tirsdag den 6. september 2011

Farveforandring i soveværelset

Jeg tog simpelthen jeres gode råd til mig, og gik på jagt efter nogle flere farver til soveværelset.

Idag kom nogle ret store pudebetræk, de passede "næsten" perfekt på nogle store rygpuder jeg havde i kælderen... Det overskydende ligger bare bagved, det ser man jo ikke.

Jeg puttede også et på min egen hovedpude, ved godt det er lidt stort, så skal ha hørt min mor om hun ikke vil sy det lidt til:-)

Neel sover inde hos os fortiden, hun er igen meget meget forkølet og vågner konstant, så for ikke at skulle løbe som d.. og h...... så hun ikke vækker Merle, er det bare nemmere at hun sover hos os.

Og sørme også en dejlig farveklat at ha hendes sengetøj liggende i sengen.

Som i kan se skriger min store dobbeltdyne selvfølgelig stadigvæk MEGET højt efter et sengebetræk, og jeg er i den grad på jagt. Men jeg har ikke de store penge at gøre med, drømmer derfor om at finde to hele alm. dynebetræk, min mor har så lovet at sprætte op og sy sammen så de kommer til at passe til min store dyne... På den måde kan det blive et rigtig rigtig fint resultat.

Så sig til hvis i skulle støde på to fine betræk der ku passe til min dyne:-9

Og så kom de fine rammer fra tidligere indlæg, endelig op på væggen. Jeg tilføjede lidt ekstra.... OG VUPTI, en masse skønne farver flyttede ind i soveværelset.

Kan i li det???
20 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare super lækkert ud, super godt gået :)

  God bedring til lille Neel.

  SvarSlet
 2. I love the photo's on your blog.
  Nice and bright!

  SvarSlet
 3. Hej :-) Ville lige smide en besked - eftersom jeg har fulgt med i din blog et stykke tid. Er meget inspireret af dit smukke hjem. Overvejer selv at lave en hverdagsblog, men det jo lige med at tage sig sammen. Men tak fordi jeg må kigge med.
  Mvh. Maja

  SvarSlet
 4. Natanja - tusind tak :-)

  Mette - Ja sys du ik:-)

  Mireille - Thanks very much

  Maja - jamen dejligt når folk begir sig lidt "til kende" og velkommen til. Du må se at komme igang med blogverdenen:-9

  KH Louise

  SvarSlet
 5. jeg synes det er blevet rigtig rigtig lækkert! flot med lidt flere farver, selvom jeg også godt kunne lide det før.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det HYGGELIGT ud! Dejligt og blødt og lækkert!

  Og du bor jo vildt dejligt! Har skrevet det før - og jeg mener det 100%! Jeg ville elske at indrette mig som du gør, men jeg er også sikker på, at min kære mand ikke ville bryde sig om at bo i det!

  Og derfor tænker jeg lige højt: Der er ikke noget på billederne, der røber, at der også bor en mand på matriklen. Hvad siger din mand til at bo så helt igennem "tøset"?
  Måske har han sit helt eget åndehul a'la herreværelse, hvor han kan få lov til at skeje ud og indrette sig på en [bare lidt mere] rå og maskulin måde? Eller måske nyder også HAN alle farverne, papirklippene og de blomstrede retrostoffer etc.?

  TV programmet "Herre i eget hus" tog emnet op... og det var ret interessant, faktisk! ;-)

  Positive hilsner...

  //Lisbet ♥

  SvarSlet
 7. Hvor ser det indbydende ud. Rigtig flot miks af farver og nogle meget fine rammer med billeder du har lavet.

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare hyggeligt,.
  Det helt vildt hvad de farver gør ved soveværelset.
  Glæder mig også til vores står klar, så skal der hygges.
  Men det tager tid, når manden konstant skal arbejde.
  De har rimlig travlt lige for tiden, og det er jo typisk, når man er begyndt på et projekt...

