tirsdag den 13. marts 2012

Små skyer.....Se nu her, det er næsten som at være kommet i himlen.... Jeg har fået flere små skyer.... Og jeg ELSKER dem....

Det er igen Betine der har tryllet for mig.... Det var en gave, bare fordi.....

Tusind tak til dig Betine, jeg er bare SÅ glad for dem, sys de er helt perfekte..... De blir fast inventar i min indretning fremover....

34 kommentarer:

 1. Hvorfor lave sådan en konkurrence Med at vinde stolen når du alligevel bare vælger hvem du selv synes der skal have den?? Det gir jo absolut ingen meningen. Det er da spilf af folks tid når du ik udtrækker en tilfældig vinder som man kan billede af er jo automatisk og tilfældigt. Sjovt nok er det jo Betine du Har selv valgte skulle have den fordi DU synes hun skal have den, samme person som du laver indlæg om Idag som du har fået gaver af bare fordi...

  SvarSlet
 2. Okay... Nu blir jeg faktisk temlig pisse gal....

  Først skriver du som anonym, hvor fedt når man ikke tør stå ved hvem man er!!!!

  For det andet, så er betine udtrukket ved hjælp af random, og det blev jeg bare glad for, fordi hun er pisse sød... Jeg kan bare ikke finde ud af at lave screenprint, det har jeg også skrevet i mine tidligere give aways.

  Hvad bilder du dig ind at komme med sådanne anklager til noget du INTET aner om.

  Og bare fordi... er en helt anden sag, som ikke vedkommer hverken dig eller andre... men det har INTET med denne give away at gøre....

  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Køre Louise

   Lad vær med at tage dig af den kommentar, det jo det hun/han ønsker.
   Der er bare nogen herinde, der går i små sko og elsker at lave en dårlig stemning, Jeg har selv tre af dem, der puster mig i nakken hverdag.
   Men de spilder deres tid og kræfter, for det preller fuldstændig af på mig...
   Og det syntes jeg også du skal lade det gør.
   Du har en fed blog med mange smukke billeder og vi der følger dig elsker den, så lad vær med at spild dine kræfter på sådan en person.

   Knus Og Tanker fra Susi

   Slet
  2. Hej Susi

   Tak for din altid søde kommentar, det er så ærgeligt når de der såkaldte anonyme skal ødelægge det for os andre her inde... øv øv....

   Hvordan gør man det der med at man skal godkende de kommentarer der bliver skrevet???

   Slet
  3. Hej Louise

   Jeg prøver lige at forklare dig det:-)

   1) Gå ind i desiga
   2) Så i indstillinger
   3) Så i indlæg/ kommentarer
   4) Sæt så kryds ved ALTID ved Kommentarmoderation.

   Skriv hvis det driller.

   Knus Susi

   Slet
  4. Tak Susi, det har jeg prøvet at gøre nu.... så må vi se.... Man ved jo bare de der tåber stadig læser med, men nu kan de da heldigvis holde deres meninger for sig selv...

   Hvor er det bare træls det skal være sådan

   Slet
 3. Betine er simpelthen så dygtigt:) de er så fine!

  Ud over det, at folk ikke skammer sig!!! Hvordan kan man skrive sådan noget!! Han/hun burde gå langt uden om tasterne når en dårlig dag melder sig!!!

  SvarSlet
 4. Ej jeg er helt i chok!!! Hvad sker der lige????
  Kære Anonym, stå da frem hvis der er noget du er utilfreds med. Skriv en privat mail til Louise, lad da være med at eksplodere herinde på hendes fine gavmilde blog. Og heldige Betine(!) For hun er jo nemlig HELDIG fordi hun vandt den stol alle vi andre også sukkede efter. Og det er jo det blog-land is all about(!) Vi nærmer os hinanden og knytter venskaber....ingen hysteri og sure miner tak, det magter jeg simpelthen ikke!!!
  Kære Louise, jeg håber du kan smide den kommentar langt væk, den fortjener slet ikke at være herinde :)
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 5. Nu tænker jeg at jeg ved hvem den anonyme er og hvis det er tilfældet du er den jeg tænker så synes jeg simpelthen du gang på gang går over grænsen..
  Helt ærligt hvor er du bare en tarvelig kvinde. Find da en anden blog at læse istedet for evig og altid at være sådan en sviner spader.
  mvh Mig du også UDEMÆRKET ved hvem er ;-)

  Louise synes de er rigtig fine - op i rø... med sådan en klap hat.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine, de skyer!!!

