torsdag den 14. juni 2012

Mens jeg venter......Neel er hjemme hos mig idag, dp mor er på kursus, så vi greb chancen for en hyggedag.... Og mens jeg går og venter på at modtage det kommende store tapet projekt, ja så udfordrer vi lige andre sjove ideer..... det er ingen straf for mig at kaste mig ud i sjove male- og indretningsprojekter, tvært imod, så er det noget at det jeg nyder aller mest....

Lige det her male projekt sku jeg måske ha ventet med til Neels middagslur, jeg kunne bare ikke lade være.... Det resulterede i et par små gule fingre her og der :-)

Jeg malede jo kun benene for ganske nyligt, men blev ved med at gå og tænke på, hvordan mon bordet ville se ud som helt gul.... Det ser vi så nu, og det er da ganske fint.... Er sikker på dugen kommer på igen, men jeg har det fint med, at jeg nu har mulighed for at tage den af, og det så ikke ligner et halvfærdigt projekt....Og da jeg havde taget billederne at bordet i tørreprocessen, så kunne jeg mærke, at jeg faktisk var ret træt af "opstillingen" med gasbordet og hylden over.... Sådan har det stået længe nu, så jeg var nødt til at ændre på det...

Løsningen blev lige pt. denne... Jeg tror kun den er midlertidig, er ikke helt tilfreds... Og jeg er sikker på, når først tapet væggene kommer op, så er der meget jeg får lyst til at ændre på...

Men lige nu, der ser det sådan her ud, og jeg kan fint holde det ud for en stund... Forandring fryder jo....Og på min første lille blogrundfart imorges, da stødte jeg på et sjovt indlæg hos Maries Fabrik , hun havde givet hendes nøgler et par omgange med neglelak... Super fed ide synes jeg, for jeg har ALTID svært ved at finde hvilken nøgle der er til fordøren, og hvilken der er til kælderen.... Den skarpe læser kan ane et lille sommerfugleklistermærke bag lakken, det var mit sørgelige forsøg på at kende forskel før... Nu tror jeg ikke det blir noget problem.... Super ide synes jeg.

Og søde Mette , som du kan se, så er jeg stadig meget meget glad for min nøglering :-)

24 kommentarer:

 1. det er FLOT! dejlig gul farve... sliber du ikke først??? hvis jeg havde mere plads ville jeg også male bordet - men det kommer så hurtigt til at se rodet ud når man ikke har så meget af den der plads ;)

  SvarSlet
 2. Det ser bare rigtig godt ud!!

  Tak for en god blog med masser af inspiration :)

  SvarSlet
 3. Synes det er en skøn gul farve du har valgt og jeg er vild med billedet over gasbordet, så jeg kan støtte dig fuldt op i dagens beslutninger :-)

  SvarSlet
 4. christina - NEJ, jeg sliber aldrig, gider simpelthen ikke den slags, men resultatet blir også derefter... jeg er bare ligeglad med den slags... tingene forandres jo til tider her i huset :-) :-)Og tro mig, vi bor altså også meget småt... jeg kaster mig bare ud i det alligevel... det skal du da også gøre... det kan jo altid blive hvidt igen....

  Karen - tusind tak for de søde ord, det var dejligt at høre.

  Dorte - Ja, den gule er simpelthen for lækker, jeg er også ret vild med den.... fedt du kan li dagens beslutninger, er også ganske tilfreds :-)

  SvarSlet
 5. hvor bliver det bare fint!! er helt vild med den gule farve. Tror min kommode i entreen skal have en lignende farve, måske med lidt tapet også, kan ikke helt fint ud af det :)

  SvarSlet
 6. Hvor bor du bare super hyggeligt! :)

  SvarSlet
 7. Hej Louise - jeg er altså også lidt lun på den gule farve! Vender nok tilbage efter en farvekode, når det bliver aktuelt :-)

  Og dejligt at nøgleringen bliver brugt :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Jeg har også hjemmedag med mindstemanden fordi hans dp er på kursus... :-)

  LÆKKER gul farve!

  SvarSlet
 9. Lekkert, lekkert! Liker bloggen din godt altså :-)

  SvarSlet
 10. Marolle - den farve er super lækker, mal du bare løs... Dog har jeg lagt dug på igen :-) :-)

  mivsel - Tusind tak :-)

  Mette - Du skriver bare, så skal jeg se om jeg kan lokalisere den :-)

  Dankebar - hvor pudsigt, hvor bor du mon??? og ja, farven er super fed

  Shienedesign - Tusind tak skal du ha,og velkommen til

  SvarSlet
 11. Den gule farve er bare så fin og sommerlig....
  Har du en farvekode?? :-)

  Du må altså utrolig mange huller i væggen med alt det flytten rundt - lapper du bare med polyfylla eller maler du over???

  Nina

  SvarSlet
 12. Jeg er VILD med bordet.
  Kan du evt. opgive farven (navnet) på den gule? Hvis den er fra en malebutik som kan findes.
  Fortsat dejlig dag
  Anne-Sofie

  SvarSlet
 13. Hejsa

  Det er ik så mange indlæg siden hvor jeg viste farvekoden.., så i må bladre lidt tilbage. Kortet er jeg nemlig kommet til at smide væk...

  SvarSlet
 14. Smuk, smuk, smuk, når jeg får lidt flere timer i døgnet, så tror jeg min Leander stol får samme omgang.

  SvarSlet
 15. Hejsa...
  Har netop meldt mig som fast læser hos dig.... skøn blog og fint gult bord, og fed ide med nøglerne :)

  Hilsner Julie

  SvarSlet
 16. Det er blevet super fint!! Jeg synes næsten du har fået en voksdug i overskud igen ; ) ...så fint er det!
  Du må sy regnfrakker til pigerne af den og de der sydvest-hatte/huer.
  : )

  SvarSlet
 17. Fedt at se flere farvede nøgler! Husk husk husk at give dem decupagelak eller lignende, for ellers holder det bare ikke...!
  Bordet er altså også bare virkelig et frisk pust :-)

  SvarSlet
 18. SUPER smukt. Elsker den gule farve!

  SvarSlet
 19. Hvor ser det fint ud!! Dejlig sommerligt!! :-)

  Kig forbi og deltag i min give away hvis du har lyst! ;-)

  SvarSlet
 20. Den farve er bare ganske ganske lækker, og helt populær kan jeg næsten fornemme... Må håber i alle kan finde den i jeres farvehandlere...

  Marie, jeg havde desværre ikke lige decopagelak... så det må holde det det kan, og så få en omgang mere... men er helt vild med ideen :-) :-)

  Ingen voksdug i overskud, pt er den på igen :-)

  SvarSlet
 21. Så flot et bord - love it!!!!!
  Jeg skal til at male puslebordet og orker næsten ikke:) du har bare en masse energi:)
  Elsker altså bare dit hjem:)

  SvarSlet
 22. Hej Louise
  Jeg forstår dig ;) - voksdugen er nemlig også rigtig fin - det var bare en lidt kikset måde at sige til dig at jeg synes HELE dit gule bord er rigtig lækkert!
  :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...