tirsdag den 22. november 2011

Julevindue...

Nu var i jo så søde, og ville stadig gerne høre lidt fra mig. Jeg vil derfor dele vores julevindue med jer. Det er pt det eneste der er pyntet indenfor, og der kommer også mere til i først kommende weekend.

Men lige nu, der ser det sådan her ud. Ganske hyggeligt.

7 kommentarer:

  1. Hej Louise:-)
    Dejligt med lidt juleri:-)
    Vi satte julelys op i søndags og jeg glæder mig rigtig meget til weekenden, hvor jeg endelig må pynte op. Jeg har måttet indgå en aftale med manden om, at der først bliver julet sidste weekend i november;-)

    Jeg vil lige høre dig hvor du plejer at købe stof? Jeg er vild med de farver du finder, men synes tit de er svære at støve op. Du har blandt andet vist en super lækker bunke den dag du lavede ny opslagstavle. Der hvor du også viste dine Liebe ringe frem.. Hvor mon du var så heldig at finde det henne?

    Kh Michelle.

    SvarSlet
  2. Dejligt med et indlæg fra dig :)
    Tog mig selv i at smile, da jeg læst dine tekst.
    Håber du finder energien igen :) - men det skal selvfølgelig være i dit tempo.
    Mange hilsner fra Lisa

    SvarSlet
  3. Dejligt med lidt juleri - jeg har også lige hentet (okay - fået manden til at hente) kasserne ned fra loftet..
    Håber du kan holde til det hele - og stop endelig ikke med at blogge - du er et dejligt farvepust i mit blogland. Men tag dig tiden, og blog når du føler for det;)
    Ha' en dejlig aften..
    KH Anne

    SvarSlet
  4. Ej hvor pussit så kommer jeg sent hjem, sætter mig til at skrive mail, hvor jeg bla. skriver at jeg håber du finder energi til at komme tilbage til bloggen, og så havde du jo lavet et indlæg :)) Fint og hyggelig som altid og dejlig at du er lidt tilbage,

    SvarSlet
  5. Hej Louise

    Jeg kigger også ofte forbi, så synes det ville være smadder ærgeligt, hvis du stoppede din skønne blog :-)

    Tænkte på, hvor har du købt din brødkasse henne?? Den er bare så fed!!

    KH Nina

    SvarSlet
  6. Michelle - det meste af det stof jer har, det er enten købt af Anistaff på trendsales og enfuglihånden på trendsales. Og så har Julie fra julies kreahule leveret rigtig meget også. Men det er selvfølgelig når det er syet til puder, slanger, ænder, tæpper osv. GO jagt :-)

    Lisa - jeg tror desværre ikke helt jeg holder ved :-(

    Anne - tak, du er så sød:-)

    Jeanett - Det var sådan lige et impulsivt øjeblik, men ku måske mærke jeg ikke rigtig orkede alligevel.... Nu ser vi.... Men tak for din søde mail... knus

    Nina - Brødkassen er et gammelt loppefund, jeg har haft en i mange år. Den er også et kært eje:-9 Er vild med dem fra wesco, men jeg ku aldrig skille mig af med denne.

    SvarSlet
  7. Ok:-) Jeg har også selv handlet en del hos Anitaff - men jeg vil fortsat kigge efter mere guf:-) og tak for svaret på min mail - jeg går på "jagt" ;-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...