søndag den 24. juni 2012

Sankt Hans i haven.....








Her i huset er Sankt Hans egentlig ikke noget vi sådan fejrer, men pludselig har man et børnehavebarn, som ved noget om den her slags dage.... Det fik faren i huset til at handle lidt impulsivt igår formiddag. Han tegnede denne skønne skønne heks (faktisk lidt synd at futte hende af), men det var jo ligesom hele formålet.

Merle gik op i det med liv og sjæl, hende og farmand lavede mini bål i haven.... Til aften kom så bedsteforældrene på besøg, og Merle fór ud i haven for at vise frem.... Det var faktisk en helt stor begivenhed for hende.

Så inden aftensmaden havde vi vores helt egen lille hekseafbrænding, og det var faktisk ganke ganske hyggeligt.....


Haven myldrer også med skovbær for tiden, og de smager bare så godt..... Faktisk skal jeg være heldig hvis jeg får lov at smage, for begge pigerne plukker dem i stor stil.... Så mens der blev lavet mad, så blev der hygget med bær fra haven....



Alt i alt bare en helt helt fin og hyggelig dag, fuldstændig i pigernes tegn, og det var tiltrængt oven på sidste weekends tapesering....

Idag går turen i svømmehallen.....

10 kommentarer:

  1. Ai, hvor ER det sødt... Det må være det mest nuttede sankt hans bål nogensinde!!!

    SvarSlet
  2. Ej, hvor fint! Hyggeligt minibål, laber heks, lækre bær, godt vejr, dejlig mad & skønt selskab - det kan jo ikke blive bedre ;-)

    Sommerhilsener,
    Maja

    Conner's Nest...♥
    http://connersnest.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Det er det søteste st.Hansbål jeg har sett. Og hvilken nydelig have med vakre barn. Her pøsregnet det, så vi satt inne i vår sommerhytte og fyrte i ovnen. D

    SvarSlet
  4. Hvor er det sødt, med et lille Sankt hans bål i haven i pigernes tegn!

    Sikke hyggeligt...

    Kh
    Christina

    SvarSlet
  5. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud. Og super sød heks! Ser ud til at I har haft en alletiders Sankt Hans.

    SvarSlet
  6. Vi har været til mange Skt.Hans aftener da ungerne var små, men nu hvor de er voksne, gider jeg ikke mere. Men glæder mig til at dag jeg får børnebørn, for så skal vi da lave et bål, der minder om jeres. Det er da det mest nuttede og søde Skt.Hans bål ever ;-)

    SvarSlet
  7. Hvor er det et fint bål, sød ide! nogen gange kan man bare ikke snige sig udenom, for i børnehaven får man jo så mange ting afvide og i min datters bh, brændte de allerede heksen af fredag!! Lyder til i har haft en hyggelig Skt. Hans.
    God søndag aften,
    //Mette

    SvarSlet
  8. Fin heks og lyder som en hyggelig Sankt Hans... Har også selv holdt Sankt Hans i haven så bestemmer man nemlig selv tempoet:))

    SvarSlet
  9. Meget meget meget fin heks - det lyder som en dejlig dag i har haft! Og det ser også dejligt ud :-)

    SvarSlet
  10. Ha hvor er i søde, er dog ikke sikker på jeg lige fortæller Jesper, at i synes hans bål er nuttet...

    Dog er det vigtigste at det skabe glæde og hygge i den lille have, og det var jo hele formålet:-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...