onsdag den 29. februar 2012

De seneste dages lækkerheder....

Ok, der kommer lige et lille lækkert indlæg ( i hvert fald efter min mening ) her inden jeg præsenterer tapetvæggen..... For se nu her.

En lækker skammel fundet på trendsales, nu med ny farve og nyt betræk... (så mangler lugten bare at forsvinde...uffff).... Endnu et par skønne stoffer fra Anita, en smukke sky pude som søde Betine har lavet til mig, jeg top elsker den... Ej hvor er den sød.... Tusind tak Betine.

Og så har Lone sendt mig 4 stykker mini mega papir.... Altså, behøver jeg nævne hvor fantastisk det her blogland virkelig er....

Sidst men ikke mindst, så har jeg kuppet mig en skønne Eslau vase på 14 cm, det er igen Betinna der har tryllet en frem til mig.... Tjek lige hendes side, hun vælter i fed retro!!!!

18 kommentarer:

 1. Hvor er du altså bare sød, Louise... Jeg glæder mig sådan til at se dit nye lækre rum!!!!!
  Kh!

  SvarSlet
 2. Hvor er det lækre sager du har fået fat i der. Posen er rigtig sød og stolen har fået en super farve. Hvornår åbner dit indretningsarkitekt- kontor....? :). ,)

  SvarSlet
 3. der stuhl ost coooool!!! liebe grüße von angie

  SvarSlet
 4. Den skammel er super sød :)
  Har du ombetrukket den?

  SvarSlet
 5. Oh hvor er den stol fin! Jeg er lidt vild med sky puden!

  SvarSlet
 6. Betine - hvor er det heldigt vi sys hinanden er såååå søde ... ha ha :-) Jeg elsker den pude

  Helle - Tak, jeg sys også det er ret fint... Posen siger du så?? er det mon det stykke stof på stolen du tænker?? Indretningskontor?? er det vinterhaven?? eller vil du "leje" mig.... det må du gerne :-) :-)

  Stricksonne - I have no idea how to speak deutch, so I hope you can read english... Thank you so much for your kind words.

  Anna - Ja er det ik fed, jeg er vild med den.... Og ja, jeg købte stof hos Anita og har bare hæftet det udenpå det gamle... men fy det stinker det gamle....

  SvarSlet
 7. Udda Bella - Jeg er også ganske begejstet for stolen, og Jesper er glad for at læne benene om aftenen... Skyen er jeg også top forelsket i. Betine er så go....

  SvarSlet
 8. IIIH hvor du bare vælter dig i lækkerhed! MUMS!

  SvarSlet
 9. Hi hi... Ja, det er altså heldigt :)

  SvarSlet
 10. Dejlige sager, flere onsdage som dsee,tak!

  SvarSlet
 11. Sådanne dage skal der også være plads til. De der lækkerdage, hvor tingene bare er liiidt federe..og man slet ikke kan lade være at dele ud.
  - og tak for det.
  Kigger troligt med herinde i dit fede farveunivers.

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 12. dejlige ting og sager - og dejlig sky :) tak for kommentar inde hos mig og ja, jeg har nøjagtig det samme problem, jeg kan tilmede mig emalien men får ingen hvis der bliver kommenteret - skal altid ind og kigge de steder jeg har kommenteret for at se om der er svar...

  SvarSlet
 13. Wauuu mums yeppie, hvor er det bare lækkerhed på lækkerhed. Kan godt forstå du er tilfreds :-) Glæder mig i øvrigt meget til at se det der skønne tapet i jeres vinterhave, så se lige at komme igang! :-)

  SvarSlet
 14. Skønne sager..:) Har også sådan en skammen i stuen - bare i teak med læderbetræk. Har længe overvejet om den skal ha' en makeover...;) Din er smuk!
  Og skyen er da så sød...
  Nyd dagen søde..
  Kh Anne

  SvarSlet
 15. Christina - ja det er fine ting, er også glad for dem :-)

  Betine - ja hvor er det altså heldigt... ha ha

  Kreativista - Ja det ku da være dejligt :-)

  Rikke - Dejligt at høre fra jer der læser med :-) Og tak for de søde ord om bloggen og mit hjem :-)

  Christina - Ja det er så træls, men du kan ændre det under kommentarene, der kan du vælge en anden funktion for kommentarer således folk igen kan kommentere og be om mail...

  Dorte - Tapeten er skam allerede oppe... ha ha... tjek seneste indlæg :-) Men ja, smukke ting ik, tror da nok her skal blive fint når der blir ryddet op igen.

  Anne - Ja det var præcis sådan en skammel jeg søgte, så var temlig glad da den pludselig dukkede op på ts, og så til billige penge, nu mangler jeg "bare" sofabordet... har du mon været på loftet???

  En skammel er også super flot i teak med læder, sådan så denne her ikke helt ud, så derfor var beslutningen om make over ikke så svær.... Den er blevet super fin...

  Også en fantastisk dag til dig og lillepigen.

  KH

  SvarSlet
 16. Såå fint.. Godt du fandt en skammel :)

  SvarSlet
 17. Du har en riktig fin blogg og herved er jeg ny følger. Hilsen Anne Lise:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...