tirsdag den 26. juni 2012

I kender mig...

Og her er første lag med helt lys pastel gul....

12 kommentarer:

 1. Det pyntede rigtig meget:)

  SvarSlet
 2. det var da det helt rigtige at male den gul! og den pastel gule er bare rigtig fin. Er også blevet helt vild med den farve :)

  SvarSlet
 3. Meget fint og meget bedre :)
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Må du godt det for Jesper ? Husker du at male med rulle ? Hahahaha ;o)

  Var vild med farven før, men er faktisk også lidt vild med den lysere model...

  Jeg er ved at overbevise Hr.Mand om at vores rædselsfulde-arve-fyrretræs-spisebord skal males i samme farve som jeres spisebord - er helt vild med det. Hr. Mand er ikke overbevidst endnu - men mon ikke det kommer ;o) Et ord... Kvindelist :o)

  SvarSlet
 5. Den er bestemt også fin... ;D

  Rigtig god dag!
  /Christina

  SvarSlet
 6. Ha haaaa - du er for sjov, Louise :-D Atter var jeg lige vær fra bloggen halvanden dag, og vupti dupti så er der atter gang i den gule maling ;-)

  Den lyse pastelgule er et superflot valg! Hér i hytten har jeg heldigvis også temmelige frie hænder; har gået lidt og pønset på at skulle have en ny reolhylde op i køkkenet, og at den meget gerne måtte være turkis for at bryde lidt med det sorte/hvide/koksgrå i vores køkken og i stedet matche alle de farver, vi har i vores køkkenalrum. Jeg spørger manden (og tror, han vil være lodret imod), som bare siger: "Gør hvad du vil" og noget a la "en hylde er en hylde" - ha ha :-) Men en hylde er jo ikke bare en hylde, ligesom en gul heller ikke bare er en hvilken som helst gul... :-D

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest...♥
  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Ja den her farve var bare den helt helt rigtige... så meget mere ro for øjet... og de smukke greb er også skruet på, så der står et stk smukhed i stuen nu... Imorgen viser jeg frem :-)

  SvarSlet
 8. Smukt! Godt valg at male den lidt lysere...

  KH Tine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...