fredag den 20. juli 2012

Drivhus.....


Endelig har vi fået os et smukt lille drivhus i haven, det har været ønsket over noget tid, og nu blev det realiseret..... Vi har gået og puslet med haven i en del dage efterhånden, og vi er ikke færdige endnu. Der er nogle ting jeg ikke helt kan få til være som jeg gerne vil have det, men nu må vi se.... I hvert fald kan jeg her præsentere jer for drivhus og tilplantede højbede, og jeg er meget tilfreds med den del.... Hvor meget grønt det lige kommer til at gi, det må tiden vise, i år er det bare lidt for sjov... Næste år, der blir det rigtig godt.... Håber vi....

Før i tiden var den her del af haven ikke et sted vi opholdt os ret meget på, bare noget vi gik igennem for at hente brænde.... Haven er meget lille, jeg synes derfor ikke rigtig jeg kunne se så mange muligheder i den.... Men alligevel har tankerne kredset inde i hovedet, og for nogle måneder siden begyndte jeg så at lufte tankerne for Jesper....

Det gode ved ham og mig er, jeg har tingene i hovedet, og han har det i hænderne. Vi er et godt team vi to.... Og nu er det altså endnu en gang lykkedes at få tankerne ud i virkeligheden....

Jeg beklager den længere fotospam der kommer her, jeg synes jeg gerne jeg ville vise lidt af processen.... Det var så hyggeligt.... Vejret var ikke helt med os, så vi er sust ud og ind mellem voldsomme regnbyer.... Men med den rette stemning og regntøjet på, så lykkedes det altså alligevel....25 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud.
  Rigtig god ide med bedet omkring drivhuset.
  God aften til dig og dine

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud!!
  Det må være dejligt at have så handy en mand. :)

  SvarSlet
 3. Det er bare så fint. Og sikke misundelig jeg er på dit drivhus, det må være i mine drømme de næste 5-10 år endnu. Øv. Men det er så flot! Glæder mig til at se hvad der kan vokse i drivhuset. Hav en dejlig weekend i haven, i morgen skulle solen skinne, over kbh hvert fald!

  SvarSlet
 4. Hyggeligt :) synes at det er skægt at I plantede blomster i bedet før drivhuset var på plads ;) håber I får nogle varme dage så I kan være ude og nyde det hele :)

  SvarSlet
 5. Gratulerer med drivhuset? Det ble veldig fint. D

  SvarSlet
 6. Årh hvor er det fint, drømmer også lidt om et drivhus, men tror det må vente. Vi har også lavet højbede i år. De fungerer så godt og er utrolig nemme at holde.

  Glæder mig til at se hvad i skal ha i drivhuset:)

  Kh

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint, drømmer også om et drivhus - jeres have ser så hyggelig ud!

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare blevet fint! Jeg drømmer også om et drivhus, men jeg tør ikke rigtig købe et i tyndt glas, af hensyn til børnene. Og det tykke sikkerhedsglas er for dyrt for os pt. Og plastik er grimt. ;-) Så vi venter lige og ser tiden an.

  Men nøj hvor ville jeg gerne ha sådan et glashus i haven! :-)

  SvarSlet
 9. Aiiiiiiii, Louise.... Hvor ER det smukt!
  Tillykke med det ;)

  SvarSlet
 10. Aiiiiiiii, Louise.... Hvor ER det smukt!
  Tillykke med det ;)

  SvarSlet
 11. Det er altså bare blevet så fint! Super flot med bedene foran!
  Mine øjne drages dog straks mod flisestierne i græsset - og min barnagtige nysgerrighed gør, at jeg undrer mig over hvilken oase stien til højre mon fører hen til??
  Rigtig meget tillykke med det fine drivhus!
  Kh Maj

  SvarSlet
 12. For en fin hage! Og den blir finere og finere!
  Hilsen fra PiPa

  SvarSlet
 13. Åh hvor hyggeligt jeg ville virkelig ønske jeg havde grønne fingre og interesse for sådan noget. Det kan være det kommer lige pludselig. Det ser altså super godt ud!

  SvarSlet
 14. Hvor ser det vanvittigt dejligt ud...godt arbejde;)
  Hilsen fra
  Sanne

  SvarSlet
 15. iiiohh hvor ser det hyggeligt, jeres drivhus med bede omkring, har i sat drivhuset ovenpå fliserne eller er det fæstnet på en en eller anden måde, jeg spørger fordi jeg på et tidspunkt får mulighed for et rækkehus med gårdhave, så håber for mulighed med et lille drivhus:)

  SvarSlet
 16. Hvor er det hele bare blevet skønt! Det er virkelig et fint drivhus. Kh Louisr

  SvarSlet
 17. Det ser så skønt ud, jeg ønsker mig både drivhus og højbede :)

  SvarSlet
 18. Hold nu magle hvor ser det bare lækkert ud!!
  Og hvor er du heldig at have en mand der kan hjælpe med at udføre dine gode ideer og tanker. Herhjemme kan manden knapt nok hænge et billede op, så her er det rimelig op ad bakke ;)

  Tillykke med det!

  SvarSlet
 19. Drivhuset det bliver du helt sikkert glad for, hvad er bedre end at hente sine egne usprøjtede tomater og agurker og så i de mængder man kan få af bare to planter, og ikke at forglemme Basilikum, en enkelt pose frø giver pesto hele sommeren.
  Tillykke med det, det ser dejlig ud.
  Eva

  SvarSlet
 20. