torsdag den 20. oktober 2011

Idag har været rigtig skøn...

Min mor har et par fridage i denne uge, og dagen idag, den har hun brugt sammen med Neel og mig. Vi har bare slappet, fået lækker frokost og leget med Neel. En helt igennem hyggelig og afstressende dag.

Vil vise jer vores ret så lækre frokost, den bestod af broccolisalat, mineforårsruller, varmrøget laks og en lille mineæggekage bagt i ovnen med tomat og bacon...... Hertil guldråberne Coca Cola... Jeg kan læse jeg ikke er den eneste der er slave af dem:-)Jeg har også fået byttet mig til lidt flere af Julies kreationer. Det er så dejligt når man også kan finde ud af det på den måde. Det skaber så mange gode muligheder for at forny sig:-)

Julie har denne gang lavet det fineste cover til min telefonen. Jeg var meget vild med det cover som Ulla havde udloddet i en give away på et tidspunkt. Og jeg tænkte det måske også var en opgave for Julie... Og sørme ja, idag landede det så i min postkasse. Super Super fint er det. Lilla elefanter på den ene side, og brune på den anden.Et sæt sengetøj var der også med, det har vi også byttet os til. Julie skrev hun havde et, som hun mente kunne matche det som jeg tirsdag modtog fra Dorthe. Og det skal jeg da lige love for hun havde ret i....

Jeg har nu lagt det på i soveværelset, men har dog valgt ikke at have de matchende pudebetræk øverst, kan rigtig godt li når det hele er forskelligt.

Jeg vil stadig meget gerne finde et par pudebetræk mere, men i grønne og lilla, evt brune farver. De er bare svære at finde synes jeg.Det smukke grønne pudebetræk og de store betræk til ryghynderne er alle fra Ulla , og det lilla er en del af et sengesæt, jeg for lidt tid siden købte af Mette.

Julie havde vedlagt en ekstra lille gave til mig idag, det var sådan en skøn stoffugl, og jeg er helt vild med den. Nu har den fået plads i køkkenent oven på et lille skab, og her kan jeg se den fra stort set alle steder. TUSIND TAK JULIE.


14 kommentarer:

 1. Dejligt med gode dage hvor man bare slapper af og nydet nu'et;)

  Min datter og jeg snakker om jeres børns navne - Merle fint fint navn og det udtales som det staves går vi ud fra;) Neel ligeså smukt navn - men vi er i tvivl om, hvordan det udtales - jeg siger "Niel" Maria siger "Nel" ??

  Lækre billeder - lækker frokost - og endnu mere, fannerme lækkert soveværelse....ihh de farver;))))) Jeg MÅ ha sådan et rum altså hehe.....

  SvarSlet
 2. Ååå - elsker måten du innreder hjemmet ditt på! Blir superinspirert! Jeg har lagt deg til i listen min, slik at jeg helt sikkert kan finne deg igjen, og så lurer på jeg på om jeg eventuelt kan låne noen bilder av interiøret ditt en dag? Selvsagt med lenke hit! :)

  Og forresten, jeg kan godt sende sanseputer til lille Danmark, om du finner en du vil ha! :)

  Ønsker deg en fin kveld, en strålende fredag og ei god helg!

  SvarSlet
 3. Hej Louise :)
  Sikke da en dejlig dag I har haft jer - fantastisk med sådanne hygge-dage!!!
  Og sikke da nogle lækre lækre ting du har modtaget med posten - wauw altså, hvor ser det bare godt ud hjemme hos jer!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Realy nice blog you have. i like it every time. nice to look at your home.

  SvarSlet
 5. Ih altså... Der kommer da bare lækkerheder hjem til dig hele tiden :) Hvor er du bare heldig! Hvor ser det skøøøønt ud... Og dejligt med hyggefrokost med din mor!
  Klem!

  SvarSlet
 6. Så skøn med sådan en hygge dag, og sikke fine sager du har fået hjem, du forstår da virkelig at samle de skønne ting.

  SvarSlet
 7. Dorte - Ja sådanne dage er dejlige :-) merle udtales ligesom det staves, Neel udtales ligesom når du siger mel (altså det hvide man bager med) Og så bare med et N foran :-)

  Header er det billedet du har kørende helt i toppen på din blog :-)

  Guro - tusind tak for de søde ord, og du må meget gerne låne billeder, tak fordi du spørg.... Jeg kigger lige på risposerne igen :-)

  Tina - Tusind tak, hvor er du sød... er også selv glad for hvordan her efterhånden blir :-)

  Elizabeth - thank you so much, your words are very sweet :-)

  Betine - Ja ik, det er så hyggeligt med post fra Julie, det skuffer ALDRIG :-).... Og nej, sådanne dag kan man ikke få for mange af.

  SvarSlet
 8. Wauw hvor bor du fint! Elsker alle dine farver :). Jeg har et brunligt hovedpude betræk til bytte/salg.. (Har også dynebetræk hvis det er).. Det kan du da kigge på hvis du vil? http://www.trendsales.dk/listings/ved-ikke-sengetoej-stof-retro-blomster/23059637?forum=415&status=&search=&road=view_userinfo&pn=3&rt=ur

  SvarSlet
 9. Jeanette - Sådan en dag er guld værd :-) :-) Og ja ik, der er dælme flyttet nogle retro stoffer ind her i hytten efterhånden :-)

  Maria - Tak skal du ha, er også rigtig glad for at være her efterhånden... Jeg kigger på ts :-)

  SvarSlet
 10. Det ser bare rigtig godt ud Louise, både i soveværelse og stue. Og sikke lækre betræk du har fået fingrene i.

  Vidste du at man førhen også lavede lagner i retro stof? Altså så lagnet var vildt blomstret også. Det var mest i USA man gjorde i det, men synes det er ret fint. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 11. Hej Tine

  Tusind tak skal du ha, jeg synes også her er super hyggeligt.... Elsker at være her hjemme.... Gid man ku være det resten af livet :-)...

  Men nej, det vidst jeg slet ikke... De er sikkert ret fine de lagner så!!!!

  SvarSlet
 12. uhmmm skøn seng og skøn mad!! det må være skønt at sove i den seng :)

  SvarSlet
 13. Hej Louise

  Pudebetræk må da være noget af det nemmeste lige at sy sammen af nogle favoritstoffer. Jeg er selv i gang med at sælge ud af mine stoffer, så du må sige til, hvis du falder over noget, som kunne blive til en pude hjemme hos dig.
  Og hvis du virkelig ikke har lyst til at sy stykkerne sammen på egen hånd, så kan jeg da også snildt lige klare det for dig ;)

  Kh Line

  SvarSlet
 14. Kære Louise.
  Jeg har forsøgt at finde en mailadresse til dig (uden held). Hvis du stadig leder efter pudebetræk i flotte grønne og brune nuancer, så har jeg nogle, du skal se om du er interesseret i. Hvis det stadig eraktuelt, kan du så ikke sende mig en mail? :-) pimpmeup@hotmail.dk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...