fredag den 18. november 2011

2 FINE KUP

Okay, jeg må virkelig dele to kup med jer. Det ene kan i også få del i, det andet, der nuppede jeg selv de sidste :-) :-)

Der er flyttet to små skønheder ind i mit hus, Kristian Vedels smukke fugle. En stor i lys eg og en lille mørk i røget eg. Jeg købte dem for de penge jeg tjente på tasken i sin tid :-)

De er købt på hjemmesiden designklassikershop, og du kommer direkte til fuglene HER . Anders Birkegaard som kører denne shop , han har 10 års jubilæum, og derfor rigtig fine besparelse på disse skønheder. Du finder også Hans Bøllings Duck & Duckling og Kay Bojesen. Ydermere er der fri fragt, så jeg kan kun sige, mangler i at forkæle jer selv en smule, så gør det nu :-)

De landede hos mig idag, og nu står de her i vinduet og pynter.

Jeg er vild med, at Rakel tit har små skønheder stående helt ud til vinduet, på den lille bitte karm som er de "gamle" vinduer. Derfor mine også er landet her. Tak for den ide :-) :-)
Det andet kup jeg mødte, det var de her fine greb fra Anne Blak. I første omgang ved jeg faktisk slet ikke hvor de skal sidde, men jeg ved de helt store her er udgået fra hendes kollektion, så de blir ikke at finde fremover. Og derfor disse 4 stk. lå tilbage som en rest. Jeg måtte simpelthen ha dem med hjem. Nu skal jeg så lige fundere lidt over hvor de kan sidde..... Overvejer lidt at sætte de gamle hvide porcelænsgreb på køkkenskabe og låger igen, og så bare have disse 4 siddende sådan lidt tilfældigt imellem, nu får vi se.

9 kommentarer:

 1. WOW! Heldige dig med de anne black-greb!! Misundelig :)

  SvarSlet
 2. Uhhh fine sager du har fået der. Fuglen flyttede ind hos mig for et par uger siden - og de der Anne Black greb, dem for man vist bare aldrig for mange af - så fine.

  SvarSlet
 3. Lækre kup du har gjort. er kun lidt misundelig på den gode måde altså :)
  Jeg drømmer også om AB-greb, selv om jeg ikke lige pr har noget at sætte dem på, men det kan vel fremskaffes.

  god weekend

  SvarSlet
 4. Dom där små fåglarna är ju bara för söta!

  SvarSlet
 5. Uuh jeg elsker også alle de der træ-designer dyr og der er så mange steder de passer fint ind, elsker også min duckling :)

  SvarSlet
 6. de ænder er dejlige :) ellers er jeg ikke så meget til de der trædyr... men de måtte da gerne bo hos mig også :)

  SvarSlet
 7. De fugle står højt på juleønskesedlen.. De klæder også dit vindue:)
  Og lucky you med de greb!! De er fine.. Og så til den pris..
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Ja det er så fine ting de her, er også meget meget begejstret for dem.... Blir helt glad hver gang jeg kigger i vinduet nu :-) :-)

  Og AB grebene, det var simpelthen SÅ heldigt, de er smukke, også bare som deko pynt i en skål eller andre steder :-)

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fine kup Louise! Vedel fuglene er simpelthen så skønne, dem drømmer jeg også om. :-)

  KRAM

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...