søndag den 3. juni 2012

En fin kurv...Jeg har fået mig en lille ny kurv. Havde godt set den i nettos reklameblad, men havde ikke lige tænkt det var noget.... Men igår var jeg så en smut i netto, og så så jeg dem alligevel.... Jeg var faktisk ret vild med den. Så lille bitte og fin, super anvendelig til alverdens nips... Den kom med hjem....

Igår var også en lidt fin dag. Manden og jeg havde nemlig bryllupsdag.... Pigerne var passet, og aftenen stod i hyggens tegn :-)

Idag er de hentet og hjemme igen, på hjemvejen havde vores lokale bondemand fået de første jorbær til salg, og dem måtte vi have. Så idag skal vi have belgiske vafler med is og jorbær.... MUMS....


14 kommentarer:

 1. Mums, nye jordbær er bare sagen... Sød lille kurv - den passer da ret godt ind der...
  God søndag
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Uhm vafler lyder helt fantastisk.
  Tillykke med dagen igår.
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok lækkert! Og super fin lille kurv, den kunne jeg også godt bruge:-)

  SvarSlet
 4. Ja de kurve er vildt søde - købte selv 3 stk i forskellige farver den anden dag :-)

  Og tillykke med igår :-)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Nei, hvor glad jeg er for at jeg har opdaget din blog! Jeg tilbragte en hel aften med at blive inspireret av dine lækkerier!

  SvarSlet
 6. Så utrolig søt den lille kurven. Er jordbæene modne i Danmark nå, så er de kanskje modne her om en uke eller to. Gleder meg. Klem, D

  SvarSlet
 7. ja de er så fine de kurve, jeg har brugt dem når jeg har haft en stand på loppemarked. Lækkert med jordbær, kostede de ikke spidsen af en jetjager hi hi?

  Jeg synes linjen og layoutet har rykket sig, er det dig selv der har gjort det, eller har det hele tiden set sådan ud og så kan jeg bare ikke huske det?

  SvarSlet
 8. og tillykke med bryllupsdagen :D

  Jeg tager lige den med layoutet i mig igen, jeg tror bare blogger drillede mig lidt lige før....

  SvarSlet
 9. Tak tak for de søde ord. Vi havde en fin dag:-)

  Og mette Katrine... Den tager altid noget tid før den lige tilretter sig... Ved ikke helt hvorfor... Men kan man gøre noget ved det???

  SvarSlet
 10. Hvor er den sød, den lille kurv! Og stort tillykke med i går - det lyder til at I havde det rigtig hyggeligt...

  Vi har 12 års bryllupsdag i år - det er altså surrealistisk!

  SvarSlet
 11. Tillykke med igår (:
  Ja kurvene er altså fine, jeg har både købt til kreating og en til børnenes legekøkken (:

  SvarSlet
 12. sød kurv, nu fik jeg lige et nyt behov ;)

  SvarSlet
 13. Dejlige billeder som altid :) tillykke med bryllupsdagen og tillykke med tapet handlen du har lave med manden :) glæder mig til at se hvad du finder på.
  Jeg er virkelig vild med din nye dug den passer rigtig fint ind, og det med den gule farve var rigtig fin. Jeg har længe overvejet at male Filippas stol gul, måske jeg skulle se at få det gjort :)

  SvarSlet
 14. Velkommen til til nye læsere, hvor er det dejligt at i vil følge med her hos mig:-)

  Og Jeanett, den dug er simpelthen SÅ fin... Den kan varmt anbefales, det kan den bare... Jeg var virkelig træt af den anden, sys også den var lidt for set efterhånden... Havde lyst til noget nyt, og ku bare ikke finde noget... Men den her, den er perfekt.... I hvert fald for en stund... Kan kun anbefale dig at male med den lyse gul, den er SÅ lækker.... Jeg har lyst til at male meget mere, men venter lige til jeg har fået tapetvæggene op....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...