fredag den 12. august 2011

Tapet på børnemøblerne

Som bekendt ser vi RIGTIG meget til vores børn lige for tiden, igår var begge vågne til 23.30..... Forstår stadig ikke en bjælde af hvad der foregår.... Men når man nu alligevel er tvunget til at være oppe så længe, så kan man lige så godt være lidt produktiv.

Så jeg satte Jesper igang.... ha ha..... Og der blev sat tapet på børnenes møbler igår aftes, det er blevet rigtig fint..... Drømmer stadig om at hele væggen bag hjørnet skal ha en omgang tapet, men Jesper er utrolig svær at rokke ved.... Så nu har jeg sagt, hvis ikke jeg kan få to vægge, så tager vi bare alle dørene....:-) Vi må se hvad det blir til, men en ting er sikkert... Tapet, det kommer til at flytte ind.


11 kommentarer:

 1. Aj hvor er I produktive hjemme hos jer og fint er det edder sparke mig også blevet! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet godt! Sikke hurtigt fra tanke til handling!! ;o)

  SvarSlet
 3. TAAAAKKKK, ja ik, sys også selv det er blevet ret hyggeligt.

  Men sjovt, billederne viser næsten at vi bor sådan lidt mere duset... Men når man er her, så ser man selvfølgelig også alle farverne rundt omkring. så det passer rigtig fint ind:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det fint og hyggeligt ud! Hvad synes pigerne om det? :)

  PS: Fornuftig arbejdsdeling... ;)

  SvarSlet
 5. I har da brugt tiden fornuftigt.......så søde de børnemøbler....... og jeg håber du får overtalt ham Jesper!

  SvarSlet
 6. Maiken - Merle så det først her til morgen hvor hun skulle i dp, men hun var klar til at servere kaffe og det hele. Så tror bestemt hun blir tilfreds....

  Betty, ja ik, det er blevet ret fint... Og jeg arbejder på sagen.

  SvarSlet
 7. det er bare rigtig fint, det har din mand gjort godt ;)

  SvarSlet
 8. Det er blevet rigtig godt, og god stil lige at sætte manden igang :o) Og i øvrigt fremragende forhandlingstaktik...ha ha.. rigtig god weekend, kh Lisbeth

  SvarSlet
 9. tak for det søde piger. Vi er også ret glade for det... Nu er jeg på jagt efter en lille bænk til gangen som skal ha samme tur:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...