mandag den 24. oktober 2011

nye pladser til tingene.....

Efter en lidt turbulent blogweekend, har jeg lige fået flyttet lidt rundt i køkkenet....

Men for at afslutte det sidste, så har jeg haft stor hjælpe fra Marie her til formiddag. Hun har kigget det hele igennem, og det lader til der IKKE var virus hos mig. Og der hvor det muligvis kunne spores fra, det er nu fjernet.... Så håber ikke i alle er blevet skræmt væk!!!

Og nu til det lidt sjovere, køkkenhylderne blev igår gjort rene, og så fik tingene lidt nye pladser, den fine kuglelyskæde har også fået ny plads. Hele sommeren har den hængt i vinterhaven, men nu hvor det blir tidligt mørkt, så synes jeg den hygger helt vildt her inde i køkkenalrum. Så nu er den viklet rundt om en knagerække, og er bare endnu et dejligt farveindslag i hytten.
31 kommentarer:

 1. Jeg er skam ikke skræmt væk:-) Men derimod meget interesseret i, om du fandt ud af, hvorfor du ikke kunne få lov at lægge billeder ind på bloggen?!

  SvarSlet
 2. Fie - dejligt i stadig hænger ved :-)

  Men nej, det problem er ikke løst, for det kræver åbenbart penge op af lommen, og det har jeg ikke. Det skulle løse sig hvis jeg køber mere plads, men det har jeg ikke penge til lige nu, så derfor har jeg lavet bloggen lidt mere skrabet, og så håber jeg bare mine indlæg kan løfte farverne op i sig selv.... Når man nu ikke kan lave den årstidsbaseret i looket....

  SvarSlet
 3. Årh -øv! Står selv i samme situation... Men ja, så må det jo være indlæggene der pifter det lidt op... Har selv lige haft gang i en Give Away hvor jeg gerne ville have et billede ude i højre side med link, men niks-det kostede penge. Så jeg endte med at opretten en side UDEN billede men med link-ikke godt nok!

  Tak for info:-)

  SvarSlet
 4. Kære Louise, Du bor sådan set smukt og indretter dig med skønne ting, og det er rigtig dejligt med farver. Men det kan også blive for meget, og det er det efter min mening i dit hjem, som i mine øjne mere ligner en børneinstitution end et voksent hjem, og det er nok ikke lige dét look du er ude efter. Eller tager jeg fejl? Alle dine skønne ting drukner i hinandens selskab. For lidt og for meget fordærver alt. Jeg tror nu også du selv bliver træt af det inden længe. Træt og mæt af farver, fordi det er alt for voldsomt. Og det ville være en skam. Ved godt jeg lyder som en sur tante men dette er skrevet i den allerbedste mening, ment som et godt råd; Pas på med farverne! Hilsen Monica

  SvarSlet
 5. Monica - tak for din mening, som jeg dog ikke deler overhovedet.... Men sådan er vi jo så forskellige.... Det er muligt du synes det ligner en børneinstitution, men for os, så er det bare et hjem, hvor børnene har lov at være.... og hvor farver kan inspirere dem. Vi er glade for det, trives i det og elsker at være her.... Så at passe på med farvene... hmm nej, det gør jeg nok ikke!!!

  SvarSlet
 6. Den er da vist helt gal med Blogger. Læser her at I er nogle, der ikke kan indsætte fotos. Har I tjekket hvor meget plads I har tilbage på Picasa? Der skal altså MANGE billeder til før pladsen er opbrugt - selvfølgelig afhængig af, hvor store og "tunge" billederne er... men alligevel!

  Jeg har lige indsat billeder på livet løs i et nyt indlæg... uden problemer... og uden at skulle ha' penge op af lommen.

  MEN(!!!) Hos mig er en del blogs (inkl. min egen) vredet helt af led, mangler banner o.s.v., og det ser umiddelbart ud som om, man kan slette og redigere indlæg og kommentarer på ALLE blogs - og ikke kun ens egen (det kan man dog heldigvis ikke). Hmmm...

  Nogle andre der oplever det samme lige nu?????

  Lækker lyskæde. Hvor har du købt den, Louise?

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 7. Hej Louise.

