fredag den 11. maj 2012

Det Smukkeste set længe....


Det her hjem, er simpelthen hen, det smukkeste jeg har set længe længe. Jeg fik for et par dage siden det nye boligmagasin i postkassen, og det har egentlig bare ligget  og ventet på en ledig stund. Sent igår aftes beslutter jeg så lige at bladre igennem. Bladet er for det første helt vildt godt den her gang, og så rummer det altså den her smukke boligreportage. Jeg har læst artiklen flere gange, og jeg har set på billederne et utal af gange. Jeg er ganske enkelt forelsket.

Det her hjem, det ville jeg ønske og elske at bo i.... Hold op hvor er det fint.... Hver en detalje er bare så gennemtænkt (tror jeg) og farver, nyt og gammelt møder hinanden i et helt fabelagtigt mix. Og jeg ser vi deler samme passion for det smukke keramik fra Liebe .

Over sofaen hænger jo også de billeder som jeg selv elsker så højt. Desværre er det stadig ikke lykkedes mig at finde flere end efterårsudgaven, så håber stadig i tænker på mig der ude....

Anyway, jeg kan varmt anbefale at købe Bolig Magasinet i denne måned, for det er bare helt vildt godt, og ja... så kan i andre også sidde og drømme jer ind i den her bolig.33 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig- det ser skønt ud:-)

  SvarSlet
 2. Ellers send mig en mail, jeg er igang med sæt nr. 2 af billederne. Og de blir nu fine, selvom de ikke er gamle :)

  God weekend til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Wauu, jeg må klart have boligmagasinet i kurven idag! Og tror faktisk jeg vil kaste mig ud i at brodere de billeder selv, da jeg heller ikke kan finde dem til salg..

  SvarSlet
 4. EJ hvor er det bare et lækkert hjem, man bliver bare så inspireret! Jeg er fluks påvej ned for at købe den blad - tænker at der er gode ideer tilvores nye stue!
  TAK for tippet om bladet!

  Ha en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 5. ej hvor sjovt, jeg overvejede også at lave et indlæg om den artikel! jeg tænkte faktisk også på dig da jeg så de broderede billeder :)

  er helt enig, MEGET lækker indretning. (dog er jeg spændt på at vide om hvor meget designerne har ændret på det originale ;) men det er vel en del af det).

  er der nogen der har et mønster til de broderede billeder ? så kunne jeg da også finde på at lave dem selv =

  SvarSlet
 6. Øj, det ser hyggeligt ud. Mon ikke et nyt boligblad vil forsøde min fredag aften? :)

  SvarSlet
 7. Næh hvor fint, mon Michelle er en man kender her fra blogland. Jeg kunne have en anelse :)
  Kh

  SvarSlet
 8. hvor er det sjovt,stod netop med dette blad i hånden igår,men tænke fornuftigt. sagde til mig selv nej sussi det går ikke,du køber dig fattig i de boligblade. og var meget tilfreds med mig selv da jeg ku modstå fristelsen og pænt lagde det tilbage på hylden.Men se nu,nu bliver jeg nødt til at købe det. jeg giver dig så ret,hvor er det fint.

  sussi-sky blog

  SvarSlet
 9. hvis nogen finder ud af om hun er i blogland, så sig lige til, for jeg vil da gerne læse hendes blog :)

  SvarSlet
 10. Damerne....!
  Må lige blande mig lidt, Michelle arbejdede lidt i min butik og en del hos Susan Liebe dengang hun stadig studerede og hun er en af de få mennesker som bor sådan som på billederne hele tiden, også når fotografen af forladt stedet ;-) Hvis jeg kender hende ret har hun ingen blog men er helt sikkert ganske orinteret i blogland! ;-)

  Go weekend / Lea

  SvarSlet
 11. tak for lidt insider viden, Lea :)
  jamen så det jo bare ENDNU mere fedt! fed stil hun har :)

  SvarSlet
 12. Hvor dejligt at læse i også deler min passion for dette smukke hjem...

  Og Lea, tusind tak for info, nu gir det lidt mening med al den smukke indretning... Hun har jo i den grad bevæget sig i smukke kreative og inspirationsgivende omgivelser.... Heldige hende.... Igen, jeg bor bare forkert :-)

  Håber da Michelle ser dette indlæg, for det er en hyldest til hendes helt famøse form for indretning, jeg top elsker det.... Ville i den grad ønske hun havde en blog. Jeg ville knus elske den.

  SvarSlet
 13. Kan godt forstå din begejstring! Helt fantastisk indretning:-) Jeg ville squ ønske jeg havde de samme evner...

