fredag den 30. september 2011

Gul fridag!!!

Her hjemme er vi alle 4 sløje, det startede sidste weekend hvor Merle kom hjem med en slem forkølelse, efter et par dage var Neel ramt, og nu er både Jesper og jeg nedlagt. Jeg med feber, snot og ondt i halsen... ØV... var ikke lige sådan jeg havde drømt om at starte weekenden...

Derfor blev dagen slet ikke så produktiv som jeg havde regnet med, fik sprayet en lille seng, den blev lilla... Gul fik ferie idag.... Og så synes jeg bare denne seng ville være noget så nydelig i lilla..... Merle har den også i lidt større, måske den blir gul eller rød, nu ser vi.

Lisebeth skal lave en lille "dyne" til den, og så er hun ved at sy sengetøj til Merles dukkevogn. Det blir fint tror jeg, er i hvert fald ret vild med dem hun har lavet indtil nu.

Mange af jer spørg tit hvor jeg køber mine spray dåser, og hvad de hedder, nu har jeg taget et billede af dåsen, og så håber jeg i kan støve dem op i jeres lokale farvehandler. Alle mine blir nemlig købt her i Hedensted, så det er vidst lidt langt at køre for.

Pigerne er nogenlunde friske igen, Neel dog ikke helt om natten. Men de startede weekenden med et hyggeligt bad, moren måtte forevige denne stund, de hyggede sig helt vildt.







RIGTIG GO WEEKEND TIL JER DER UDE


15 kommentarer:

  1. skønt billede, hvor din datter giver sin søster et kys :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle fantastiske billeder af dine piger :o) Rigtig god bedring til jer alle! Og jeg er i fuld gang :o) Kh Lisbeth

    SvarSlet
  3. sikke skønne billeder af badenymferne - hvor er de søde :)

    jeg så i øvrigt voksdugen i dag i inspiration inde i Odense... kan sagtens købe den for dig derinde, hvis du gerne vil have det - der kommer jeg jo forbi noget oftere end Plint i Asperup...

    Kh Betine

    SvarSlet
  4. Maja - TAAAAKKKK :-)

    Lisbeth - fedt, glæder mig :-) Så du også mailen med det grønne så???

    Betine - det lyder super duper, nu skal jeg til Århus med min mor på mandag, så der kigger jeg lige i plint, hvis ikke de har det, så vil jeg nok rigtig gerne benytte mig at dit tilbud.

    Jeg vender tilbage. Og tusind tak

    KH Louise

    SvarSlet
  5. Hvor er den lille seng bare skøn! :) Dejlige billeder af dine to piger! :)

    SvarSlet
  6. Hvor er de bare søde dine piger...
    Sengen er bare blevet flot i den farve.

    Rigtig god bedring til jer allesammen.

    Knus Susi

    SvarSlet
  7. hvor fint med en lille kopi af den gamle klassiske seng. Og enormt flot i lilla. Det ser ud til at være en super start på weekenden med et hyggeligt bad

    SvarSlet
  8. Hold da op, du er flittig med spraydåsen. Er spændt på at se dit børneværelse make-over. Ud fra dine sneak peaks så ser det gennemført ud. :)

    Søde søde piger.

    PS: Det der med barsel kan ende med at være en dyr affære (taler af erfaring!) :)

    SvarSlet
  9. Dine piger bare så skønne Louise! Herlige billeder!

    Er lidt bagud i bloglæsning, men sikke du da er igang med spraydåsen derhjemme. Glæder mig til at se det endelig resultat. :-)

    Rigtig god weekend!

    KH Tine

    SvarSlet
  10. Dejlige billeder - trods jeres sløjhed. God bedring til jer! Dukkesengen er blevet så fin - jeg er vild med farven :)

    SvarSlet
  11. uh jeg glæder mig til at se det færdige værelse, det bliver helt sikker fint. Skønne billeder mad bade nymferne og god bedring til jer

    SvarSlet
  12. Hvor kan man finde al den fine maling du bruger?

    SvarSlet
  13. Tak for jeres søde kommentarer.....

    Det står stadig ret sløjt til helbredsmæssigt her hjemme, det er forældrene der er hårdest ramt... ik helt optimalt når man har to små aktive trunter susende rundt..... Men det er vel bare 'en af udfordringerne ved at være forældre.....

    SvarSlet
  14. Hej, dejlige billeder. Har nu fulgt din blog i et par uger, og må sige den er inspirerende :) er selv igang med børneværelse, og skal male en stol og en tallerkenrække. Vil høre om du grunder dine ting inden du sprøjtemaler? Og hvor mange går der til, da du fx malede din tallerkenrække og skamler i gul?
    Hilsen Line

    SvarSlet
  15. Hej Line

    Velkommen til, hyggeligt du følger med her inde.

    Jeg gør INTET før jeg sprayer, jeg sprayer bare, og så ser jeg med tiden hvor mange gange der skal til.... jeg brugte to dåser gul og dåske grøn den dag hvor jeg sprayede de ting du mener.

    Go fornøjelse

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...