  Jeg håber, du vælger at fokusere på alle os som holder af din fine blog, og måden du gør tingene på, istedet for at bruge mere krudt på misundelige Anonym ovenfor. Jøsses!!

  SvarSlet
 7. at random.org blandt 73 lodder lige præcis skulle falde på betine det er for heldigt til at være sandt.
  til jer der ikke vil se det: vågn op!

  SvarSlet
 8. Åbenbart er jeg ik den eneste der har de tanker, nu der er en anonym mere der har meldt sig på banen og skrevet og jeg kunne ikke være mere enig. Og hvorfor ikke bede om tjælp til screenprobt,hvis du ik selv kan finde ud af det, du plejer da ikke være bleg for at få andre til at hjælpe med tusinde andre ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! ellere måske er den anonyme den selv "samme person".
   Har været hele møllen igennem med anonyme kommentarer.
   Derfor har jeg lavet min blog om, så jeg læser mine kommentarer. før jeg udgiver dem.
   Det kan jeg kun råde dig til Louise.
   Så du fri får dem, der ikke tør stille sig frem alligevel.

   Knus Susi

   Slet
 9. Underligt det kun er anonyme der pt har den mening... hvorfor står i dog ikke frem!!!

  Men tak for tilliden i andre søde læsere... Jeg har ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at et takkeindlæg og små skyer kunne starte sådan en debat!!!

  SvarSlet
 10. Tror resten tier, gør man ikke det når man er enig.... Så tror bestemt mange af os sidder med disse tanker..

  SvarSlet
 11. Ej come on.... Har i ikke noget bedre at bruge dagen til end at sidde og komme med en masse stilpiller!!!
  Solen skinner, det er snart forår, og stole havde nok hverken reddet jeres verden eller humør!!!

  SvarSlet
 12. Anonyme lorteholdninger er intet værd. Det kan ikke bruges til noget konstruktivt og det er under lavmål! Kære ANONYM, du er åbenbart et bittert og patetisk menneske, der mangler noget værdifuldt at gå op i.

  PS. Hvis du ønskede dig stolen SÅ meget, så tror jeg nok Louise kan henvise dig til, hvor den kan købes. Give Aways opstår typisk som markedsføring, så der er vist ikke noget hemmeligt i det :-)

  SvarSlet
 13. Glem for guds skyld de voldsomt negative indlæg...de gør ikke noget godt for nogen eller noget - sure opstød smager meget grimt!

  Vi er mange der sætter pris på din blog - husk det!!
  KH
  Sanne

  SvarSlet
 14. Tænk lige på der rent faktisk sidder et menneske bag bloggen, som bliver ked af at få sådan et læs beskyldninger hældt i hovedet! De skrevne ord kan være hårde, det mindste du kan gøre er da at stå frem med et navn!
  Louise tag dig ikke af det, smil der er solskin i dag:-)

  SvarSlet
 15. Kære Louise
  Jeg har sponsoreret en give away netop på din blog, fordi jeg synes du har en fantastisk skøn og positiv blog, og så fordi jeg synes du er en skøn pige....jeg har fuld tillid til at udtrækningen er foregået efter foreskrifterne, så jeg synes du skal hoppe og og falde ned på de negative indlæg - dem kan vi ikke bruge til noget. Jeg tænker bare at jeg da må have nogle fine produkter siden nogen bliver så skuffede...:) Der er mange flere børnemøbler at komme efter til dem som havde sat næsen op efter nyt til børneværelset :)
  Tillykke til Betine med stolen også herfra!
  De kærligste hilsner fra Tine Thomsons

  SvarSlet
 16. Kære anonyme
  Hvis du ikke har en grim lorte smag i munden over alt det her så syntes jeg simpelthen du skulle til at få det!!!
  Som Julie skriver så taler vi om et menneske bag bloggen... Øv tænk at der findes så misundelige mennesker derude:(
  Louise du har en fantastisk blog og børst denne anonym fra skuldren!
  Og lige en ting så kan du ændre så man ikke kan skrive som anonym:)
  Ellers dejlig dag:)

  SvarSlet
 17. Søde Louise...
  Hvor er det dejligt at du blev glad for skyerne, det er jeg rigtig glad for. Jeg kan nemlig godt lide at give gaver - bare fordi. Og det er noget af det, jeg synes er helt fantastisk ved blogland. Den helt umiddelbare gavmildhed og lyst til at glæde andre, endda nogle man ikke engang kender i virkeligheden... Jeg har f.eks lige selv fået sådan en smart quiltedims til min symaskine af Tina, Miniministeren, fordi hun lige havde en og jeg manglede. Det er da fantastisk og det gjorde mig rigtig glad. Og jeg vil altså have lov til at give en gave, hvis jeg har lyst!

