mandag den 30. januar 2012

Pænt rod.... & et stort ønske....




Nu snakker jeg meget om det her rod vi bor i, så her er et lille glimt af noget af det..... Jeg er ikke så god til at alting står i bunker oven i hinanden.... Men lige præcis det her rod, det generer mig ikke helt så meget, for det er virkelig fine farver meget af det..... Alle de store møbler står i kælderen, så de generer heller ikke som sådan..... Udsigterne til at flytte i vinterhaven igen, de begynder også snart at nærme sig, i denne uge blir gulvet støbt, og vi glæder os......


Og se så lige den her gudesmukke stol, hold nu op hvor er den fin..... Vi vil så gerne ha en ny stol i stuen, så jeg sad og googlede lidt forleden, og faldt over denne. Desværre kan jeg ikke huske hvor, og det er også lige meget. Det er Hans Wegner, så den er lang langt uden for vores pris niveau. Men måske en gammel morfor kopi kunne blive en mulighed.... Hvis nogen af jer ser noget i den her stil i en genbrug eller på loppemarked, vil i så ikke være søde at gi mig et praj..... Hvis i altså ikke selv har lyst til at få den i hus :-)

22 kommentarer:

  1. Åh den er fin i den farve!!!
    Vi havde den da jeg var barn i koboltblåt uld (den kaldes i øvrigt bamsestolen). Men mine forældre solgte den for 2500 kr!!! ØVV spørg lige om jeg har banket dem oven i hovedet rigtigt mange gange for den tanketorsk!
    Tror det bliver rigtigt fint, når I er færdige. Jeg elsker at du er gået fra pangfarver og mere og i det pastellede look:-)

    SvarSlet
  2. åh ja, Bamsestolen..den er så fin, den havde min farfar og farmor da jeg var barn....
    Synes også det er nogle skønne farver I roder med. Er spændt på at se det færdige resultat af jeres anstrengelser.
    KH Mia

    SvarSlet
  3. Julie - ja, er den da ikke bare helt gennemført fantastisk.... hold op den er fin.... Men findes der ikke mange stole fra den generation som ligner den, altså som ikke lige koster noget i den retning??? Sys bare stilen er ret fed, og sys det ku passe godt ind i vores stue :-)....

    Og jaaaaaa, jeg er også ret vild med at farverne er mere rolige nu, det er lidt mere mildt i udtrykket.

    Mia - Den er fabelagtig, det er en katastrofe så mange der bare er smidt ud osv af den slags, mener også at mine bedsteforældre havde dem, men de er væk idag :-(

    SvarSlet
  4. Sikken en lækker stol. Og ja især i den farve. Kender følelsen af at bare MÅ have noget, men ikke lige have pengene til købet.
    Men som du selv siger - et loppefund kan måske være løsningen :)

    SvarSlet
  5. Hej Louise:)
    Er dine Lamper blevet hvide eller huske jeg forkert....?

    BoConcept har en tro kopi og der kan man selv vælge hvilket stof som skal på:) (et gammelt deltids job jeg havde)

    Kram

    SvarSlet
  6. Hallo hallo hvor er det blevet fint med tapet på den blændede dør, WAU WAu WaU ! :-) og wit wit wiuuu

    SvarSlet
  7. Den er jo så flot den stol:-)

    SvarSlet
  8. Kan dæleme godt forstå, at du glæder dig. Det bliver da bare så skønt, når det er færdigt! Sådan nogle handymen er altså skønne;)

    SvarSlet
  9. Rod eller ej...min søn på 4 år udbrød "sådan en stue vil jeg godt have" da jeg sad og kiggede på dine billeder...Jeg spurgte ham hvorfor, hvortil han svarede "Fordi den er go`";)

    KH
    Sanne

    SvarSlet
  10. Just another day - Ja et loppefund ville virkelig være skønt. Man har vel lov at håbe.

    Vicki - Jeg har lige tjekket deres hjemmeside, sys ikke jeg kan finde den... Men deres ting er heller ik billige ellers da.....

    Og jo, lamperne er blevet hvide, fint ik??

    Dorte - Taaaakkkkkkk for de søde ord.

    Malou - Den er virkelig fin, ej den ville så flot i vores stue

    Elisabeth - Ja, gid jeg var udstyret med lidt større tålmodighed, tiden føles lang endnu...

    Sanne - Din søn har fin smag synes jeg :-)

    SvarSlet
  11. Det ser rigtig fint ud - og ja tapet væggen er da blevet rigtig rigtig fin. Jeg er spændt på at følge jeres projekt, er ikke i tvivl om at det bliver godt. kh Stina

    SvarSlet
  12. Vilken härlig fåtölj! Älskar färgen och formen på den... Ditt kök/matplats ser underbart fint ut det med... Bilden med tapeter i en korg i fönstret var ljuvlig! Jag blev kär i tapeten inne i hörnet i rosa-orange.... Superfin!

    SvarSlet
  13. Jeg holder udkig efter stolen. Vi havde den også i mit barndomshjem. Spændende med den nye udestue, flere billeder tak :)

    SvarSlet
  14. Åh - Bamsestolen. Min drømme-stol :) Man sidder SÅ godt i den! Men lige som dig har jeg ikke et så stort stole-budget.

    SvarSlet
  15. Jeg glæder mig til at se vinterhuset når I er klar til at vise lidt : )

    SvarSlet
  16. Nydelig stol. Heldige er de som har en slik :-)

    SvarSlet
  17. Hvor er det blevet fint med tapet på den plade. Altså Louise hvis jeg finder den stol eller en der ligner, så skal du nok høre fra mig, men det bliver et billed på bloggen, hvor stolen står i MIN stue :))(håber du læser det her med smil på læben) Jeg har sendt dig en mail, ha en skøn aften

    SvarSlet
  18. Den svenske butik BOLAGRET lavde en kopi af denne stol, 4 år siden mener jeg,, måske den laves endnu, Har en veninde der købte den, en rigtig fiiin stil, mener de gav under 3000svenske kroner

    SvarSlet
  19. Så yndig! Men bamsestolen er stadig en klassiker, så jeg tror ikke den sådan liiige findes i en genbrug. Har du søgt Lauritz.com? Eller måske dba?

    SvarSlet
  20. Den er godt nok lækker den bamsestol og er helt vild med farven især. Personligt synes jeg der er så synd du har gemt den super flotte reol væk, synes det ligner mere en stor opslagstavle nu med ramme på. Det er en flot tapet men jeg synes det kunne være så meget pænere på en væg fremfor det nærmest ligner en kæmpe opslagstavle som er hængt op.
    K.H Anne

    SvarSlet
  21. Bamsestolen er bare så flot. Jeg gad også have den. Men med en pris på omkring 35.000 er den også i den dyrere ende for os.

    Men vi må bare holde øje, og slå til, hvis den kommer på "bud" et sted.

    SvarSlet
  22. åhh ja - jeg melder mig også som en af dem der gerne vil ha sån en stol! - farven du viser den frem i her er også så savldryppende lækker at man får endnu mere lyst!!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...