mandag den 26. december 2011

Lidt af julegaverne....


Den skønne andemor til min lille duckling :-) Og mussel fyrfadsstage


Den længe ønskede Kay Bojesen abe og smukke lyngbyvaser


Fiducia stagen.... Suk hvor er det smukke ting :-)


Og mens jeg gik og ryddede væk og op... Der blev der leget med en af de fine julegaver, mega briotogbane..... Sikke et hit :-)

Jeg tror nok lige julemanden sys jeg har været sød i år, for hold da op jeg fik smukke sager i julegave.....

Igår brugte vi hele dagen på at tage julepynten ned... Sådan har jeg det altid når jeg kommer her til, dagen efter juleaften, så har jeg fået nok.... Pigerne fik stakkevis af legetøj, og jeg selv fik fine smukke ting... Og nu ville jeg gerne ha dem op, og julepynten ned.

Jeg har også reduceret ret så meget i farverne her i hjemme.... Trængte til lidt ro for mit øje, men det vil fremtidige billeder også fint afspejle.

Her er i hvert fald et lille udpluk af mine gaver....----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I bemærker nok også jeg sysler lidt med looket for tiden, det er søde Dorte der tryller for mig... Der kommer lidt forskellige looks her i løbet af dagene, jeg prøver dem af og ser hvornår jeg lander på den helt rigtige:-) Men kors hvor er hun dygtig hende Dorte :-)

11 kommentarer:

 1. Det var da bare dejlige sager.. :) Godt at I har haft en go aften..
  Jeg fik også de mussel malede fyrfadsstager, og mange andre smukke sager..
  Fortsat go jul. :)

  SvarSlet
 2. Rigtige hyggelige billeder du har lagt ind. Jeg har det på samme måde - nu skal julepynten ned.
  Det er virkelige mange flotte gaver du har ået. Jeg selv fik ogsa megamussel lysestagerne og en enkel Lyngby vase på 12 cm :)

  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 3. Så mange fine gaver
  du har fått. Jeg elsker
  fiducia vasen og kay bojesen apen..
  Og de soppene da.. skjønne!!
  :)

  Nå er det bar eå kose seg resten av julen!!

  Stor klem fra Ida
  :)

  SvarSlet
 4. Sikke mange fine ting du har fået. Det bliver spøndende at se det nye look både i dit hjem og på bloggen. Men lov mig at du ikke fjerner alt det farverige fra dit hjem - det inspirerer og udvikler jo netop det kreative og fantasien hos dig selv og ikke mindst hos dine børn :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hej Louise
  glædelig bagjul til jer, jeg nyder at læse din blog, jeg har det på samme måde som dig nu er julen over og så skal der "jules" ned, så alle ens nye gave kan komme frem, faldt godt nok ikke i god jord hos resten af familien, så er så glad for at kunne fortælle manden at der er andre der har det på samme måde.

  sikke fine gaver du har fået jeg fik også fiducia vasen og den står i vinduet og pynter så flot som din
  fortsat god juleferie

  Kram Vibeke

  SvarSlet
 7. Lækre gaver du har fået Louise! Vi gav mine forældre en abe, den er så fin, kan godt forstå du er glad for trædyr, de pynter så fint:-)
  Vi har også pillet alt julepynt ned undtagen træet. Nu venter jeg bare på nogle butikker åbner, så jeg kan få friske blomster og nye bloklys ind i hytten:-)

  SvarSlet
 8. Hej, Jeg skriver lige kort for vi er på vej i byen, men jeg kan helt klart bedre lide denne her, måske er jeg ikke så vild med sløjfen, men så mangler der noget andet. Jeg har ikke kigget så meget på den for jeg har lidt travlt, lad os skrive ved i morgen :)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud.
  Du da rigtig blevet forkælet.
  Er vild med den Fiducia vase, den er så smuk...

  Fortsat Glædelig Jul.

  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare skønne gaver!
  Jeg så i øvrigt med det samme dit nye look på bloggen, det er super fint, men også meget mindre farvestrålende end "du" plejer at være, men hvis det er den nye stil, så passer det jo meget godt :)
  Glæder mig til at følge med, og se hvor det ender.

  SvarSlet
 11. Tak for jeres søde ord, er også meget meget glad for gaverne... Nok også derfor de altså straks måtte på plads :-)

  Og rakel, de fyrfadsstager er da for smukke, kan godt forstå du også ønskede dig dem...

  Bloggen er stadig under forvandlig... Dorte juler med familien idag (regner jeg med :-)) så derfor jeg lige prøver de første forsalg af imellemtiden...

  Sløjfen er jeg heller ikke helt begejstret for, men jeg er sikker på det ender med noget super smukt. Jeg glæder mig til det.

  Må jeres aften blive som i ønsker det

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...