tirsdag den 13. december 2011

julestemning og stolt mor

Her til morgen har vi været til 3 måneders samtale i børnehaven.... Ihh så synes med pludselig ens "lille" pige er blevet så stor. Og det var kun rosende ord de havde omkring hende.

En lille glad pige, fyldt med energi, populær blandt de andre, energisk, fuld af gå på mod og bare super velfungerende.... De rosende ord ville ingen ende tage.

Vi var så stolte, og SÅ glade for at høre det. Bevares, vi synes da hun er glad og skøn og dejlig når hun kommer hjem, men at høre, at hendes dage bare er SÅ gode, det var simpelthen så skønt at høre.

Så nu ved jeg, at begge mine piger er landet nogle helt fantastiske steder.... Det er da i sandhed en go viden at ha, når nu man skal til at forlade den skønne hjemlige base.... I hvert fald i dagstimerne.

MEN... jeg har da lige lidt over 3 uger endnu, faktisk præcis 3 uger på torsdag... Ikke fordi jeg tæller.... Eller jo, det gør jeg, faktisk både timer og minutter..... Men det ved i....

Her er dog en lille smag på, hvordan mine morgener ser ud her i december. Efter aflevering af Neel ( Jesper afleverer Merle), så kommer jeg hjem, tænder lys og lander i sofaen..... Hygger og læser og får mig lidt morgenmad..... Det er i sandhed livet..... Gid det måtte vare ved på denne måde....



Og så lige et billede af hende min lille stolthed :-)



11 kommentarer:

  1. Lyder bare dejligt. Det er SÅ vigtigt at man kan aflevere sine børn og vide at de får en god dag. Uh, jeg kunne godt gå hjemme hver dag... Sikke mange ting jeg ville få syet:0)
    God dag Louise
    Kh Mia

    SvarSlet
  2. Kan godt forstå at du er glad og stolt, det var virkelig også en dejlig besked at få. Kan se at du nyder dagene, dejligt.

    SvarSlet
  3. Hvor er det dejligt, at du formår at nyde dagene inden det virkelige liv går løs igen.
    De der guldstunder skal man holde godt fast ved.
    RikkeRøjkjær

    SvarSlet
  4. Åh ja, livet som hjemmegående husmor kunne nogle gange være tiltalende ;o) Meeen.... I længden tror jeg, at jeg ville mangle den der voksenkontakt ;o) Jeg er forholdsvis ny læser her på din blog, så ville lige givemig til kende...

    SvarSlet
  5. Kan godt forstå i er glade.
    Det er altid rart at høre ens børn har det godt.
    Hyggeligt ser det ud, kan godt frostå det er svært at forlade den hygge.

    Ha´en dejlig dag.

    Knus Susi

    SvarSlet
  6. Uuh det ser så hyggeligt og varmt ud hjemme hos dig hver gang du viser billeder. Det emmer af varme og tryghed og det, kombineret med dig som mor, er jo netop med til at skabe dine børn, så de trives og er glade børn. Nyd de sidste uger og brug dem med omhu. kh Helle

    SvarSlet
  7. Hvor dejligt :D Det er altid skønt at høre godt om ens børn! Og sikke nogle hyggelige morgener.... nyd dem mens du kan :D

    SvarSlet
  8. Sikke en drøm af decembermorgener :) Mine minder en lille smule om, jeg har dog en baby hjemme, men når man har 4 unger er det også ro i huset, men kun ét barn, hihi :)

    Og sikke en masse dejlig ros om jeres søde Merle-pige, du har god grund til at være stolt!

    SvarSlet
  9. Ja det går stærkt, når først de små er kommet i institution, så kan man lige pludselig ikke forstå hvor meget de har lært og forstår - men det er altså også ret skønt synes jeg.

    Rigtig god dag kære :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...