  Jeg gider simpelthen ikke bruge tid på anonyme SURE LØG. . Det var dog alligevel utroligt, hvad man sådan skal læse. Sjovt så nemt det er at svine andre til, når man kan gøre det anonymt og gemt bag sin skærm.
  Okay - nu gjorde jeg det alligevel - brugte tid... Men SÅ gider jeg heller ikke mere!

  Tak for alle de søde tillykker til alle jer andre - jeg er simpelthen så glad for at det lige præcis var mig, der var så heldig at vinde stolen! :)

  Knus til dig, Louise!

  SvarSlet
 18. Til alle jer der har skrevet søde kommentarer til mig, tusind tak, dejligt at vide man alligevel bliver bakket op af de fleste her inde.

  jeg har ved nærmere eftertanke, en mistanke om hvem den anonyme er.... og hvis det er tilfældet... så siger jeg bare... Tak for det da.... men ikke overraskende i virkeligheden!!!

  KH Louise

  SvarSlet
 19. Kære Louise
  Øv bøv det ikke var mig der vandt den fine stol - drømmer selv om den smukkeste sky, med dråber hængende ned. De er SÅ smukke - desværre er mine hænder heller ikke skruet på til at sy. Og så er jeg i øvrigt helt forelsket i din smukke smukke vinterstue - fantastisk stil :-)

  Mht til resten........det har du ikke fortjent og vedkommende er ikke det værd! Du ved, hvad du står for - og det ved vi andre også. Også mig som ikke blogger selv.

  Betina

  SvarSlet
 20. Fine skyer, kan godt forstå du er glad for dem. Lad dig ikke gå på af de dumme kommentar, det er misundelse :o)

  Ha`en dejlig aften

  SvarSlet
 21. Sikke nogle flotte skyer Louise. Skønne skønne farver!! Har skrevet det andre steder, men hvor er det bare super fedt at folk sender gaver "bare fordi"!! Det synes jeg simpelthen bare er iorden:-)

  Synes det er lidt morsomt at der pludselig er ENDNU en ANONYM der har en mening om det med din Give Away.. Pudsigt pudsigt!!! Det skulle vel aldrig være den samme anonyme der sidder og bakker sig selv op! Stå dog ved din mening, når nu du åbenbart har en du synes vi andre ska se.
  Og så vil jeg personligt gerne frabede mig at blive "puttet ind under din mening" med ordene "de som tier samtykker"! Sikke en omgang ævl!!

  Tillykke til Betine som vandt den fine stol! Har selv handlet hos Thomsons, og det vælter i fine sager nede hos hende! Bestemt et besøg værd!!!

  Søde Louise, jeg tvivler på ingen måde på din oprigtighed! Og ska vi så alle sidde og håbe at vi IKKE vinder en Give Away, i tilfælde af at den anonyme IGEN sviner bloggeren til? Aldrig i livet!

  SvarSlet
 22. Smadder fine skyer - hun er go' hende Betine :)
  Og så skal du da bare ignorere en de bitre anonyme beskeder, de kan ikke bruges til en fis alligevel!!

  SvarSlet
 23. Jeg synes tanken at give noget væk...bare fordi.....er rigtig sød. Man skal fokusere på det positive, skøn blog Louise. Mvh Sofie

  SvarSlet
 24. Årh, hende Betine altså ;) 'Bare fordi' - gaver varmer helt utrolig dejligt. Jeg har selv lige fået en af slagsen, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal sige tak, så det er tilstrækkeligt.

  Jeg skynder mig i øvrigt at tale, så jeg ikke bliver forvekslet med en af dem der samtykker ved at tie. For samtykke det kan jeg bestemt ikke.

  Det var da et surt opstød med PMS og pigtråd på, der dér blev sendt i din retning, søde Louise. Jeg kan godt forstå, at afsenderen vælger at være anonym - bloker for muligheden.

