mandag den 25. juni 2012

Opdateret legehjørne.....


Efter den smukke væg er blevet lavet i stuen, så kunne jeg simpelthen ikke nænne at lave for mange huller i den allerede.... I med tapetvægge, i ved hvad jeg snakker om..... Og samtidig synes vi at pigernes ting gerne måtte samles lidt mere der hvor de er.

Vickis smukke sættekasse, den hænger nu ved deres legehjørne, og her ses den faktisk meget meget mere. I stuen hang den bag døren, og døren står næsten altid åben, sættekassen blev derfor næsten altid gemt bag døren... Men nu, nu ses den hele tiden, og pigerne (læs: især Neel) elsker at tage alle de små sjove dyr ud og ind og ud og ind.... Og nu kan hun meget bedre nå.

Og så har jeg også bestilt en af Dortes fine ranker, den skal hænge i vinduet, og jeg glæder mig .... den blir lige prikken over i'et.... Tekste på ranken, den må i vente med at se :-)


Til slut et lille billede af søndagens eftermiddagshygge.... Der var hentet friske ærter og jorbær ved den lokale bondemand.... OG en lille drømmekage har også sneget sig ind.... Mums....

12 kommentarer:

 1. Skønne billeder. Jeg er altså helt vild med legehjørnet og dets farver. Tapetet er lige mig. Og det klassiske røde Brio-køkken. Så fint! Det ser virkelig inspirerende ud for sådan et par små piger :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Dejligt lille børnehjørne... Min datter fik et smølfehus magen til Jeres i fødselsdagsgave i torsdags- det er virkelig et hit!! Hav en dejlig uge:-)

  SvarSlet
 3. hvor ser det hele smukt ud Louise! Der er megen harmoni for øjet i alle de skønne klare farver, dine piger bliver bestemt ikke farve-forskrækkede :)
  Og hvilken rå-hygge(!) Herhjemme tilbragte vi også det meste af søndagen på sofaen med film på tv´et.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud! Er dybt misundelig :)

  SvarSlet
 5. det ser rigtig godt ud, og det er da en fantastisk ide at børnenes sættekasse hænger i børnehøjde og ikke kun til pynt for det voksne øje :)

  SvarSlet
 6. GENIALT - igen igen!
  Du har simpelthen sans for de mest fantastiske detaljer - ELSKER at få lov at kigge med i dit hjem!

  SvarSlet
 7. Mirjam - ja det er bare så fint det tapet, er også rigtig glad for det, det passer super godt ind i rummet og sammen med pigernes legesager.... Og tak for de søde ord.

  Fie - Her er det sjoveste ved huset vidst bare at skille det ad... men ok, hvis det er en leg, så skal det vel være sådan :-)

  Binemor - ja hvad skete der lige for det weekendvejr, det var ikke særlig opmuntrende da... så man skal godt nok være kreativ for at holde ungerne kørende...

  Karen - tak for de søde ord

  Lotte - den han somend også i børnehøjde før, men mest merles, for det var i sin tid hende der fik den... Men nu er det neel der hygger sig mest med den, og væggen tillod alligevel ikke at den kunne hænge højere :-)... Fint ser det ud.

  Maria - Tak for de søde ord, ja det er lidt sjovt som man ligesom "kigger indenfor" hos folk her i blogland... Gratis boligblade plejer jeg at kalde det :-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare skønt ud, og sikke nogle gode farver.
  Kærlig Hilsen Heidi fra
  www.egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Simpelthen et så dejligt hjem Louise og er bare glad for sættekasse vækker glæde i det lille hjem:) Noah er også bare glad for det og er sikker på Alba også kan bruge meget tid på den:)
  Kram Vicki

  SvarSlet
 10. Simpelthen et så dejligt hjem Louise og er bare glad for sættekasse vækker glæde i det lille hjem:) Noah er også bare glad for det og er sikker på Alba også kan bruge meget tid på den:)
  Kram Vicki

  SvarSlet
 11. Heidi - Tusind tak, det er dejligt at høre du kan li det :-)

  Vicki - Hvor er du sød, jeg blir altid helt rød om ørene når du skriver dine kommentarer.... Og du kan tro vi elsker dine sættekasser, de er bare SÅ flotte...

  SvarSlet
 12. Sikke et skønt tapet!! Hvor er det fra?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...