søndag den 1. april 2012

Fine ting fra blogland...For noget tid side så jeg den fineste kuffert med risposer hos Rakel, hun havde lavet dem som fødselsdagsgave til Carl Emil. Jeg var ret begejstret for dem..... Som jeg ofte er for hendes kreationer.

Heldigvis sprang søde Anne på opgaven, og hvor blev jeg glad.... Anne har nu lavet det fineste sæt til mig (læs Neel & Merle) Neel var den eneste der var hjemme da posten kom, og hun tog det fluks i brug. Merle har siden hen balanceret godt rundt med dem på hovedet:-) Anne har også lavet et af hendes flotte billeder til mig, det står nu og pynter i mit lille kreahjørne. Jeg er glad for det er jeg :-)

Min lille dukke har også fået en pude på hovedet. Det er en af mine søde læsere, Tamra, der har lavet det til mig.... Jeg kan ikke helt nænne at stikke nåle i hendes fine hoved, men det var egentlig hensigten... Nu må vi se :-)

7 kommentarer:

 1. fine ting, er vild med de risposer :)

  SvarSlet
 2. Ja fandt også fine risposer på amio men nu har jeg købt noget fint stof så skal selv igang med nogle bare lige det med tiden den er der ligesom ikk pt :(
  Merle og neel er bare super fiiiine

  Kh

  SvarSlet
 3. Risposer går vist aldrig af mode :)

  SvarSlet
 4. hvor er det mange fine ting du har fået :-) total vildt med kufferten(har selv snuppet samme model) og hvor er det en god ide med risposer..nu ved jeg hvad skal lille fætter have i gave :-) for resten : total nuttet pige :-)

  SvarSlet
 5. Sikke fin samling du har der, den nålepude er en super ide. Mange tak for alle de skønne og virkelig inspirerende billeder i sidste indlæg, du er altså bare super til det der med at indrette

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde ord, synes også selv det er rigtig fine ting :-)

  Og Jeanett, tak for de søde ord :-) Dem blev jeg glad for.

  SvarSlet
 7. Det hele er bare så fint - er totalt vild med den neonfarvede sut! Ved godt det er helt skørt, men den er da bare for sej:-)!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...