  Gad vide, hvad folk ville give mig under bordet for at jeg skal trække deres lod i en faux-giveaway ??? ;) Det kan jo være, der er forretning i skidtet. Anonym - du kan jo prøve at se, om du kan bestikke mig via en überhemmelig mail-korrespondance. Jeg siger ikke noget til nogen... Jeg sværger...!
  På den anden side, så tror jeg sgu bare, at jeg selv kommenterer anonymt og trækker mit eget lod. Så kan jeg nemlig selv beholde pakken og spare portoen. Muhahah!
  Der er så mange muligheder for at snyde hinanden til skyerne (no pun intended), men det gør vi ikke her i blogland, for lige så højt som vi elsker vores sammenhold og støtten i hinanden, ligeså meget fordømmer vi de få, der ikke overholder reglerne, sårer, snyder og kommenterer anonymt med onde hensigter. Med andre ord: Opfør dig ordentligt! Du er måske slet ikke så anonym, som du går og tror jf Louises tidligere kommentar ;)

  Og til dig Louise
  Stort KH og rare tanker

  SvarSlet
 25. Jeg vil da godt lige give mit besyv med her i debatten.

  Jeg har absolut ingen grund til at tro at Louise eller nogen anden for den sags skyld snyder når de trækker vinderen af deres give aways. Som Line skriver, stoler man på hinanden, og går ud fra at alle er oprigtige og ærlige.

  Når Louise bliver glad for at Betine vinder, så kan jeg sagtens forstå hende - Den stol passer jo PERFEKT ind hos Betine. Og det er da alt andet lige sjovere at kunne give gaven til en man er sikker på kan lide og vil elske den:-) Så tillykke til Betine:-)

  Ville Louise eller en anden vælge at snyde, så beviser et screenprobt absolut ingenting - Man kan jo bare trykke indtil at vinderens nummer bliver valgt, hvis man ellers gider det og har de intentioner... Et billede hvor vinderens navn er vist ud af en bunke lodder - Beviser heller ingenting, for her er det piece of cake også at snyde hvis man vil det... Kort og godt - Så findes der ingen måde at trække en vinder på så tvivlen om hvorvidt vinderen er fundet ved snyd eller ej, kan kommes til liv.

  Jeg har faktisk tidligere talt med en anden pige om det. Hun havde en give away hvor hun trak en af det helt store bloggere med rigtig mange læsere som vinder. Hun overvejede faktisk at trække en ny vinder, for ikke at risikere at blive beskyldt for at snyde... Det er vel ikke der vi skal hen..?

  SvarSlet
 26. Ih de er så fine de skyer, jeg bliver helt glad og i forårshumør!
  I det hele taget bliver jeg bare så glad af at læse dine indlæg, og se på alle de flotte og farverige billeder :D

  Og utroligt at folk kan være så grimme i munden! At Betine blev den heldige ud af de 73 lodder, er lige så sandsynligt, som hvis det havde været dig selv "Anonym", eller mig der blev trukket! Er det måske ikke fordelen med random.org?!
  Tænk at gå rundt og være SÅ misundelig - ØV altså siger jeg bare!!!

  SvarSlet
 27. Tusind tak for alle jeres dejlige svar, jeg sætter stor pris på dem....

  Som i kunne læse, så har jeg også en ide om hvem det er, og det er ikke noget der er værd at bruge mere krudt på!!! Jeg glemmer det, og kommer videre.... Kommer med et nyt indlæg idag, og så håber jeg vedkommende bare holder sig fra min blog fremover... så er der ingen grund til at hidse sig op over mig og mine indlæg længere!!!!

  SvarSlet
 28. Hej Louise :-)

  Ja, hold da op for en gang brok fra den "anonyme" (og der er da kun én anonym, der har skrevet det negative - nægter at tro på, at der skulle være flere, der er lige så mærkelige og ikke mindste: bitre)!

  Og ja - personen må hjertens gerne holde sig langt væk fra din fine blog, for hun har jo helt åbenlyst problemer, der ikke kun handler om denne give away, for ellers ville hun jo heller ikke skrive: "..du plejer da ikke være bleg for at få andre til at hjælpe med tusinde andre ting!".

  Hun er jo helt åbenlyst en sur, bitter og jaloux person, der ikke kan se det positive i, at der er nogen, der gerne vil glæde og hjælpe hinanden! Så hun må hellere finde sig et andet sted at komme af med sine frustrationer!

  Masser af solskins-forårshilsner til dig, Louise ;-)
  Maja

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...