torsdag den 8. september 2011

Okay, hvor heldig har man lige lov at være

Jeg har netop sat mig til computeren, for at lave et indlæg, jeg følte mig ret glad og heldig, for nede i vores kælder, der fandt jeg igår to super skønne ting, jeg havde glemt ALT om. En skønne skønne cirkus dåse, og så det fineste lille kommode møbel, de stod og puttede sig under en masse skrammel.

Kommoden fik fluks en gang gul spray på skufferne (havde egentlig tænkt det hele sku ha været gul, men dåsen er tom) Og den er egentlig også fin sådan her.... Så nu fik Jesper da lige nyt sengebord, og lidt dåsepynt.

Men pludselig gled der her indlæg en hel del i baggrunden, for sørme, om jeg ikke lige har vundet min første give away.... Tror da nok jeg blev glad, da jeg ku se, at Mum 2 2 boys simpelthen har udtrukket mig som vinder.... Gud hvor en skøn dag, er bare SÅ glad. Tusind tak Pia.

Grunden til indlægget først kommer nu, er at lille Neel fik sin middagslur i vores seng, hvilket IKKE gjorde noget idag hvor regnen står ned i stænger. Men hold op hvo rhun pynter der i alle de smukke stoffer:-)

Og i aften kommer min mor med puder og disney bøger..... Gotta love this day.

12 kommentarer:

 1. ufatteligt!!! hvordan kan man ha´ sådan noget lækkert stående i kælderen OG IKKE VIDE DET ;) der er bestemt 100 andre lækkerheder dernede :)
  det ser dejligt ud og din datter er skøn :)

  SvarSlet
 2. Jamen det ved jeg heller ikke helt, var faktisk ved at sælge den til min svigerinde for nogle måneder siden, men hun var ik helt vild med den.. Og det var vidst heldigt nok for mig:-)

  Dåsen troede jeg var den samme som Rakels loppefund for nyligt, men da jeg fik den studeret var det altså ikke den... Men den her er også ret fin:-)

  Jeg har MEGET i kælderen, husk på jeg har gennemgået et totalt stilskifte over det sidste halve år... så der er meget fransk shabby chic halløj der nede.... Måske det snart får en overhaling med lilla og gul maling:-)

  SvarSlet
 3. Tillykke - hvor er du heldig at du har vundet. :)

  SvarSlet
 4. Så godt at du havde vundet! STORT tillykke :)

  Lækker lækker kommode-sag! Love the color :)

  Her har regnen også bare tisset ned. Victor´s kommentar i morges:"Mor nu må gud godt snart stoppe med at tisse....." *griner* åh ja det ku være så nice hvis han gad det!
  kh

  SvarSlet
 5. Den er jo temmelig fin den lille kommode - synes bestemt heller ikke at det gør noget, der ikke var mere farve tilbage i sprayen :-)

  Må også give dig ret i, at lille Neel klæder sengetøj og puder RET godt, man får virkelig lyst til at putte sig ned ved siden af hende og drømme med! :-D

  Og tillykke med at du har vundet din første give-away! Det er da sejt :-)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med din vundne Give-away... :) OG sikke en skøn blog du har.
  Har kigget lidt rundt herinde og har fluks meldt mig som fast læser - og jeg glæder mig til at følge dig.
  Og hvor er den fin den kommode - og dåsen, ja den kan man da kun være misundelig over ;)
  Hav en fortsat god dag.

  Mvh. Sukkerknalden

  SvarSlet
 7. Kommoden er bare rigtig fin:-)

  Lækker lækker baby:-)

  SvarSlet
 8. Meget heldig åbenbart, hvor er det nogle lækre ting og god idé med den gule farve, det ser super fedt ud...

  SvarSlet
 9. Hvor blev den fin din kommode.
  Og Tillykke med din Give Away.

  Nåeh... hvor er hun yndig..
  Kan næsten dufte, den der babyduft, som jeg elsker...

  Knus Susi

  SvarSlet
 10. Hej allesammen

  Tusind tak, er stadig også helt høj over dagen igår... Om lidt kommer indlæg med alle de smukke sager min mor kom med:-) :-)

  Og velkommen til nye, dejligt i vil følge med

  SvarSlet
 11. Eigh deeeeeejligt barn, så skønt hun ligger der omgivet af retro.

  Ha en dejlig weekend

  Med venlig hilsen

  Mette Marie

  SvarSlet
 12. god bedring til hende.
  Den dåse er da for fed!! og kommoden er super fin med de malede skuffer, tror det ville være for meget hvis den blev helt gul ?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...