fredag den 25. november 2011

Vi juler....

Så er der julepyntet i underetagen.... pyha.... det tog da sin tid..... Og mens jeg gik og syslede med det hele, så kreerede min kære mand både adventskrans og smuk cirkel i ståltråd med perler på..... Ganske ganske vidunderlige... han er nu dygtig min mand :-)

Glædelig jul til jer derude














13 kommentarer:

  1. Ih, hvor ser det bare helt vildt HYGGELIGT ud... Jeg håber I får en magisk december - du har da i hvert fald skabt rammerne til det :)

    Stort knus fra mig

    SvarSlet
  2. Synes godt om! Hvor skal julesokkerne hænge?

    SvarSlet
  3. Ej hvor er det hyggelig...!!! Elsker alle farverne;o)
    Hilsen Alice

    SvarSlet
  4. Super hygligt - ved ikk hvor meget af julepynten jeg ser når jeg kigger billederne - men ser farver, masser af farver - og det gør mig altså bare i super godt humør;) Behøver ikke boligblade for at lade mig inspirerer - det er nok med din blog hihi.....

    SvarSlet
  5. Dejligt - SKAL altså også snart ha pyntet op og i bor fantastisk hygsomt :)

    SvarSlet
  6. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
    Jeg mangler lige lidt blomster og lidt grønt, så er jeg ved at være der...
    Så kan man begynde at koncentrer sig om jule bagningen.

    Ha´en dejlig weekend.

    Knus Susi

    SvarSlet
  7. uh dejlig med indlæg fra dig igen og så dejlig at se at du har fået pyntet op, håber den skønne julestemning også er kommet. Så mange fine ting du har Louise, det er sådan nogle billeder man kan kigge længe på og blive ved med at finde nye spændende ting.

    SvarSlet
  8. Randi - Tusind tak

    Betine - Tusind tak, sys også her er vildt hyggeligt, dejlig jeg har december med til at nyde det hele.... Der ser også ud til at være blevet noget hyggeligt hjemme hos dig :-)

    Julie - ja det er top fint... og de smukke sokker, regner med de skal hænge på det hvide skab i stuen... De skal i hvert fald kunne ses hele tiden.

    Alice - Tusind tak skal du ha, er også glad for farverne.

    Dorte - Min mor sagde præcis det samme da hun så billederne og da mine forældre var forbi igår.... det plejer jo at kunne ses meget tydligere når her blir pyntet, men de minkler ligesom bare ind nu.

    Tina - vi er også rigtig glade for det :-9

    Susi - uha julebagning... det har jeg faktisk aldrig rigtig gjort det i... Men det kan være i år skal være året :-)

    Jeanett - Tak hvor er du sød, er glad for at høre dine ord. Og tak for din søde mail. Du hører fra mig en af dagene.

    SvarSlet
  9. Dejlige billeder - jeg kan nu sagtens få øje på julepynten mellem dine skønne ting - og du juler, som jeg også kan li' det, hvor less is more ;-) Kan se, at du har fået fat i en gul Norsu elefant - Filip fik en grøn i dåbsgave - den er bare så fin :O)

    SvarSlet
  10. Ihh Louise

    Hihi, jeres hjem er simpelthen så farverigt, at julepynten jo nærmest forsvinder eller i hvert fald ser ud som om den bare hører til som en del af dagligdags-indretningen. :) Herhjemme har vi ikke engang en adventskrans endnu. Det må vente til eksamensprojektet er afleveret og jeg kan tænke på andre ting.

    Glædelig jul til dig også!
    Kh Line

    SvarSlet
  11. Laila - Tak for de søde ord... jeg sys nu bestemt også sagtens jeg kan se julepynten.... føler mig i hvertfald IKKE alene i disse dage, der er masser af nisser til at holde mig med selskab... Og ja, Merle fik den i fødselsdagsgave, det er dog en af de nye... ville gerne ha haft en til Neel også, måske det blir til januar hvor hun fylder et år :-)

    Line - TRO mig.... den forsvinder ikke når man befinder sig i det... Rummene her er ikke så store, så man fornemmer i den grad julen... Men du har ret, i forhold til sidste år, så ses det ikke helt så tydeligt... selvom her er præcis lige så meget, og lidt til :-9

    PS - jeg ELSKER din blog og dine kreatiner... du er bare SÅ DYGTIG.

    KH louise

    SvarSlet
  12. Årh, du er sød... :) Du er også min absolut favorit kommentator (kan man kalde dig det?) for du lægger altid de sødeste kommentarer og en masse af dem :D

    Og så er der jo en grund til at jeg læser med her - elsker nemlig din blog retur eller 'lige over' som de ville sige her i byen ;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...