søndag den 30. oktober 2011

180 grader i vinterhaven...

Det er lige præcis hvad møblerne har fået, en vending på 180 grader.

jeg har byttet om på spisebordspladsen og den fine "seng" i træpaller. Sådan har det somend stået før, en gang imellem har jeg bare brug for lidt forandring, og idag skulle det så være.

Den fine bænk ved bordet var endnu en af kælderens lækre sager. Den kommer sådan op og ned efter behov. I sin tid, da vi endnu ikke havde væltet vægge i køkkenet, der var den en del af spisekrogen helt inde i huset... Men det er der ikke plads til nu, så derfor kommer og går den i vinterhaven.

På nogle af billederne er Merle igang med at holde fødselsdag på bordet, hun synes det var hyggeligt at være hvor mor var.... Hun er TEMLIG mor-syg i disse dage.... Sådan lidt klæbende og sødt på samme tid... Men også lidt træls af far ikke duer når mor er igang med noget andet!!!







22 kommentarer:

  1. Wauh... det ser da bare rigtig godt ud...Jeg er altså bare vild med dine farver.
    De kan gøre en hver trist dag til en glad dag...

    Ha´en dejlig aften.

    Knus Susi

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig hyggeligt ud!

    SvarSlet
  3. Åh wauw.. hvem der bare havde sådan et dejligt rum :) Skønt!

    SvarSlet
  4. Hold da op... det er flot og jeg er helt misundelig :-)
    Ville ønske min havestue så sådan ud! Tror jeg skal igang.

    SvarSlet
  5. Wow! Jag är alldeles stum! Så troligt himla fint rum! Jag älskar färgerna och mönstrena! Åh, så himla fint!!

    SvarSlet
  6. Louise, jeg er simpelthen så glad for at have fundet vejen til din blog. Dit skønne hjem med alle de herlige farver og gode ideer du giver, jeg drømmer så meget om at få alle de farver ind i mit hjem. Tak fordi du deler :)
    Smil fra Pia

    SvarSlet
  7. sådan et rum drømmer jeg også om - man vil altid ha´ mere, hva´?
    jeg kan først komme på posten på tirsdag, hmmm, jeg havde helt glemt at vi hernede har fridag i morgen - reformation... sorry...
    kh christina

    SvarSlet
  8. iih suk du bor så smukt :D Det er altid en fornøjelse at få et kig ind i dine fine stuer!

    SvarSlet
  9. Hold da op en skøn vinterstue du har :D

    SvarSlet
  10. Wauw, hvor ser det bare smukt ud Louise! Virkelig fint!

    KH Tine

    SvarSlet
  11. Susi - Som altid, tak for dine søde ord... Jeg sys det er sjovt du synes det er fint med alle farverne.... Du må da se at få lidt rice ind imellem dine lækre green gate sager :-) :-)

    Fie - tak skal du ha

    Karina - Ja det er et super dejligt rum, i hvert fald i sommerhalvåret, her i efteråret har vi sjældent åbent der ud. Der er ikke installeret varme...

    Boselade - tak skal du ha, vi er også glade for det:-)

    Popetetora - Tusind tak for de søde ord.

    Pia - velkommen til, altid dejligt at høre når andre kan blive inspireret.

    Christina - nogen gange lyder det bare som om vi to burde bytte hjem.... ha ha... måske vi skulle prøve det:-) Posten tager du altså bare når du når det.... :-)

    Mette Kathrine - tusind tak, dejligt at kunne dele

    Solvejfire - Vi er også rigtig glade for den, gir ldit flere kvm at være på, i hvert fald i sommerhalvåret hvor vi bruger den.

    Tine - Tusind tak, synes også der er rigtig hyggeligt der ude:-)

    SvarSlet
  12. Hej Louise

    Og tak for din søde kommentar. Et lille tip til dig - Colani elefanterne kan du finde på tysk ebay: ebay.de
    Der er masser :)

    Kh Line

    SvarSlet
  13. Hej Line

    Hyggeligt du kigger ind forbi:-) Og tak, jeg så godt din besked også inde hos dig selv... Nu er jeg bare ikke så stærk i at handle på udenlandske sider... Så jeg får nok aldrig rigtig købt den vej... desværre.... Men super søde er de, og ja, fin pris for de 4 da:-)

    KH Louise

    SvarSlet
  14. Må altså lige komplimentere den sofa af gamle europapaller - det er simpelthen en super idé!