  Knus Susi

  SvarSlet
 9. Marolle - Jeg er også selv MEGET tilfreds, passer mig meget bedre at sove her nu:-)

  Lisebeth - det er helt ok du spørg, det er der MANGE der har gjort... Men jeg er så heldig, at min kære mand ganske enkelt er FULDSTÆNDIG ligeglad... Han er ikke sådan en der havde store højtalere og mange stålting og indretningsideer med, det har han ladet mig fuldstændig om... Han hører jo at jeg får en del ros for min indretning, så jeg tror han sys det er ok vi bor sådan her..... Bortset lige fra alt det tapet jeg gerne vil ha op.... Det blir lidt af en kamp, men jeg håber det lykkedes i sidste ende... Ellers os blir jeg lidt mere ligeglad når jeg en gang starter arbejde, og ikke er her hjemme så meget mere.

  Det tv-program så jeg godt, og sys faktisk det var nogle fede ting der blev lavet. men de fik ALDRIG lov at komme her.

  Carina - Tak skal du ha, er også meget glad for resultatet selv :-)

  SvarSlet
 10. Dejligt med et indlæg fra dig :)Jeg har tjekket din blog mange gange de sidste par dage. Synes du bor rigtig flot :)
  Mange hilsner Lisa

  SvarSlet
 11. Ja det er ikke helt så mange indlæg jeg får lavet for tiden. Energien er ikke helt til det.... Men det skal nok komme igen:-)

  SvarSlet
 12. Hjertesuk over de fine stoffer.
  Gid jeg kunne finde sådan nogle fine nogle - jeg trænger til farver i mit soveværelse nu her hvor efteråret har gjort sit indtog!

  SvarSlet
 13. Er VILD med det! Det har du gjort godt! Du er en knag til indretning:-)
  I øvrigt dejligt med indlæg igen, det har jeg ventet på:-)

  SvarSlet
 14. Ælle Bælle, Pudebetrækkene var jeg så heldig at købe hos Lullaby, og Neels sengetøj har min mor syet, Min mands sengetøj er købt af Mette fra kirkesjov..... MEN kig på trendsales, der bugner af lækre stoffer:-)

  Julie:-) Hvor er du sød, tak skal du ha.... Dejlig at være "savnet"..... Men kender du med at man i perioder bare IKKE har så meget overskud, og så blir det sådan noget som bloggen der halter lidt.....

  SvarSlet
 15. Neeeej hvor er det blevet fint med alt det lækre stof! Hurra for det :-)

  Jeg tænkte forleden, men fik ikke skrevet det, at du kunne male den flettede kiste - lyseblå, mintgrøn, skriggul eller græsgrøn måske? :-)

  SvarSlet
 16. det må være så dejligt at vågne op der i mellem alle de fine blomster :) ha ha, sutterne ;)

  SvarSlet
 17. Så fint elsker bare den lille hygge plet i midten :)

  SvarSlet
 18. Så kom der da masser af spræl på soveværelset.

  Jeg ville ALDRIG få fripas af Karsten til at indføre så mange blomster i boligen, hvis jeg gerne ville det, så går det straks nemmere med farverigt grafisk look. :)

  SvarSlet
 19. Pimp me up - Ja de ku faktisk være super flot at male den kiste... Men uha det ved jeg ikke om jeg tør. Den er super gammel, og har en ret fed patina:-) Men overvejer.... Fandt dog sådan et gammelt lille retroskuffe møbel i kælderen, det tror jeg istedet jeg tager frem, og maler gult istedet for hvidt, og så får jesper det som sengebord:-)

  Christina - Ja, jeg håber os snart jeg får lov at prøve det, pt sover vi næsten ikke sammen fordi Merle har ekstremt behov for at vi rykker ind til hende om natten.... Der skal snart tages en kamp!!!

  Jeanette - Ja det er lidt hyggeligt, en tid man både frygter snart er forbi, men samtidig glæder sig lidt....

  Maiken - Ja ik, sys det er blevet SÅ COOL... Du må overtale ham lidt mere... ANg. tapeten så får jeg også KUN grafisk op, hvis jeg NOGENSINDE får lov:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...