fredag den 24. februar 2012

Loppefund og fine detaljer....


Denne lille sjove sag fandt jeg igår, den stod i vinduet i vores lokale genbrugsbiks. Jeg synes den var retrosjov på den cool måde. Jeg aner dog ikke hvad man lige skal bruge den til, men med hjem, det kom den altså....

Det nye boligliv byder altså også på mange fine nye detaljer og opskrifter, især den lille bambi i kuppel, den er jeg begejstret for.... Men altså, de små bambier, de er da svære at finde!!!!

Og et lille tip, Marie var igår sød at gøre mig opmærksom på, at næste måneds udgave af bolig plus, der kommer min boligreportage af Mette Helena og Tia.... Så d. 22 marts kan i lure den, hvis i har lyst :-)
21 kommentarer:

 1. Der findes masser af bambier i den stil på Etsy - Vælg vintage og søg på deer, så kommer der en masse små bambier frem, både i stil med den du viser, og en masse andre slags:-)

  SvarSlet
 2. Uha ja, det har de da godt nok.. Det der etsy, det er sørme et farligt sted.... Tusind tak info....

  SvarSlet
 3. Ej hvor er du heldig. Det er en Lyholmer stage, og de er superfede. Hvor er du heldig :)

  SvarSlet
 4. Uh det glæder vi os til....
  Kig forbi min blog hvis du har lyst, min første give away på tirsdag trækkes.. Kom og vær med.. En lille liebe skål er præmien :)

  God weekend

  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. Katrine - Nå for søren, dem kender jeg slet ikke. jeg synes bare den var sød :-) :-)

  SvarSlet
 6. Så vil jeg glæde mig til, at komme indenfor hos dig (0:

  SvarSlet
 7. Hvor er den skøn :) Sikke et fund! Og ja... der er bare SÅ meget lækkert i det nye boligliv! Glæder mig til at se billederne fra Tia og Mette Helena.

  Kh!

  SvarSlet
 8. Jo det er en Lyholmer stage. Jeg har også en fin Lyholmer (gul) - se på min blog hvis du har lyst. Fin blog du har. kh Stina

  SvarSlet
 9. Rikke - Tusind tak for info, jeg kigger fluks ind forbi dig :-)

  Sanne - Ja det blir sjovt at se, men husk det er taget for næsten et år siden, så helt aktuelt er det egentlig ikke :-)

  Betine - Ja det blad er vildt fedt, et af favoritterne... blir så glad hver gang det lander i postkassen.

  Stine - Det er da sjovt som i kender den stage, jeg tror aldrig jeg har set den før... kan heller ikke lige gennemskue hvordan jeg skal få et lys til at stå i den... Men sød det er den... Jeg kigger forbi.

  SvarSlet
 10. Aj det glæder jeg mig da til at se! Synes du bor så flot!! :-)

  Kig forbi og deltag i min give away hvis du har lyst :-)

  Kh Maria

  SvarSlet
 11. Hej Louise.

  Du skriver at du ikke kan se hvordan der skal placeres et lys i den. Er det måske et æggebæger, dem havde mine bedste forældre da jeg var barn, og ja det er Lyholmer, men måske det er en af deres nissepiger (havde oprindeligt nissehue på) hvor man så kunne tage huen af og bruge den som æggebæger. Elskede dem som barn.

  Vh Tamra

  SvarSlet
 12. Jeg har en genbrug på fyn, jeg kommer i regelmæssigt, hvor de tidligere har haft mange af den slags bambier - og næsten gratis :o) Min store pige forelskede sig i to sidst, som jeg købte til hende, men det der med at ha den slags til kun pynt og beskuelse, det er hun ikke klar til, så de er knækkede flere steder nu (jeg skal skynde mig lidt mere med den store sættekasse, tror jeg) Jeg kan holde øje næste gang og evt. rage til mig til videreformidling? :o)
  Forresten, er det i BoligLiv, der er indslag, jeg skal holde øje med den 22. marts?
  KH Sidsel

  SvarSlet
 13. Moster Maria - Tusind tak, men det er længe siden de er taget, her er meget forandret... glæder mig selv til at se det :-)

  Tamra - Hmm æggebægre, det tror jeg ikke, den er temlig stor, nok ca. 12 cm høj.... og hullet oven i er ret stort, det kan ligge mange æg :-)

  Sidsel - du må sørme meget gerne kigge efter en bambi til mig, det ville være så dejligt, de er rigtig søde.... Men alt for dyre på etsy for mig.....

  Boligreportagen kommer i bladet Bolig plus :-)

  SvarSlet
 14. Hej Louise.

  Har lige sendt dig en mail med et billede jeg fandt på nettet:-)

  SvarSlet
 15. Hold nu kæft, hvor er hun cute! Hvad hun end skal ende op med at have af "rolle" i hjemmet, så er hun da et Must-Have :-)

  Bliver spændende med boligreportagen, den er vel fra sidste år eller? Skal helt sikkert lige tjekke den ud. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 16. Hvor er hun fin! I skal da så karse i hende, det er da helt oplagt;-)
  Glæder mig til at se reportagen. Kan huske det var lige der omkring vi "lærte hinanden at kende" :-)

  SvarSlet
 17. Dorte - Ja hun er super cute, Tamra er pt så søde at sy mig en "hættepude" til hende, så kan hun bruges som nåle pude... Tror det blir fint :-) Og ja, reportagen er den fra sidste år, så ikke top aktuel for mig jo....

  Musogmesse - Ja ik :-)

  Julie - Karse var faktisk også en go ide, det må jeg gøre her i påsken.... Og ja du har vidst ret, det var der engang i juni tror jeg :-) :-)

  SvarSlet
 18. Nårh hvor er den sød, den lille loppe-figur :-)

  SvarSlet
 19. jeg gætter altså på at det er en af deres vaser - men jeg hun kunne blive en sød nålepudepige

  SvarSlet
 20. Hejsa Louise - du må endelig sige til hvis du nogensinde skulle komme i tanke om at sælge din fine Lyholmer pige (blyantsholder), samler nemlig på dem :)

  Kh Winnie (winnie@algrens.dk)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...