søndag den 16. oktober 2011

Søndagshygge.....

Eller i hvert fald tæt på.....

Vi havde idag de bedste intentioner, om en søndag som var helt i børnenes tarv. Vi havde planlagt rigtig hygge, søndagsmorgenbrød, græskarudhulning og tur i svømmehallen. Vi har somend også nået det hele, omend ikke helt så idylisk som jeg havde forestillet mig. Merle havde 'en af de der dage, hvor alting bare er lidt træls.... Hun er vidst bare en typisk lille trodsig 3-årig, men jeg synes godt nok det trækker tænder ud til tider....

Det er dog alligevel lykkedes mig at fange nogle gode stunder, og nu hvor jeg sidder her i sofaen og filosoferer over dagen, så var den vidst heller ik så tosset endda :-)15 kommentarer:

 1. Det ser bestemt ud som om i har haft en dejlig dag ud fra billederne. Har selv en tre årige som også har de der trodsige stunder - håber det går over igen.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Louise.
  Sikke nogle dejlige billeder - jeg tror bestemt I har haft en dejlig dag. Jeg er helt vild med billeder af Neel og græskaret - det er virkelig sødt :)
  Herhjemme er dagen gået med loppemarked og havearbejde.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 3. ps - lækker aftensmad i har fået. Har du mon en opskrift du deler ud af :)

  SvarSlet
 4. Det ser i hvert fald hyggeligt ud! :-)
  Jeg har lige lavet et lignende hyggeindlæg:-)
  GENIALT billede af Neel og det KÆMPE græskar!!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud! SKØNT græskar :D

  SvarSlet
 6. det kender jeg alt for godt!! :D Puha jeg synes det er "still going on" nu hvor vi nærmer os 4 år...pyha.!

  Men det ser da ud til i havde nogle gode stunder på trods af 3 årig trodsigheden :D

  SvarSlet
 7. Det ser ud som en rigtig hyggelig dag og ja nogle gange må man være tålmodig som forældre, men den kamp i tager nu kommer hundred gange positiv tilbage senere, husk på det :) og den der aftensmad eller øh, den vil jeg gerne vide lidt mere om, men det ser rigtig lækkert ud

  SvarSlet
 8. Rigtig dejlige billeder der emmer af hygge :)

  SvarSlet
 9. Tina - ja det kan godt være ret "spændende" med disse 3 årige til tider... Det må jeg sige, blir helt afslappende her efter weekend når det bare er neel og mig igen.

  Lisa - Ja det var en sjov stund jeg lige var hurtig at fange der :-9

  Aftensmaden bestod af rester fra Merles fødselsdag, det hedder Ris taffel, og består af en kylling vendt i karry ned i en gryde, så er der svitset champignoner sammen med. herefter tilsættes grønsagsbouillon og masser af fløde og kokusmælk. Det serveres med ris.... Og oven på kommer man så bare ALT hvad man lyster, vi havde som tilbehør - bananer, æbler, baby majs, peanuts, rød pepper, kokusmel, ananas hmmm det var vidst det :-)

  JUlie - det var vidst også en ok dag, men er træt nu.... Jeg kigger fluks forbi inde hos dig om lidt når jeg skal på blogtur.

  Kgaardstad - Ja gør det ik :-)

  Mette Katrine - Ja jeg har godt hørt det fortsætter flere år endnu... hmm, men så er det nok om at tage kampene allerede nu hvis ikke der skal løbes om hjørner med 'en.

  Jeanett - Jeg har skrevet lidt mere om maden lidt længere oppe, håber det er til at gennemskue :-) Og du har ret, vi tager også mange kampe... Ikke dem alle, så ku vi ikke bestille andet, men vi tager mange :-) Ellers blir det jo utåleligt at være os, og at være i selskab med os som familie.

  Helle - tusind tak skal du ha.

  SvarSlet
 10. Super skønne billeder og dejlige unger;) Der er nogen der siger, små børn små problemer, store børn store problemer... mine 3 er voksne, undtagen den mindste på 17 år - det en RIGTIG teenager pige, hehe.... men hver alder er en skøn alder alligevel;)Nyd dem fuldt ud, trods trodsighed... pludselig er de store og væk hjemmefra, det går lynhurtigt!

  SvarSlet
 11. Set fra denne side af skærmen emmer det af hygge og nærvær:)

  SvarSlet
 12. Det ser da ud til at I har haft en dejlig dag, trods lidt sure miner. ;-)

  Lækkert billede af Neel og græskaret. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 13. Skøn skøn søndag trods trods :)
  I hvert fald ser det dejligt ud på billederne!
  Og mums, jeg elsker ristaffel!

  SvarSlet
 14. Dorte - jeg ved det, prøver også det bedste jeg ved at nyde det... MEN nogen gange nyder jeg faktisk også når de er puttet i seng :-) :-) Har dog svært ved tanken om at Neel snart skal i dagpleje, sys slet ikke hverken hun eller jeg er klar.

  Malene - Ja sådan et kamera fanger jo "kun" de gode stunder.... ha ha... Men dagen var faktisk ganske ok.

  Tine - Ja det var lidt sjovt det billede, og det var en dejlig dag

  Christina - Det smagte også super godt, men to gange på en uge, så behøver jeg det ikke lige foreløbig...

  SvarSlet
 15. Det ser nu super hyggeligt ud - græskarmanden er noget så fin! Det er nu en hyggelig aktivitet :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...