tirsdag den 30. august 2011

Soveværelset....zzzzzzzzzzzzzzzz.......

Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg ikke ville vise soveværelset frem.... Så det vil jeg hermed gerne gøre.

Soveværelset er jeg ikke helt tilfreds med, synes det mangler noget skrald på farverne... Vil også her meget gerne have tapet på væggen bag sengen... Og vil egentlig gerne bare have en masse lækker kulør ind.... Men det er bare ikke helt så nemt i et soveværelset synes jeg.

Og så har jeg dobbeltdyne. Det begrænser også sengetøjs køb RIGTIG meget. Jeg vil jo mægtig gerne selv sove i det lækre retrosengetøj, men det findes bare overhovedet ikke i den str.

Jesper har faktisk også en dyne med ekstra længde, men han har endnu ikke opdaget at jeg bare putter alm. str. på, så sssshhhyyyy det siger vi ikke til ham, for så stopper det jo helt med det lækre sengetøj i soveværelset:-)

Men sådan ser det ud, her hvor vi sover.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
FORSLAG MODTAGES GERNE :-)

24 kommentarer:

 1. Flot soveværelset og tak for kigget derind :)
  Iøvrigt rigtig lækkert sengetøj det ligger øverst på sengen :) Hvor er det mon fra :) ?
  Meeeen stuen og børneværelset er altså nr. 1 hjemme hos jer synes jeg :)
  God dag ønsker Lisa

  SvarSlet
 2. wouw en fin uro med luftballoner hvor er den fra??

  er også helt vild med de ugler er de i papir?? og hvor mon du har dem fra??:O)

  SvarSlet
 3. Skønt!! Og det ser da bekendt ud det sengetøj? :-) Godt at det er kommet godt frem!

  Jeg synes egentlig, at det er ret lækkert som det er - kan godt lide et lyst og luftigt soveværelse. Men måske vi skal sy et dobbeltdynebetræk til dig på et tidspunkt? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Tak for det.... Men ja, farveløst i forhold til resten... :-)

  Sengetøjet er fra en sød blogger, Mette fra Kirkesjov:-) Bare SÅ FINT....

  SvarSlet
 5. Kreative Rainbow - ja den er sød ik, købte den fordi jeg skulle bruge 'en til osteklokken med giraffen i stuen.. Men var så vild med den at jeg hængte den op. Men det er waterquest der laver den. Prøv at google det. Den er ik ret dyr.

  Uglerne hedder wise Owls, kan også købes på nettet, man får 4 stk. og skal selv samle dem. Et hyggeligt lille aften projekt.

  Mette: Ja det er SÅ lækkert, er spændt på hvad Jesper siger:-)... Og ja, drømmen er i den grad et sæt til mig, ville VIRKELIG gerne ha et, grøne farver på den ene side og de pink/orange på den anden.... Og så et guld pudebetræk... Så ville jeg være i himlen....

  Kan du mon lave det til mig?????????

  KH Louise

  SvarSlet
 6. Uhh - vil rigtig gerne, men så skal der nok lige samles lidt mere stof - især de grønne nuancer er jeg lidt i bund på...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. det er rigtig fint jeres soveværelse :) et sengetæppe i retro stoffer ville live rummet op eller tapet på den ene væg, måske langs den korte.

  SvarSlet
 8. Mette, sender dig lige en mail:-)

  SvarSlet
 9. Det med tapet ville jeg ELSKE... Men Jesper er bare IKKE med på den ide, og sengetæppe ville være gennemført fantastisk. Men der har faktisk kun været sengetæppe på den ene dag hvor Mette Helena var forbi med sit kamera:-)

  Jeg har overvejet at male nogle af møblerne. Eks. skamlerne lilla og det lille hvide skab, kan faktisk måske ikke set her på billederne, men det vil jeg gerne ha malet gult tror jeg....

