tirsdag den 20. september 2011

Så kom bambi op....

Nu har jeg fablet længe om den bambi jeg gerne ville ha op på væggen, og nu er den så ENDELIG kommet op.

Der var en læser her på bloggen, Maria hedder hun, hun var så sød at sælge mig den sidste rest tapet hun havde, af det som jeg længe længe havde ledt efter.

Og så var der Mette fra bloggen kirkesjov , hun lavede mig den fine skabelon, Mette har bare et eller andet ubeskriveligt overskud, hun er hele tiden klar til at hjælpe en.

....og pludselig, så kunne det hele lade sig gøre alligevel.

Den fine lilla bænk er købt for ganske nyligt, det er egentlig en før fødselsdagsgave til Merle, vi synes det var genialt at ha en lille bænk stående i gangen. Så kan pigerne selv sidde og ta sko på, og der kan være masser af huer og halløj nede i den lille bænk. Faktisk vil jeg dog rigtig rigtig gerne ha lidt tapet på selve bænken, jeg kan bare ikke finde det helt rigtige, der må meget gerne være gul og grøn i, så hvis nogen har forslag, så modtager jeg meget gerne:-)

Bænken er købt på en fin hjemmeside, thomsons hedder den, og heldigt for mig, så havde den til huse ikke så langt her fra. Og hold da op, der var mange fine sager i den store bygning hvor butikken havde lager.... uha uha... Men jeg styrede mig, og nøjedes med den fine lille bænk.

Nu ser vores gang så sådan her ud, ganske farverig, ganske fin, og helt og aldeles mig.
17 kommentarer:

 1. Hvor er bambien blevet fin Ü
  dejligt at se tapetet i brug og at der var nok - det glæder mig at kunne hjælpe Ü

  http://vanloseblues.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet fint - og som Maria - også bare glad for at kunen hjælpe :-) Det ser bare pivgodt ud i den gang der. Hvem der bare havde så meget lys og luft og plads til huer, vanter og andet vintergrej :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hej maria

  Godt du selv lige skriver, jeg ku simpelthen ik lige finde dig i mine indlæg... jeg redigerer fluks indlægget så der kommer link til dig:-)

  Men ja, det er så sødt ik:-)

  SvarSlet
 4. ha ha Mette, kan godt li du skriver lys og luft og plads... Det er bare 3 ting der IKKE er i den der gang... Den er faktisk ret smal og lille, og alle vægge er klistret til.... Sjovt som sådan noget kamera halløj kan snyde.

  Men tak fordi i sys det er fint, er også selv meget godt tilfreds... JEsper derimod, han griner bare:-9

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser det skønt ud Louise:) er vild med de bambier....Hvis de små ikke skulle dele værelse så vil jeg skrive til Mette med det samme:) For ja hun er et dejligt menneske som altid vil hjælpe:)

  Så fint Louise:)

  SvarSlet
 6. Vicky, tusind tak, synes også det er blevet ret så hyggeligt:-) Skal dine børn også dele værelse?? Er ik helt sikker på jeg forstår det du skriver der....

  Dorthe - Tusind tak, er også meget glad for det

  SvarSlet
 7. NEJ hvor en skøn hyggekrog med et fantastisk farvevalg, og sikke en sød bambi - den er garanteret et hit hos de små.
  Jeg har startet en GiveAway på min blog, du er velkommen til at deltage.

  SvarSlet
 8. smukt ser det ud :) den bænk er bare rigtig smart og ser vildt godt ud i lilla :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare flot! Er vild med bænken, farverne og ikke mindst bambierne! Er det et mønster, dig og Mette deler ud af?
  KH Dorthe

  SvarSlet
 10. Tak, synes også det er super fint.... Dejlig farveklat ude i gangen.

  Dorthe, jeg har desværre ikke skabelonen mere, min lille Merles stak af med den, og så var den ikke så pæn mere.... Desværre.... Måske Mette kan hjælpe dig??

  KH Louise

  SvarSlet
 11. Nææææh, det er bare så fint med bambi :) fjeldræven er jeg vild med - har selv den lilla, men den gule er også super sej :)

  SvarSlet
 12. Ja er det ik, er også meget begejstret for den/dem.... Og de der fjælræven mini, de er simpelthen fede.... Den lilla er Merles, den gule kom mine forældre med til Neel for ganske nyligt:-):-) Dejligt med skønne mormor og morfar:-)

  SvarSlet
 13. Hvor er det bare flot, de bambier er simpelthen så søde og passer jo super godt til bænken!

  SvarSlet
 14. Tak for det, jeg synes også det er super super fint:-)

  Går det bedre med Merle og trodsalder tiden??

  SvarSlet
 15. Åhhh de er sååå søde... Du skulle vel ikke ligge inde med en skabelon til dem? :) God weekend

  SvarSlet
 16. tullemus-
  Det har jeg desværre ikke, det er næsten et år siden de blev pillet ned af væggen igen :-) Håber du kan finde dem et andet sted.

  KH Louise

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...