tirsdag den 8. november 2011

Vi har klinket skårene....

Ja, det er hvad vi har :-) Min kære mand så hvor ulykkelig jeg var, over at ha modtaget den fine kähler vase i 100 stykker. Jeg gik rundt om kassen flere gange om dagen, hver gang sådan lidt mut agtig i ansigtet.

For leden greb Jesper fat om skårene, og så gik han ellers igang, Og nu ser den faktisk sådan her ud....

Og det er egentlig ganske ok, for nu!!! Den er fyldt med skår og revner hvis man kommer tæt på, og bag på har den huller, der var stykkerne simpelthen for små til at sætte fast. Der kan selvfølgelig heller ikke komme blomster i (havde jo drømt om tulipaner på spisebordet). Men altså, nu pynter den alligevel i køkkenet, og hvis man bare "nøjes" med at beundre den på afstand. Så går det an. Mit humør steg i hvert fald en lille smule....



Hende her har også været afsted idag, hun får ca. 3 timer i dagplejen disse dage, og det passer rigtig fint, både for hende, og for mig :-) Og nu kan hun næsten rejse sig op af sofabordet. Det var da et lille øjeblik jeg simpelthen måtte forevige her på bloggen :-)


16 kommentarer:

  1. Hvor har du bare en god mand! Selv om den ikke kan bruges til det du regnede med, så ser den da helt fin ud lige der!

    SvarSlet
  2. Hvor er det godt han lige trådte til - den vase er simpelthent også bare for smuk til at lade gå i skraldespanden! Det ville jo være katastrofe!! :-)syntes den pynter fint alligevel

    SvarSlet
  3. Kære Louise
    Hvor er jeg glad på dine og datterens vegne, at du allerede kan føle det er ok, at aflev. dit "guld" til andres hænder :-)) OG giv din søde mand en kæmpe kram, han er værd at samle på også til at samle ting :-))
    kh Mette

    ps. har tænkt på dig de sidste dage mht dagpleje, selvom jeg ikke kender dig :-))

    SvarSlet
  4. DEjligt at du fik den limet. Nu har du så også et stykke historie i køkkenet. Når nogle spørger hvad der er sket med vasen, kan du nu fortælle om det.

    SvarSlet
  5. Dorthe - Ja den er egentlig ok der, sådan på afstand i hvert fald... så har jeg næsten en vase alligevel :-)

    Frk. Munk - ja, det var simpelthen en katastrofe, jeg er også stadig helt vildt træt af det... øv øv øv...

    Mette - tak for dine tanker, man gennemgår mange ting i disse dage, både følelsesmæssigt og tankemæssigt. Neel har dog sovet ganske elendigt de sidste nætter, så formiddagene alene er egentlig også meget kærkommen, jeg har fået hvilet mig lidt :-)... og så glædet mig til at hente kl. 11 igen.

    Henny - Hmm ja sådan kan man jo også se på det, dog noget historie jeg egentlig hellere ville ha været foruden. Men når du det gik sådan, så er løsningen da ok midlertidigt.

    SvarSlet
  6. Kender følelsen af at forventningens glæde bliver slået i stykker. Jeg bestiller af princip aldrig glas/porcelæn via post, simpelthen fordi jeg ikke kan klare at åbne pakken og så ligesom dig, opdage at den er i stykker. Jeg går totalt i stå, mit humør bliver så påvirket og alt drejer sig bare om den ene ting som er smadret. Jeg håber du finder en engang som er hel og som du bliver rigtig glad for! :-)

    SvarSlet
  7. Jeg synes det er dejligt at din fingernemme mand lige klarede skårene. Hurra for hjælpsomme mænd ;-)

    SvarSlet
  8. Hold op, en omsorgsfuld mand der render rundt hjemme hos dig:-) Godt han kom fri af gyngen på legepladsen den anden dag, så han kunne samle skårene til en næsten hel vase. En sand kærlighedserklæring. Fik squ en lille smule ondt af ham den anden dag, da han sad der og dinglede midt i gyngen:-)

    SvarSlet
  9. Han er da en Keeper :o) For selv om der er skår i, så er det stadig en total ynglings Kähler vase :o)

    SvarSlet
  10. Hvor er det fedt, at se den samlet Louise! Han er en skøn en, din mand. (mon han kan klare al den ros, han får her på bloggen? hihi)

    Det er en rigtig fin vase. Skal nok holde øje med et godt tilbud på en uden skår. :-)

    Kram Tine

    SvarSlet
  11. Nogle dejlige smukke øjne der titter frem ved bordets kant :O) så kan skår være skår, ikke sandt ;o)

    SvarSlet
  12. hvor er i søde allesammen.... Og ja, jeg har en ret så dejlig mand.... glemmer måske faktisk nogen gange at fortælle ham det... Jeg må vise ham indlægget her:-) :-)

    FamilienG - Du har ret, hun er bare så lækker min lille mus:-)

    SvarSlet
  13. Sødt af ham at gøre noget for højne dit humør..;)
    Og dejligt at høre det går nogenlunde med dagplejen - har tænkt på dig og læst med.. (tiden har bare ikke lige været til kommentarer;)
    Ha' en dejlig dag..
    KH Anne

    SvarSlet
  14. Jeg var et smut i Bahne i Vejle idag og vasen er på tilbud til 199 kr:)

    SvarSlet
  15. gud er det sandt, og det er ik den hvor der også er sorte striber på.. altså skiftevis sort/lilla???

    SvarSlet
  16. Det tror jeg desværre du har ret i, men er ikke helt sikker. Jeg så bare den lilla stribe og huskede at du ledte:)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...