  I bor bare så smukt og lækkert.
  Ville elske at stå op til alle de farver, det kan da kun gøre en glad:-))
  Et drømme hjem for de fleste, som der elsker farver.
  Nyder altid, når du laver et indlæg med alle dine skønne farver og bliver " ALDRIG" træt af dine billeder...

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 8. Jeg bliver heller aldrig træt af dine billeder du viser på blog - jeg er helt tosset med dine åbne køkkenhylder :)
  Lisa

  SvarSlet
 9. Lisbeth - ja jeg kan desværre overhovedet ikke hjælpe på det her blogger område, er selv pisse træt af det.... Og jeg har ikke brugt picasa overhovedet, så forstår ikke hvordan jeg kan ha opbrugt det!!!

  Lyskæden har jeg købt på butiknøe hjemmesiden:-)

  Susi - Tak, dejligt at høre, blev faktisk lidt ked af tidligere besked.... altså ikke fra dig, men fra Monica!!!

  Lisa - Tak for det, :-)
  S

  SvarSlet
 10. Jeg synes I bor rigtig dejligt - og farver er vel netop det, der er med til at inspirere og udvikle ungernes fantasi og styrker deres kreativitet. Og familiens trivsel må være det vigtigste :)

  SvarSlet
 11. Elsker dit hjem, men det ved du vist efter hånden godt;-)
  Synes alle dine ting og opstillinger er meget inspirerende. Da jeg første gang faldt over din blog, fik jeg lyst til at lave hele hytten om og bo lige som dig! :-)
  Du skal ikke blive ked af Monicas besked. Så længe I trives og elsker det, så er det jo det aller vigtigste:-)
  Kram Julie

  SvarSlet
 12. Hej Louise.

  Det kan jeg godt forstå, har selv fået sådan en kommentar noget ligende inde hos mig.
  Forstå ikke hvorfor folk så absolut skal komme med deres sure opstød på den måde.
  De kan jo bare gå ud af ens blog, hvis ikke de kan lide det de ser.
  Ikke fordi jeg ikke kan klare negative meninger.
  Men hvorfor skal man såre andre mennesker.
  Jeg fatter det ikke??
  Man indretter jo sit hjem, som selv kan lide det og fordi man holder af det.
  Man går da heller ikke ind i et hjem og siger noget negativt til den der bor der.
  Så holder man sin mund.
  Selvom man har en anden mening.
  Men sådan er vi jo så forskellige, gud ske tak og lov for det...
  Tag dig ikke af det... for vi er rigtig mange der elsker din blog.

  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 13. Altså jeg blvier bare helt forvirret?? Jeg har haft min blog i evigheder og har da aldrig hørt om at man skal betale nogen steder eller der ikke er plads?? Hvad er nu det for noget?? Jeg lægger rigtigt mange billeder ind til hvert indlæg, og har lavet om i layout masser af gange?

  SvarSlet
 14. Nej, nej, nej- dårlig idé at give andre "gode" råd, når de ikke selv har bedt om det! Jeg besøger netop din blog for at se farver, for jeg er ikke selv så modig som du er;-)

  bare Wunderbar--) det er ikke når man laver indlæg, men når man vil lægge eks. billeder ud i siden af bloggen-så bliver jeg ihvertfald bedt om at bonge ud-ØV!

  SvarSlet
 15. Hej Louise :)
  Hvor dejligt at jeg nu igen kan kigge ind hos dig - fedt at du har fået løst problemet!!!
  Har du givet besked til den anden blog, som virusen kunne komme fra besked??
  Jeg har også skullet købe mere plads på min blog - det gjorde jeg for et halvt år siden tror jeg... og så har det fungeret siden! - men jeg tror da ikke at det var hos picassa, men derimod hos blogger jeg skulle købe mere plads...??
  Kh Tina

  SvarSlet
 16. Hvor har du et dejligt farverrigt hjem - gläder mig til flere billeder fra det, håber du får styr på det der med bloggerproblemen!

  SvarSlet
 17. Helle - Jeg tror ikke jeg selv kunne ha sagt det bedre.... Tak for de søde ord:-) De varmer.