  SvarSlet
 14. JA! Bladrede det igennem da jeg var på biblioteket i går, jeg fik også en masse inspiration. LÆKKERT fantastisk!
  Da jeg så de borderede billeder tænkte jeg også på dig :)
  Smil fra Pia

  SvarSlet
 15. ja jeg sad også og savlede! Men jeg synes nu stadig dit hjem, er mindst lige så smukt :D

  SvarSlet
 16. Hvor fedt! Helt kanon idé at bruge den gamle teakseng som en lille sofa :-)

  SvarSlet
 17. Tak fordi du delte, skal da helt sikker have købt det blad,og ja skønt hjem. Hvis du finder et mønster på træerne, kan du godt lokke med mig hvis du skal have lavet nogle, jeg vil nemmelig også gerne have dem herhjemme.

  SvarSlet
 18. Kære alle jer.

  Jeg er Michelle og det er mit hjem på billederne.
  Jeg vil først sige tusind tak for de meget fine fine kommentarer på denne blog, jeg blev meget rørt. Lea linkede det til mig, hun havde spottet at det var mig i talte om. Vedr. billederne af træerne, kan jeg ikke hjælpe med mønster, men jeg vil rigtig gerne sende close up billeder til jer. :-)

  Igen tak for de fine ord.
  Mange hilsner Michelle

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt når rosen når frem til ophavs(damen). Og tak fordi du deler Louise! Jeg må endnu en gang forbi kiosken ;)
   Dit hjem er virkelig to-die-for Michelle!
   Jeg ville elske at modtage close-up billeder af broderierne. Det kunne være (endnu) et sjovt projekt at gå i gang med! ;)
   Min mail er julia-runge(@) hotmail.com :)
   Ha en dejlig søndag alle sammen!
   Kh. Julia

   Slet
 19. Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. :)

  SvarSlet
 20. Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. :)

  SvarSlet
 21. Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. :)

  SvarSlet
 22. Hej Michelle

  Hvor er jeg glad for du læser indlægget, jeg er helt fortabt i dit smukke hjem... Hold da op. Hvor godt Lea kunne vise dig at vi er mange som er meget vilde med det, og blir meget inspireret af det... Det blir klart et blad jeg vil hive frem igen og igen:-)

  Og michelle, du må da starte en blog.... Jeg ville elske den:-) det tror jeg mange ville:-)

  SvarSlet
 23. Wauw det er virkeligt et flot hjem, Michelle. Så personligt og utroligt hyggeligt. Vildt flot!
  Dejligt det også lige blev vist herinde Louise (:

  SvarSlet
 24. Ja enig det var da godt du fik linket så du kan se hvor fint vi syntes dit hjem er. Jeg vil også rigtig gerne have et close-up billed af broderierne Michelle, ville elske at lave dem selv. Louise sig til hvis du så er interesseret i at jeg laver til dig, så finder vi ud af noget ;)
  jfwebhiker@gmail.com

  SvarSlet
 25. So nice inspiration! Thanks for sharing :-) I love the red baby bed :-) J.

  SvarSlet
 26. Åhh for et fint hjem!! Så sidder man her, søndag aften, og savler ;-))

  SvarSlet
 27. Elsker det flotte hjem, WAUUU - Jeg stemmer også for en bog fra Michelle :-)

  SvarSlet
 28. Ja det hjem er bare helt helt fantastisk, jeg har også kigget det mange gange siden, og elsker at jeg også lige kan kigge det her.

  Og Michelle, det lader til det er et højt ønske med close up billeder af dine smukke broderier, Jeg kunne evt lave et fint indlæg om dem hvis jeg måtte, hvis i så fald, så må du gerne gerne maile mig på ltjo79@hafnet.dk

  SvarSlet
 29. Jeg top elsker også Michelles hjem!!! Jeg kigger i bladet hele tiden og denne weekend når ungerne lige kunne lege lidt selv - sad jeg fortabt i det blad:D
  Tak fordi du deler Michelle og tak Louise:)
  Kan man høre hvor Michelle har købe de lavefliser? Fandt deres side, men ikke forhandler...
  Sådan nogle vil jeg nemlig gerne købe - inspireret af Michelle:)
  Fedt hun har opdaget dette indlæg:)

  SvarSlet
 30. Hej Michelle, jeg vil også meget gerne have closeup billeder af de broderier :)
  marolledesign@gmail.com

  SvarSlet
 31. undskyld min langsomme reaktion omkring billederne. JEg lovet at få det gjort, jeg har lige lidt travlt på job.. :-)

  SvarSlet
 32. Hej Michelle

  Jeg vil glæde mig til din mail... Har da måske også lige et spørgsmål eller to til dig, men den kan vi jo ta over mail :-)

  KH Louise

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...