tirsdag den 15. november 2011

Opdateret pusleplads...

Vi har et lille bitte badeværelse, og har derfor haft svært ved at lave så meget hygge og uro osv. omkring puslepladsen. Samtidig har jeg ikke været meget for farver dog dikkedarer, så ærlig talt, den plads har ikke været særlig børnevenlig farvemæssigt.

Det har jeg nu forsøgt at lave lidt om på. En flot Graziela plakat fra Mai er flyttet op på væggen, et puslebetræk fra samme og så Christinas fine flagranke...

Nu er det mest Neel der blir puslet her efterhånden, men hun virker ret begejstret. Den fine plakat kigger hun rigtig meget på. Og når der begynder at komme en smule sprog, så tænker jeg vi får mange snakke omkring den.

Det er da blevet ret hyggeligt, synes i ikke??PS: undskyld rodet inde i bordet, men sådan ser det næsten altid ud, så gad faktisk ikke rydde op:-) Sådan bor vi bare..... :-) :-)

20 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser rigtig hyggeligt ud :)

  Jeg sidder lige nu og kigger lidt rundt for at få inspiration til, hvordan jeg skal indrette vores pusleplads.. Og så var det jo pudsigt du lige har lavet et indlæg om emnet :D
  Den skal godt nok først bruges om 2-3 uger når han kommer til verden, og han er nok ret ligeglad med farver og pynt det første stykke tid, men mest for mit eget syns skyld ;)

  SvarSlet
 2. Jo jeg synes bestemt det ser rigtig hyggeligt ud!
  Vi har en puslebord magen til (nyere model) og det er faktisk svært at få til at se hyggeligt ud.
  Må jeg spørge hvad du har lagt på puslehynden?

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud - elsker alle de farver :-) man kommer jo i vildt godt humør på sådan en plads :-)

  SvarSlet
 4. Henriette - Er glad for du kan bruge det til inspiration... Jeg har virkelig selv manglet nogle steder hvor jeg kunne finde det. Det er ikke nemt at finde til sådanne små steder... Og lige så snart han kan begynde at se farverne, så kommer han til at ELSKER at kigge rundt....

  Pøj pøj med det hele.

  Belinda - Hvad er det præcis du tænker på, er det betrækket eller puden eller stofbleen. Betrækket er bare sat på den hynde som fulgte med bordet, og oven på ligger en hollys stofble... ved ikke om det var det du mente :-)

  Frk. Munk - Tak, ja vi synes også det er blevet ret hyggeligt, og børnevenligt.... og sådan skal det jo være nu hvor de er små.

  SvarSlet
 5. Jo, det ser rigtig hyggeligt ud - og sikke en fin plakat! Jeg kan godt forstå, hvis Neel nyder at blive puslet der, mens hun kigger på den.

  SvarSlet
 6. uhmmmmm, er vild med alle dine farver i jeres smukke, smukke hjem.
  Kan godt forstå, hvis Neel kommer til at lave lidt ekstra i bleen med den fine pusleplads :o)
  Rigtig god dag.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 7. Wuau hvor en fed plakat!! Skønne farver :-)

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig godt ud. Jeg er ret så vild med din plakat :)
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 9. Hei.

  Bloggen din er veldig fin og inspirerende.
  Koselig stellebord, som vi her i Norge sier.
  Plakaten vil helt sikkert bidra med litt ekstra snakk og kos under stelletiden. Og rot det har vi alle, bare kjekt å se andre sitt. :O)

  Ha en fin dag.
  Linda.

  SvarSlet
 10. Hvor er de fint!!! Og "rodet" (jeg kan ikke se det!!!) skal man ikke undskylde, det er bare med til at gøre en blog mere levende og ægte.
  Kh Trine

  SvarSlet
 11. Jeg har også forsøgt at pimpe vores pusleplads op, men lige nu synes jeg bare, at det er et stort rod. Tror måske jeg skulle gi' det en seriøs omgang, og så få det indrettet ordentligt:-) Men fint, det er det blevet!!!

  SvarSlet
 12. Hvor er det hyggeligt! Hvad med en lyskæde? Det kunne da være så fint og hyggeligt. Det vil jeg gerne have men der er ikke lige noget stik til den på vores badeværelse:-(
  Tror da også jeg vil vise vores pusleplads frem.

  SvarSlet
 13. Rigtig hyggelig - og jeg kan altså helt ærligt ikke se noget rod - man skal jo også kunne bruge det ;) Skønne farver - og er for vild med den plakat, hvor er den bare skøn :)

  SvarSlet
 14. Det ser rigitg dejligt ud:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 15. hvor er rodet ? ;)
  det ser rigtig hyggeligt ud, er helt vild med den plakat!! gad vide om de bliver ved med at producere den i fremtiden ?? eller om man skal købe en nu for at være sikker på at få en ;)

  SvarSlet
 16. Halløjsa

  Hold da op, sikke en masse dejlige kommentarer at komme tilbage til. Har haft veninde besøg idag, og ja så kom børnene hjem og aftensmaden osv osv.... Nu er jeg landet i sofaen.

  Dejligt at høre i også sys der er hyggeligt på puslepladsen, så er det nok ikke gået helt galt i byen.... Jeg er også top forelsket i den plakat. Havde først planer om den skulle ha hængt på deres værelse, men de bruger det bare så lidt, så sys det var synd den sku hænge der.... Nu hænger den der, et sted som vi kigger på mange gange om dagen, og har mange gode stunder.... så her hører den meget bedre hjemme.

  En lyskæde kunne også være hyggelig derude, men der er heller ikke stik i nærheden, og jeg tror ikke jeg føler for forlængerledninger langs de smalle vægge :-9

  Marolle - køb den.... Den er fantastisk...

  SvarSlet
 17. Hvor er det bare super hyggeligt altså :)

  SvarSlet
 18. Jeg stemmer i koret - det ser simpelthen så hyggeligt ud... :)

  Klem!

  SvarSlet
 19. En fin lille samtale-pusle-hygge plads..
  Den plakat kommer til/gør allerede, stor glæde..

  SvarSlet
 20. Det ser bare vildt hyggeligt ud! Plakaten er super fin. Er sikker på I får mange gode snakke senere hen. :-)

  Kram

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...