mandag den 20. februar 2012

Mini mega papir..... søgesJeg var desværre ikke hurtig nok, da mini mega holds slutudsalg.... Og hvor var det bare ærgeligt. Ville rigtig gerne have haft lidt af disse to stykker papir.

Er der mon nogen er jer som kunne undværre et lille stykke af hver??? Skal bruge til at beklæde to små æsker på ca. 10*10 cm.... Men alt har interesse.... Evt. bare som låg på SG krukkerne.

9 kommentarer:

 1. Orv ja, hvor er de fine de papirer- Jeg har ellers slet ikke hørt om Mini Mega, før du skrev om dem her - så det er da gået min næse forbi, for så ville jeg bestemt også have været en køber dertil. Pøj pøj med din søgen ;-)

  Vinterhilsener,
  Maja

  http://connersnest.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. hmm...

  Kan måske overtales til at afgive et stykke af hver - men ikke mere end det, er jo nødt til at passe på mit aldeles udrydningstruede papir

  SvarSlet
 4. Hej Louise

  Jeg har begge designs og sender gerne to A4 ark til dig tilgengæld for lidt tapetrester - hvad siger du til den handel?

  KH
  Laila

  SvarSlet
 5. Bytter også gerne for lidt tapetrester :)

  SvarSlet
 6. Har begge og bytter også gerne for tapetrester (også større stykker hvis du ønsker). Har du evt. mere af det tapet, du brugte på æsken, som Rakel vandt?

  SvarSlet
 7. Hej Louise
  Jeg sender det gerne gratis til dig. Jeg har et ark af hver du må få :-D Send mig evt. din adresse til loneromby@hotmail.com, så sender jeg det fluks til dig.
  KH Lone

  SvarSlet
 8. Kære alle

  Tusind tak fordi i vil tilbyde mig det fine papir.

  Desværre har jeg ikke så meget at bytte med for tiden, her produceres æsker i lange baner, så alle rester er næsten brugt.

  Lone, jeg sender dig fluks en mail, og betaler altså gerne :-)

  KH Louise

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...