fredag den 25. maj 2012

Stuen...... & Sofaen....


Så blev jeg vidst nogenlunde klar til at præsentere den fine nye sofa..... Vi er simpelthen så glade for den.

At have fået en sofa med chaiselong, det har bare skabt så meget mere hygge i stuen, vi stimler sammen i krogen, pigerne hygger sig sammen og mand og kone sidder meget tættere om aftenen. Helt ærlig, det er bare en win win situation.....

At omgivelserne ikke lige spillede i starten, det har givet mig lidt indretningskvaler... Måske forandringen faktisk ikke ser så stor ud på billederne, men her hjemme, der føles de faktisk ganske store.

Det nye sofabord er også et skønt køb, det er meget mere rubust end det andet, og så kan det slåes ud. Så der er stadig er go plads til kaffehygge når der er gæster.

Den fine store kurv rummer nu de smukkeste vattæpper, igen er jeg kraftigt inspireret af Michelle, man må sige, hendes hjem har virkelig sat skub i tingene her hjemme.... Det var dejligt at få åbnet øjnene for nye muligheder.

Et par nye puder har også fundet vej til sofaen, det var dem som Shina har solgt mig, jeg er virkelig begejstret for dem.... De har den helt rigtige liberty stil..... Og måske jeg har fået lokket søde Dorte til at kaste sig ud i den store sommerfugle pude.... Nu må vi se....

21 kommentarer:

 1. Jamen det er jo smukt :) og sikke en lækker kurv fuld med skønneste tæpper!!!

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor ser det hyggeligt ud. Der gad jeg da godt sidde og drikke kaffe, læse blade og måske strikke en pind eller to!
  Go' pinse

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig indbyende ud.. Kunne være jeg selv skulle komme videre med vores stue... :)

  SvarSlet
 4. Uhmmm... Sikke en lækker stue i har fået jer- og synes da bestemt at forandringen er slående!

  Rigtig god Pinse! ;)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor e det blevet flot!
  Og jeg kan godt forstå I er glade for sofaen... den giver anledning til mere hygge og putte med familien :) Skønt!

  SvarSlet
 6. hvor det bare blevet fint! det ligner jo den sofa jeg har bestilt ;) den er bare omvendt. Jeg glæder mig også bare SÅ meget til sofaen kommer, så bliver det hele ligesom mere sammenhængende istedet for det rædsel vi har nu...

  SvarSlet
 7. Sikke lækkert det ser ud Louise!!!
  Skøn farve den sofa har, vi overvejer også én med chaiselong, det ville også ændre udtrykket i vores store stue radikalt :)

  ..og skønt sommer Hummel tøj til tøserne, synes bestemt Hummel laver flere tøse-lækre ting end de gør til de små drenge! Jeg er faldet for Katvig til især Emil.

  Solskinshilsner fra Libbie

  SvarSlet
 8. Ja, den sofa er jo bare skøn.. Hvornår mon jeg får en grå sofa? Jeg har ønsket mig en i laang tid, men jeg har ikke fået nogen endnu ;) hehe

  SvarSlet
 9. FLOT intet mindre... Flot grå farve og fint sofabord.. Det kan I godt være tilfredse med.. .:)

  SvarSlet
 10. Skøn sofa Louise (og i det hele taget den nye stue) - her er vi også tilhænger af en stor sofa, hvor hele familien ligger krøllet sammen når vi hygger foran fjerneren :)KNUS Tine

  SvarSlet
 11. Hvor er det dejligt at se du er blevet glad for puderne og har fundet en plads til dem :)

  God pinse.

  SvarSlet
 12. Hvor ser det bare godt ud Louise - wauw altså - er totalt vild med sammensætningen af den stilrene lys grå sofa og så alle de skønne puder og tæpper :)

  Så flot!!!!

  Kh Karina

  SvarSlet
 13. Super fint, skønne farver. Er vil m. dit nye bord (ja det gamle var jo også fint), men størrelsen på det nye er fin. Og så de fine nye broderier på væggen...uha...der er skam også mange tror jeg bestemt der bliver inspireret hos dig. kh Stina

  SvarSlet
 14. Gad godt at drikke kaffe i den stue - ser SÅ hyggeligt ud!

  God pinse :-)

  Hilsner Maria
  Abeslottet.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Smadder fint Louise! Du ka' det dér indretning og hygge:-)
  Er vild med kurven. hvis du falder over flere så sig lige til:-)

  SvarSlet
 16. Hov leger du med bloggen, ny header den er da fin :)
  Det ser super fint ud i stuen, jeg arbejder stærkt på at få manden overtalt til en ligende sofa, det er sååå tiltrængt herhjemme.

  SvarSlet
 17. Det ser super fint og hyggeligt ud :)
  Jeg vil også have en sofa med chaiselong...ja jeg vil!

  SvarSlet
 18. Hvor ser det bare super hyggeligt ud, man får lyst til at sidde i sofaen med et tæppe, en god bog og en kop kaffe :-)

  SvarSlet
 19. Hvor ser det bare super hyggeligt ud, man får lyst til at sidde i sofaen med et tæppe, en god bog og en kop kaffe :-)

  SvarSlet
 20. tak for alle jeres søde ord om stuen og sofaen..... vi er også meget meget godt tilfredse, det er vi bare. Så godt vi fik taget beslutning om at købe den sofa... at det så greb om sig med bordet også, det havde vi ikke lige regnet med, men heldigvis blev den gamle sofa og sofabord solgt samlet, så det hjalp lidt på det hele....

  Og ja, Sirianna leger lige med bloggen i disse dage... jeg tror det blir SÅ godt :-9

  SvarSlet
 21. Ih hvor ser det bare lækkert ud, man får helt lyst til at bo der :-) Dejligt du har fundet dig til rette i din stue igen :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...