torsdag den 7. juni 2012

Lupiner og tøsehygge.....




Igår da jeg henter min lille Neel hos yndlingsdagplejemor, der spottede jeg den største og smukkeste buket lupiner set længe..... Jeg måtte straks høre hvor længe hun havde haft den stående... Og så fortæller hun sørme at den har stået der i 4 dage.... Jeg fattede intet, normalt så hænger mine lupiner efter ½ til 1 dag, så derfor jeg helst ikke plukker dem ind, sys det er synd når de så hurtigt går til.... Men nej, det gjorde hendes altså ikke..... De fik bare frisk vand dagligt, og så var de skåret ret skråt i i stilken....

Ok, en plan var sat ind, jeg måtte ud på en mark og hente lupiner.... Og det skulle være med det samme, jeg lånte en saks af dp-mor, og Neel og jeg drog afsted.

Nu står så denne smukke smukke buket på vores spisebord, indtil videre har den stået der siden igår eftermiddags, og den gør ingen tegn til at vippe med hovederne eller gå ud.... Jeg håber så meget de står længe, for hold nu op hvor er de smukke.




Igår eftermiddags fangede jeg denne skønne stund. Min Iphone er et stort hit her i huset.... vi ønsker os en Ipad til jul. Ude i Merles børnehave har de Ipad, og børnene er super gode til den... Hun mestrer derfor også telefonen helt fint, og jeg er ikke bange for aflevere..... Neel er også vild med den, men hun får dog ikke lov på egen hånd endnu. Heldigvis stilles hun så ved at få lov at kigge på her....

Jeg elsker bare når de sidder sammen, og fordyber sig i et eller andet, her er det den magiske kat og drømmehaven app der lige fanger.

10 kommentarer:

  1. Ih, hvor er de skønne sammen. Ville sådan ønske min søn (på 6) ville fordybe sig med min datter (på 1), men han magter hende ikke lige i øjeblikket, for hun er mega hys og dramaqueen hele tiden. Han kan ikke holde ud at høre på hendes gråd, og nogle gange græder han højere end hende, fordi han ikke kan lukke hendes gråd ude... Det er altså hårdt, så er dybt misundelig på det rolige udtryk dine børn har. Det er dejligt - pris dig lykkelig.
    Knus
    Eline

    SvarSlet
  2. Amazing colours those flowers!! Really beautiful! And your kids always look so cute. I'm a big fan of your blog! Have a fun Thursday! Greetings, Chantal from formsandfinds.com

    SvarSlet
  3. Elsker også lupiner, så flot buket. Og elsker endnu mere, når mine piger hygger, som dine gør dér. Okay, det er så ofte efterfulgt af råben og skænderi om hvem, der havde bogen først, et væltet glas mælk og generelt mere kaotisk tilstand. Men i de minutter det står på her og der, er det ren fryd :)

    SvarSlet
  4. Lupiner er bare det smukkeste- og jeg elsker der hvor de gror vildt ude langs motorvejen- får altid lyst at standse lidt... problematisk :-)

    SvarSlet
  5. Bliver helt i godt humør med den farverige buket.
    Det ser ud til at de to prinsesser rigtig hygger sig.

    Mona

    SvarSlet
  6. Og så siger nogen, at computere får børn til at isolere sig fra hinanden. Det er bare så tydeligt på billederne af dine søde unger, at de begge er optagede og at de deler oplevelsen.
    Helt magisk, som du skriver.
    Og skønne blomster. Og skønner møbler. Og skønt hjem ;-)
    Knus

    SvarSlet
  7. Skøøøønnne skøøøøøænnne piger :) og blomster .
    Sigurd og alma elsker vores iPad så synes det er et godt ønske :))
    Gang i give away igen .. Kig forbi hvis lyst

    Kh Rikke

    SvarSlet
  8. Der ER simpelthen ikke noget bedre end når ens unger har en hyggestund sammen, som man ikke er med i. Den der blanding af glæde over at ens piger har en lille verden sammen og misundelse (over at man ikke er med i den, hæhæ)...

    SvarSlet
  9. Prøv lige at læs min kommentar under indlægget med de skønneste broderier på bloggen Miss AD :)

    SvarSlet
  10. Skønne billeder Louise! Lupiner er bare så smukke – tak for tippet med stilken. Har faktisk hørt det hørt, men glemt alt om det, så godt du lige mindede mig om det. :-)

    Kram

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...