tirsdag den 14. februar 2012

Det her vandt jeg igår...De her to smukke ting var i min pakke igår, det er Rakel der har været igang. En smuk clutch i helt mørk blå og så med neon gul knap. Rigtig fine farver sammen. Og så en lille krukke kreeret med hendes nyindkøbte papir og bogstaver :-)


Den her vandt jeg ikke, den var jeg så heldig at få lov at få.... Dog var det her jeg måtte bruge en anelse af mine kreative "evner". Rakel ville gerne jeg lige fik den tegnet over, det var nemlig hendes eneste, men så måtte jeg også få den..... Hende og Jeannett havde tænkt jeg skulle ha kreeret mig en mens jeg var der, men jeg var så vild med denne her, så derfor blev den anden løsning meget bedre ( for mig i hvert fald) :-).


Sidst men ikke mindst, så fik jeg lov at købe en af Christinas super smukke stager/vaser. Jeg er ret vild med denne, den er sådan lidt skæv i udtrykket, og helt fantastisk fin med lys i. Den pynter lige gyldig hvor man placerer den.

Alt i alt en helt skøn dag, både på det personlige plan, men saft suseme også med de smukke sager jeg fik med mig hjem.

8 kommentarer:

 1. Ja, det er godt nok fine sager du har fået med hjem - vi var vist alle heldige at komme hjem med noget fint - godt vi valgte at spille solidarisk pakkespil :)
  Det ville da slet ikke have været til at bære hvis man ikke fik én af de lækre pakker!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Lyder domen dejlig og skøn dag:) skønne gaver fra Rakel:)

  SvarSlet
 3. Ja helt sikker fine sager, du fik med dig hjem, jeg knus elsker også mine sager og har nyt synet af dem hele dagen. MEEEEn næste gang slipper du ikke så let, så finder vi på noget til dig, du ikke kan slippe om ved så let :))

  SvarSlet
 4. Så godt billedet af dig i dit kreative øjeblik inde på Jeanetts blog:-) Tror du ikke bare du skal prøve dig lidt frem? Jeg kunne heller ikke sy, før jeg blev tvunget til det, da jeg ikke kunne finde nogen bukser min dreng kunne passe. Og nu går det egentlig meget med det der syeri!
  Men lækre sager, du både gav og fik:-)

  SvarSlet
 5. Lækre sager...

  Det lyder som om det var en fantastisk dag!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine sager, har godt luret på Rakels hæklede clutch og er da en lille smule grøn (af misundelse altså) i skrivende stund. Vasen er skøn!

  SvarSlet
 7. Det er fine fine sager du kom hjem. Og skøn dag på det personlige plan!!

  Dejligt at du er glad for lysestagen. Jeg tror jeg laver flere snarest.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...