mandag den 5. december 2011

Prinsesserne....

I torsdags var vi til juletræsfest med dagplejen... En hyggelig aften (i hvert fald for børnene)... Merle har jo været der med hendes dagplejer de sidste 2 år, så for hende var det meget velkendt. Lille Neel derimod, det var hendes første juletræsfest. Og jeg er ikke sikker på hun forstod noget som helst:-)

Men vi fik go mad, dansede om juletræ og børnene fik deres lille godtepose.....

Inden vi tog afsted synes Merle også Neel skulle i prinsessekjole... Noget siger mig hun ikke helt sys om det, hvad siger i til hendes udtryk :-)??








( Den søde dame som har Neel på armen, det er hendes dagplejer, som må være den aller bedste i hele Hedensted, Vi har været SÅ heldige :-))

Og nu må jeg ud til lille Neel igen, hun er nemlig hjemme hos mig idag, hun har feber, snotter og er ved at få 4 tænder... av av av

6 kommentarer:

  1. Skønne billeder og et sjovt udtryk på det første billede med Neel, hun ser lidt mere tilfreds ud på de andre. Sike et dejligt billede af dig og Neel :)

    SvarSlet
  2. Sikke nogle lækre tøser du har! God bedring med lille Neel...

    Jeg har en lille give away kørende med et par billeder til pige værelset - måske noget for dig?

    SvarSlet
  3. Det ser hyggeligt ud med ulehygge :-) Og Neel ser ud til at være gld for dagplejer - det betyder bare SÅ meget :-)

    Det skab du har hængende på væggen over radiatoren i ers stue - hvor har du fundet det?? Har ønsket mig sådan et længe - så hvis du støder på et der ligner, må du meget gerne give et praj :-)

    Hilsen Nina

    SvarSlet
  4. Hov - Julehygge og ikke ulehygge :-)

    SvarSlet
  5. Hvor hyggeligt:-)
    Vi var til juletræ med dagplejen i fredags, ommme i missionshuset, kunne godt se ud som om det også er der I har været:-) Vi var dog RIGTIG mange og kunne næsten ikke danse (læs: gå meget langsomt) rundt om juletræet:-)
    Dejligt Neel er så glad for sin dagpleje mor. Det er min lille Celina heldigvis også, det er bare så vigtigt når nu de er der så meget, de små guldklumper:-)

    Ha' en rigtig god dag - og god bedring med Neel!

    SvarSlet
  6. Skønne skønne billeder :)

    Viola sidder lige og kigger med her og jeg skulle hilse og sige " nåååe... baby... søøøød" :)

    God bedring med den lille mus!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...