tirsdag den 31. januar 2012

Søger vattæppe...... og blogrollproblemer....


Jeg oplever tit man får så fin hjælp her i blogland, så nu prøver jeg om i igen kan komme mig til undsætning. Jeg har i lidt tid ledt efter et vattæppe i de blå/lilla nuancer. Ala farverne her over. Jeg synes der er noget fint over det blå, og nu hvor mange af vores møbler er blevet hvide og blå, så synes jeg sådan et tæppe ville pynte rigtig meget.

Det er også lykkedes mig at finde dette smukke billede ( det er ikke helt den farve jeg havde søgt efter, men tror jeg synes denne blir en fed kontrast til det blå og hvide), og når det engang lander her i hytten, så forestillede jeg mig at sådan et smukt blå tæppe ville være rigtig flot at have liggende tæt på billedet. Tror i ikke det ku blive pænt??


Og nu til det lidt trælse, jeg har problemer med min blogroll, jeg kan ikke putte flere på, og det er selvom jeg har slettet nogle (altså dem som ikke er opdateret i flere måneder). Når jeg vælger de nye blogs som jeg har meldt mig på, og trykker gem. Så blir den bare ved med at stå og gemme. Men de blir aldrig gemt. Synes det er rigtig træls, vil jo gerne kunne følge med i alle de fine nye blogs man hele tiden støder på.

15 kommentarer:

  1. Jeg oplevede noget af det samme indtil jeg fandt ud at jeg ikke kunne opdatere bloglisten fordi jeg stadig var logget på min blog på min mobil (altså jeg havde et faneblad åben) da jeg lukkede det ned og loggede af på computeren virkede det igen - ved ikke om det er det samme problem - men måske et forsøg værd?

    SvarSlet
  2. Jeg oplever akkurat det samme med min blogroll.. Jeg lagde en ny på, så jeg nu har to blogrolls lige efter hinanden, men det er da heller ikk optimalt.. Men rart at høre at det ikk er min side det er galt med.. :)

    SvarSlet
  3. Hej Louise

    Jeg kan heller ikke og ved der er andre bloggere der heller ikke kan.
    Det er møg irriterende:-(
    Håber snart det bliver bedre.

    Skal nok kigge efter det tæppe til dig, når jeg er på loppemarkeder.

    Knus Susi

    SvarSlet
  4. Hvor er det sødt det billede du har fået fat i, jeg er vild med uglerne :-)
    Jeg nåede ikke loppen i lørdags, men måske på lørdag, skal jeg stadig kigge efter et af de andre billeder du ville have fingre i, eller har du droppet dem nu du har fundet det fine med uglerne :-)
    Kh Karina

    SvarSlet
  5. Uhh, sikke et fint billede :) egentlig er jeg slet ikke til broderi men kan da mærke ar det rykker lidt ;) jeg har ikke lagt mærke til blogroll problem men da der i øjeblikket er så meget der ikke fungerer med blogger momentant er det vel noget som går i orden igen! Det bliver iøvrigt fint jeres nye rum :))

    SvarSlet
  6. Jeg har det samme problem, og det har bøvlet i uger nu, så jeg tror jeg vil forsøge mig med Carinas forslag. Følger lige med her for at se om der kommer andre forslag:)

    SvarSlet
  7. Jeg har samme problem! :o(.
    Fin broderi du har fundet...hvis du finder opskriften på de andre, du søgte vil jeg gerne hjælpe dig med at brodere dem. ;o)

    SvarSlet
  8. Jeg har også samme problem med min blogroll.
    Jeg kan se alle de nye blogs jeg tilføjer inde i mit betjenningspanel, men jeg kan ikke få dem frem på bloggen!
    Jeg tror også jeg har prøvet i nogle uger nu, jeg vil gerne have alle de blogs jeg læser til at være i blogrollen på min blog, så kan andre jo også "opdage" dem;-)

    SvarSlet
  9. Carina - Jeg har ikke noget åben på min mobil, så det kan desværre ikke være problemet... Men nu ser jeg i er mange der døjer med det...

    Rakel - Ja hvor er det altså træls, men go ide at lave en mere, så må det være en midlertidig løsning... Må lige se om jeg kan finde ud af det.

    Susi - Du må endelig sige til, vil rigtig gerne finde mig et blåt tæppe.

    Karina - DU må meget gerne kigge videre, jeg er stadig top vild med de andre.

    Christina - Ja det er fint ik, jeg er normalt altså heller ikke til broderier, men de her, de har altså vundet sig ind på mig....

    Malene - Ja det er møg øv... Håber snart der kommer en holdbar løsning for os.

    Pia - Det er ikke lykkedes mig at finde en opskrift desværre, men hvis du finder en, så må vi lige finde ud af om du stadig gider lave en til mig. Det vil jeg gerne :-)

    SvarSlet
  10. Åh, jeg glæder mig til at se den endelig resultat af havestuen make over:-) Og rigtig fint tæppe du søger!!!

    SvarSlet
  11. Det ef sådan nogle flotte farver i det tæppe, håber du får fat i det. Mit tilbud om at brodere står også stadig ved magt

    SvarSlet
  12. Stine - Ja det glæder jeg mig også til, men grundet frosten er støbning af gulv udsat lidt.. øv....

    Helle - Billedet er kun noget stof, men det var bare for at vise farvenuancerne :-9 sys de er så flotte... Og det er desværre ikke lykkedes mig at finde det mønster. Så tror det blir svært at få det broderet :-(

    SvarSlet
  13. Prøv at søg på retro vattæppe på trendsales, der har jeg flere gange købt rigtig fine tæpper:)

    SvarSlet
  14. hej louise. der er et stk. på ts i blålige farver...kan se om jeg kan satte et link her :

    http://www.trendsales.dk/listings/retro-70r-retro-vattaeppe/23213671?pn=24&rt=ssr&search=retro+vatt%C3%A6ppe&status=1

    ved ikke om du synes om det :-)

    SvarSlet
  15. Mumi, tak for link, det kigger jeg lige på :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...