærksomhed 24 timer i døgnet, og hun elsker det...... Vi kære forældre, vi nyder bare at kigge på:-)11 kommentarer:

 1. Skønt stof i fine farver

  SvarSlet
 2. Virkelig fint stof, det skal der da nok komme nogle skønne puder ud af. Og så dine søde piger, de hygger sig rigtigt

  SvarSlet
 3. Skønt stof! Hvis du har tilovers af det grønne, vil jeg meget gerne bytte?
  Dejlige piger som altid:-)

  SvarSlet
 4. Søde søde piger! Og meget lækker stofpakke, den er jeg lidt (meget) misundelig på :o)

  SvarSlet
 5. Ja jeg synes også stofpakken er rigtig rigtig fin.... Det er bare som om, når man først går på stofjagt, så kan man ikke rigtig få nok... Man må bare ha og ha og ha... Og så mange puder kan vi altså heller ikke ha her i hytten:-)

  Så er det man ku lave det der skønne patchwork tæppe med ALLE farvoritterne... MEN... min syevner ekstisterer jo desværre ikke... Har ganske enkelt ikke tålmodigheden til det.

  Så hvis nogen af jer skønne dygtige damer sku få lyst at sy mig et, så siger i endelig til.

  Julie, jeg har desværre kun fået det ene stykke som passer lige til den ene side på puden, ellers havde jeg bestemt gerne byttet.

  Men det er købt på ts hos enfuglihånden, det kan da nemt være hun har mere, hun har jo vildt meget stof :-)

  SvarSlet
 6. Skønt stof. Har selv det meste af det:)
  Dejligt dine børn har så meget glæde af hinanden - og kære er de da godt nok begge to:)

  SvarSlet
 7. LÆKKERT stof!!!
  Jeg er også på jagt efter de gule nuancer til mit helt eget slumre-tæppe :)

  SvarSlet
 8. Hun har nemlig mange skønne stoffer og jeg følger hende også på Ts ... God handel, heldige dig :-)

  SvarSlet
 9. Den stofpakke ku man da godt bli lidt misundelig på :-) Og hvor er de bare skønne, dine tøser! Det er bare så fantastisk, når ens børn begynder at ku lege sammen... :-)

  SvarSlet
 10. Malene: Tusind tak, sys os de er temlig skønne...

  Binemor - ja jeg er også ret godt tilfreds.

  Pimp me up - hun har rigtig meget fint... Holder også stærkt øje med hende.

  Bebe - ja det er fantastisk... Det er virkelig de stunder man bare går og drømmer om når man venter sig nr. 2, og pludselig så er de der bare.

  SvarSlet
 11. hvor er det bare skønt stof og børn :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...