tirsdag den 6. marts 2012

Noget nyt i stuen.....



Nu er det vidst ikke nødvendigt med sådan en slags "find holger leg"..... Jeg gætter på i godt kan se hvad det nye i stuen er :-)

Jeg var bare SÅ heldig idag, kom forbi i vores lille lokale Rustik Butik i Hedensted, og sørme om ikke de lige havde fået dette bord i af døren.... Jeg har fået lov at låne det med hjem, fantastisk service, så kunne vi vurdere om det overhovedet klær stuen med sådan et bord. Men jo mere vi kigger på det, jo mere er vi vidst enige om, at det nok blir stående.....

Jeg har faktisk også lånt en stol med hjem derfra, men den stak lidt for meget af i forhold til vores indretning, så den må jeg levere tilbage igen :-)

Håber i alle får en dejlig tirsdag aften.

20 kommentarer:

  1. Flot bord! God bedring med skoldkopperne.

    SvarSlet
  2. Der var I heldige :)
    leder efter noget lignende i en lidt kortere størrelse, men satser på at finde det på loppemarked til en slik og ikke, hvad mange forhandlere vil ha' for det (mange, mange, mange hundrede kroner)

    Men fedt er det. skal det males?

    SvarSlet
  3. Det er da et super fedt bord og det passer godt til de andre ting og møbler i stuen :)

    SvarSlet
  4. HVor er det fint og velholdt også.Ser godt ud!

    SvarSlet
  5. Hvor er det bare FLOT... hvis du ikke vil have det alligevel, så vil jeg gerne :) hi hi...

    SvarSlet
  6. Hvor er det flot og syntes det er så fint til jeres dejlige stue.. Man bliver så glad af alle jeres farver..
    Kh Camilla
    blog træf læs her;
    http://celinas-verden.blogspot.com/2012/03/krea-trf-i-kbh.html

    SvarSlet
  7. Jeg arvede et lignende bord af mine bedsteforældre, da de solgte deres sommerhus for mange år siden, og det fulgte mig i de første 3 lejligheder jeg havde. Og jeg har fortrudt mange gange, at jeg smed det ud til sidst, for nu går jeg og kikker efter et igen!!!
    For rigtig fint, det er det:-) Og god bedring til Merle!

    SvarSlet
  8. ... Og jeg ser så lige for mig, at du lige skal låne bordet, smækker det op på søskendesædet af barnevognen og stikker hjem. HAHa sikke et billede :-) men det ser godt ud

    SvarSlet
  9. Vildt fedt bor du har "lånt" :)
    Den ligner utroligt meget den som står i vores stue.. :)

    SvarSlet
  10. Får vi ikke et billede af stolen, som ikke passede ind? God bedring til Merle.

    SvarSlet
  11. Hov hov, jamen - hvor er så det gamle fine sofabord, som jeg er SÅ vild med? Det nye bord er også flot, men sig endelig til, hvis du vil af med det andet, for det kunne jeg da godt lige tænke mig ;-)

    SvarSlet
  12. Åh, hvor er jeg misundelig! Jeg går også og leder efter et lignende bord til en overskuelig pris, for jeg er bare vild med dem. Heldige dig, at du fandt det.

    SvarSlet
  13. Det passer bare så godt i Jeres indretning. Fedt med træet sammen med de smukke pastelfarver. Ligner fuldstændig det sofabord vi havde da jeg var barn. Det kunne hæves til spisebordshøjde. Smart :-)
    Kate

    SvarSlet
  14. Super flot bord!! :)
    Men tror nu alligevel jeg er mest til det gamle, sorry. Synes det gamle er super fedt. :o)

    SvarSlet
  15. Hvor er det et fint bord! Skal det males?? Eller stå som nu??
    Dejligt at se du igen har overskud til at hygge i hjemmet.
    Er du helt ovenpå igen?? Og hvordan med jobbet??

    Tak for info og billeder om Thomson - jeg skal helt sikkert forbi og lure!!

    KH Nina

    SvarSlet
  16. Lækkert bord! Tillykke med det:0) Hvis du mangler flere møbler i samme stil, så kig forbi "Brugtvare Terminalen" i Viby. Det er et skønt sted! Der er alt fra møbler til retro-smørebrikker. Jeg var derude sidste weekend og følte, at jeg var kommet i himlen;o) God dag til dig!

    Vh Jeanette

    SvarSlet
  17. hej louise. Hvor er det bare et fedt bord!! da jeg så dit indlæg igår, tænkte jeg ej det passer ikke ind. men når jeg ser det idag, så ser det rigtig fedt ud! Ønsker mig også sådan et, så du er bare så heldig :) og den skammel du har lavet, smuuukt!!

    SvarSlet
  18. Smadderfint!!
    Kan godt lide træfarven sammen med pastellerne. Du må ikke male det!!

    SvarSlet
  19. Såå fint - Og heldigt med bordet! Det er om at være der på "rette tid og sted".. Synes teaktræ passer fint ind i Jeres indretning, så jeg stemmer også for, at bordet får lov at forblive i sin oprindelige stand :)

    SvarSlet
  20. hvor fedt at høre jeres kommentarer, fornemmer begejstringen for de her borde er lige så stor hos jer, som den er hos os.

    Det skal ikke males, i hvert fald ikke lige nu.... Vi kan godt li at det flotte træ kommer til sin ret, og vi synes det passer rigtig fint ind.

    Det gamle bord, det låner et par af vores skønne venner :-) Vi sælger det ikke....

    Mette Sofie - Jeg er så glad for at ha fundet de to ting som jeg ledte efter... men det tog da sin tid :-) :-) Men dejligt nemt at finde det her i Hedensted istedet for at skulle ha fragt fra København.... Jeg ser lidt dit profil billede, hvornår kommer baby??

    KH louise

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...