  OG så drømmer jeg nu om at Mette syer mig noget sengetøj:-) :-9

  Der må vidst lige arbejdes lidt mere på JEsper:-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det hyggelig, jeg kan nu godt lide at soveværelset er lyst, men du har ret lidt mere farve ville også være fint, jeg er vild med dine hvide skabe, er det til tøj

  SvarSlet
 11. Synes det ser lækkert og lyst ud!
  Men et sengetæppe i retro patchwork vil helt sikkert se godt ud! Måske nogle kæmpe puder også?

  SvarSlet
 12. Så skulle du se mit soveværelse! Det er "zzzZzzZzz" siger jeg bare. Hvidt, hvidt og atter hvidt. Og så et stort sort skrummel af et skab. Vi har kun boet i vores lejlighed i 6 måneder, men vi har intet fået lavet. Og vi har desværre heller ikke midlerne til de flotte ting du har i dit soveværelse - så jeg ville prise mig lykkelig hvis jeg var dig, og hvis du ikke tror mig, så sender jeg gerne et billede, så tror jeg du kommer til at elske det du har! :-)

  SvarSlet
 13. Julie, sender dig lige en mail

  Jeantte: Ja ik, det ku være så flot med noget farve på sengen.

  Skabene er bare ikea skabe... og de er til alt det tøj der ikke skal hænge:-)

  SvarSlet
 14. Malene-Louise

  Jeg er skam vældig glad for det, men nu hvor jeg er blevet så glad for farver, så vil jeg gerne omgive mig med dem hele tiden.... Blir faktisk ret problematisk at komme tilbage på arbejde i det sterile miljø der er på et sygehus:-)

  Håber for jer i snart få sat skik på lejligheden:-)

  SvarSlet
 15. Tack för titten! Jag tycker att du har ett superfint sovrum, lagom med färg. I ett sovrum passar det bra med lite mildare toner så att det känns vilsamt, tycker jag. :)

  Vill passa på att råga om det är ok att jag lånar några bilder att visa upp på min blogg? Jag vill gärna tipsa om din underbara blogg! :)

  SvarSlet
 16. Igen, tusind tak for de søde ord. Du må meget gerne låne billeder og henvise til min blog. Du må lige skrive link til indlægget. Det er jeg spændt på at læse:-)

  Ha en go aften

  Kh Louise

  SvarSlet
 17. Tack för lånet av bilderna! Inlägget hittar du här: http://gall-erry.blogspot.com/2011/08/bloggar-jag-diggar-1.html

  Ha en fortsatt fin kväll du också! :)

  SvarSlet
 18. jeg er helt afgjort til de mere dæmpede farver i soveværelset, så jeg synes at jeres er ret fint :)

  SvarSlet
 19. Hello Louise,

  I found your blog thanks to "Sevnty Tree".
  I can't read your langage unfortunatelly, but I love the colors in your blog! Also you have so many good ideas, it is very inspiring!
  And the dishwasher filled with colorful dishes... so much fun!

  You are welcome to visit me:
  pregnancyjoyandotherthings.blogspot.com

  SvarSlet
 20. Hei, så fin blogg du har, jeg fant deg i dag via ERRY, så mye fint det var her. Jeg legger meg til som følger hos deg og gleder meg til å lese mere. Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet
 21. Men jösses...! Hu rkan jag ha missat denna underbara blogg tidigare! Jag älskar alla färgglada bilder du visar på ditt fina hem och allt du skapat!
  Hit kommer jag tillbaka! :-)

  SvarSlet
 22. fint soveværelse!! Har du en webadresse på uglerne? kan simpelthen ikke google mig frem til dem! :-(

  SvarSlet
 23. Hei!! Jeg fant også bloggen din via Erry! Og det er jeg jammen glad for!! :D Herlig stil og flotte farger, i et kjempekoselig hjem. Ha en fortsatt fin kveld! KLEM.

  SvarSlet
 24. Tak for jeres søde ord, og velkommen til nye:-)

  Musseolsenjensen: Prøv lige at send mig en mail på ltjo79@hafnet.dk og mind mig om det, så skal jeg finde dem til dig imorgen:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...