  Julie - Ihhh hvor er du sød... det er nu ærgeligt vi bor så langt fra hinanden... mange af dine skønne kreationer er jo også med til at gøre det hele farverigt, lige som jeg kan li det:-)... Jeg sender de sidste ting til dig om et par dage. Klem

  Susi - Nej jeg var heller ikke helt med på hvorfor jeg skulle ha den kommentar, men sådan er det åbenbart, nogen har brug for at sige deres mening, ligegyldig om den er behagelig eller ej... og det er nemmere på skrift end i ord. Så er man så dejlig anonym!!!!

  Rakel - Ja jeg ved heller ikke hvad det er for noget, men det er pisse træls... jeg ville rigtig gerne lave lidt om hist og her, og troede at hvis jeg fjernede noget, så kunne jeg i det mindste erstatte det der var, men det kan jeg så ikke. Indlæg har jeg ikke problemer med at lave, men header og alt i sidebaren er off limit med mindre jeg betaler!!!! og det gider jeg simpelthen ikke.

  Fie - ja jeg ser det er samme problem du har... hvor er det dog træls.... men tak for de søde ord, de varmer.

  TIna - skønt at ha dig på besøg igen, dejligt vi fandt ud af det... Og Marolle har vidst også svaret på dit andet spørgsmål inde på din blog:-)

  Hvor meget plads købte du??

  Ninette - Tusind tak skal du ha, jeg tror jeg har ok styr på det nu. BLoggen blir nok som den er, og så fortsætter jeg med farverige indlæg :-)

  SvarSlet
 18. Hej søde Louise

  DU BOR FANTASTISK........ Og. det vigtigste er at I kan lide at bo der. Jeg ved at der er nogle venner som også syntes vi bor farverige, men jeg elsker det og det gør mig glad hver gang jeg træder ind i vores hjem og det er det vigtigste.

  Med hensyn til det med opkrævning af penge så skete det også for mig sidst jeg lavede et indlæg - jeg slettede nogle af mine billeder inde i pivadsa og efter det så er der plads igen. Kåber det kan hjælpe:)

  Ellers god dag og smid den kommentar af dig!
  Kram

  SvarSlet
 19. Alle de fotos man uploader til sin Blogspot-blog bliver lagt i et album på Picasa.

  Du kan tjekke det således:

  Øverst (højre hjørne) på din blog går du ind på "Design" > "Betjeningspanel".

  Nederst på siden (med Betjeningspanelet) finder du under "Værktøjer og ressourser" linket "Picasa Webalbum". Klik på dét, så kommer du ind på dit Picasa Webalbum.

  Nederst på siden står der, hvor mange MB du har brugt, og hvor meget der er tilbage. Du har i alt 1024 MB. (Selv har jeg kun brugt 74 MB, og jeg uploader en hel del fotos/illistrationer).

  Håber du kan bruge info'en! :-)

  Fandt i øvrigt ud af, at det er min browser - Mozilla Firefox - der kokser totalt, så de fleste blogs bliver komplet forvredet! Så nu har jeg skiftet til Google Chrome.

  Tak for info. ang. lyskæden. Den er bare for cool!

  *SMIL* fra Lisbet

  PS. Ang. Monica's besked, så synes jeg personligt ikke den er SÅ slem... faktisk ret uskyldig. Hun skriver jo OGSÅ, at du bor SMUKT. Det er bare så ærgerligt, at man vælger at fokusere på det hun skriver, som man ikke lige er enig i...! Men det er desværre lidt for typisk her i Blogland. ØV! (Har du mon læst mit blogindlæg, PEACE, fra forleden dag? Ellers kig gerne forbi... :-))

  For mit vedkommende skal der være plads til alle og det hele, og en mening er velkommen på min blog uanset om den "stryger mig med el. mod hårene", blot kommentaren er holdt i en venlig tone. Alle kommentarer får mig til at tænke, og måske kunne jeg ligefrem lære noget af det. :-D

  I øvrigt så synes jeg også, man kan få for mange farver ind i boligen, lige som den hvide boligstil kan blive FOR hvid. Men det er jo en smags sag. :-)

  Engang boede vi med rigtig mange farver (dog ikke så mange som dig). Nu bor vi meget lyst og hvidt med enkelte farveklatter. Kan ikke udelukke at det ændrer sig igen... engang! :-D

  SvarSlet
 20. Til Louise og alle I andre:
  jeg har fornylig lavet en guide her:

  http://ladybirdblogdesigns.blogspot.com/2011/07/brug-flickr-til-at-stte-billeder-i-dine.html

  til hvordan man kan få lagt sine billeder (og ting til sidebaren) ud på nettet. Det er GRATIS. Istedet for at sætte linket i et indlæg, kan man sætte det ind i en widget.