    Kh. Mette

    SvarSlet
  15. ja sys du ikke, det var noget jeg så på Kiras blog. Du ved kira der sælger de der smukke smukke kelim tæpper og andet lækkert... Hun bor så fedt.

    SvarSlet
  16. Hej igen Louise :-)

    Jeg må også sige, at det er så hyggeligt at kigge forbi din blog hver dag og se alle de nye skønne billeder fra Jeres skønne hjem!

    Jeg eeeeeelsker også farver og har i mange år i min lejlighed haft meget hvid grundfarve og så blandet med masser af farve på alt tilbehøret. Nu hvor vi er rykket i hus er grundfarverne så hvid og sort, men blandet med endnu flere pang-farver, så der er også knald på :-) Jeg håber, jeg snart kan få lagt et par billeder op af det ;-)

    Mht. tysk og engelsk Ebay (Ebay.de og Ebay.co.uk), så har jeg handlet 300 handler der igennem nu snart 7 år, og det er altså rigtig nemt, da al betaling foregår via Paypal, hvor du bare tilmelder dit kreditkort. Det er Ebay, der ejer Paypal, og det er drøn-sikkert :-)

    Det er bare superfint med det, du har rykket rundt derude. Men jeg bliver lige nødt til at høre dig - er den ene "sofa" lavet af paller, der er malet hvid og så med en madras? For det ser da superfedt ud i hvert fald - sådan råt og rustikt ;-)

    Hej fra mig

    http://connersnest.blogspot.com/

    SvarSlet
  17. Hej connersnest.

    Tak for info omkring de der sites... du har sikkert ret, jeg har bare et eller andet med de der sider hvor jeg ikke helt 100 forstår alle ord. Altså ik fordi jeg ikke kan forstå engelsk, men på sådanne hjemmesider kan der bare være sætning jeg ikke helt forstår, og så er jeg ikke helt vild med at udlevere divers oplysninger:-)

    Måske burde man bare tage springet :-)

    Ang. sengen, så ja, det er bare europapaller, og så en madras oven på, temlig simpelt, men fedt look.

    SvarSlet
  18. Som altid: fantastisk smukt, hyggeligt og farverigt :-)

    SvarSlet
  19. Cool med sengen - det er altså bare smart :-)

    Jeg kan godt forstå din utryghed, når du ikke er helt sikker på alt, hvad der står, men heldigvis har Ebay Hjælpe-guides til stort set alt, så man altid lige kan tjekke, hvis der er noget, man er i tvivl om. Mht. Paypal så kan jeg berolige dig med, at det bruger samme sikkerhedskryptering lige som homebanking. Og så er det linket til Ebay, så man bare skal taste sin kode ved betaling af varen og ikke skal skrive nogen som helst andre oplysninger - ikke engang sin adresse - så på den måde ligner det lidt TS. Når man betaler med Paypal, er der ingen, der får dine kreditkortoplysninger eller andet. Det eneste sælger får, er din adresse, så de kan sende dig din vare :-) Dét er altså ret smart, synes jeg! Nå, men du siger bare til, hvis du finder noget på Ebay, jeg skal købe hjem til dig :-D Men ellers er du altid velkommen til at spørge mig, hvis du vælger at bevæge dig ind i Ebay-verdenen og skulle blive i tvivl om et eller andet ;-)

    God aften til dig.
    Maja

    SvarSlet
  20. Hold op, hvor er det bare hyggeligt :-)

    SvarSlet
  21. Camilla - tusind tak :-)

    Maja, tak, det skal jeg sørme da lige huske :-) ku sagtens være jeg fik brug for din hjælp

    Ditte - Tak, ja det synes vi også det er blevet:-)

    SvarSlet
  22. det er altså bare SÅ fint. Jeg kender også det med at rykke rundt, det gør jeg også tit ;)
    har faktisk lige gjort det i stuen, det er så dejlig forfriskende, når man nu ikke bare lige kan gå ud og købe noget nyt når man har lyst.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...