søndag den 8. april 2012

Påskefrokost...


Vi var til dejlig påskefrokost hos mine forældre forleden, en rigtig dejlig dag, med masser af dejlig mad. Det er en af de stunder som er tradition omkring påsken. Sådan er det nok hos de fleste familier, og heldigvis for det.

Her skiftes vi lidt til hvem der holder, og i år var det så blevet deres tur.

Min mor dækker altid det smukkeste påskebord, det måtte jeg altså vise frem her på bloggen :-) Og Merles "fine" karse fra børnehaven, det havde vi passet og plejet, så det kunne spises netop denne dag..... Desværre havde jeg ikke lige fået læst på intranettet i børnehaven, at børnene selv skulle medbringe noget fint til karsen, så Merle kom hjem med denne.... PUha.... dårlige mor, synes man  selv, heldigvis var hun stadig super stolt af sin lille karse :-)

Oldemor var også med, og her på sidste billeder, der hjælper hun Merle med at pakke en lille påskegave op..... Olde, som jo er min mormor, er syerske..... Og min mor er også rigtig skrap med nål og tråd..... Ærgeligt det gen ikke er hoppet videre til mig....

Håber i alle har haft en super dejlig påske....

8 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud - og hurra for de dejlige traditioner!
  Vi skal også til påskefrpkost idag - og traditionen tro, skal alle børnebørn på påskeæg-agt i mormors have :-) SÅ hyggeligt...

  Fortsat god påske :-)

  SvarSlet
 2. Men den æstetike sans er helt klart gået i arv :o) God påske.

  SvarSlet
 3. Dejlig med traditioner også noget vi gør meget ud af her i familien.Forsat rigtig dejlig påske.Else Fogt

  SvarSlet
 4. Det er nogle dejlige billeder. Jeg elsker også påskefrokost, omend jeg lige nu har fået en lille smule nok ;)... men resterne idag, var nu helt gode :D

  SvarSlet
 5. Hei Louise, jeg sitter med den nyeste utgaven av boligpluss i hendene og har forelsket meg i det fargerike huset ditt. Så fint! Kan du fortelle meg hvor de fantastisk søte, stripete flodhestene er i fra? På forhånd tusen takk for svar. Nå skal jeg kose meg med bloggen din :)

  Katrine

  SvarSlet
 6. Påskefrokoster og traditioner er rigtig gode.... Men hverdagen er nu heller ikke at kimse af... I hvert fald er jeg lidt glad for at kunne slappe en smule af idag :-)

  Katrien. Velkommen til og tak for de søde ord :-)Flodhestene er fra det danske Firma Sebra, er dog sikker på de også forhandles hos jer.... Ellers kan de købes her i Danmark :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 7. Hej,

  Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Senka
  senka@findeopskrifter.dk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...