  Derudover, når man har en konto hos blogger dvs. hos Google, så har man også en picasa konto. Så alle ens billeder fra bloggen, bliver lagt ind i sit picasa album.

  -----------
  Jeg elsker også at se billeder fra jeres hjem, det gør mig så glad og bl.a. derfor jeg besøger din blog :)
  Men heldigvis er vi ikke allesammen ens, det ville da også være for kedeligt.

  SvarSlet
 21. Vicki, du er bare altid så skøn.... Tak for de søde ord.... :-)

  Lisbeth - der er ikke noget der hedder picasa webalbum der under værktøjer hos mig!!!??? Så what to doo????

  Marolle.. - det er fedt du laver alle de der ting, men jeg er simpelthen ikke skarp nok på her område, til at sætte mig ind i det... Tror det er fordi det nok tager lidt for lang tid, og den har jeg ikke så meget af for tiden... Neel sørger for jeg er på KONSTANT!!!!!

  SvarSlet
 22. Louise: Det er evt. fordi du anvender den nye grænseflade. Du kan så prøve et af følgende:

  1) Skift til den gamle grænseflade.

  eller

  2) Klik på din E-mail øverst til højre på skærmen, så der fremkommer en lille pop-up-list. Der klikker du på "Kontoindstillinger". På den nye side der vises, er der et link i venstre side til Picasa Webalbum.

  *SMIL* fra Lisbet (uden H)

  SvarSlet
 23. Lisbeth, der er sgu ingen af delene der virker... det er håbløst der her!!!!

  Måske du lige skal "låne" mine kontoindstillinger og kigge for mig????

  SvarSlet
 24. Så dejlig jeg nu igen kan komme ind til dig, her er så hyggelig, med alle dine farverige indlæg. Dejlig du har fået styr på bloggen, altså noget af det, hvad skulle vi gøre i blogland uden en som Marolle, håber du får styr på det sidste med billederne også. Det ser rigtig godt ud med hylden og alle farverne :))

  SvarSlet
 25. Ihh altså. Er så vild med lyskæden. Har netop i weekenden skrevet en lignende på min juleønskeliste:-) FARVER ER SKØNNE!

  SvarSlet
 26. Jeanett - Jubbbiiii så er det da i det mindste lykkedes. Velkommen tilbage:-)

  Kreativista - Tusind tak

  Nostalgibolig - Ja den er også vildt lækker, er rigtig glad for den. Den pynter alle steder.

  SvarSlet
 27. Dejligt dine blogger problemer ser ud til at være løst;)
  Jeg bliver altid i godt humør af at få et kig ind i dit farverige og fine hjem.. Elsker at suge inspiration til mig her og andre steder. Hvor lidt eller hvor meget farve, man er til, er heldigvis individuelt..
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 28. Jeg bliver helt glad og varm af alle dine flotte farver og kombinationer...
  Har alt for længe levet i hvidt, sort og brunt!! Og er kommet frem til at det IKKE giver humøret et pift opad, så derfor skal der nye boller på suppen.
  Synes det er super dejligt at kigge ind hos dig og finde inspiration :o)

  SvarSlet
 29. Anne - Mega lækker opskrift du lige har smidt på idag... den tror jeg da nok vi skal ha i aften. Er alene med min mor:-) Jesper kan ikke li tun... ha ha....

  FamilienG - Vi havde også levet meget hvidt og slidt i næsten 10 år, og nu havde jeg nok bare fået nok.... Kan også, som du, mærke at det er rigtig godt for humøret at befinde sig i.. Og det er altså terapi for mig.

  SvarSlet
 30. Hmmm... underligt du ikke kan finde dit Picasa Webalbum via én af de metoder jeg har beskrevet.

  Håber du finder ud af det alligevel. :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...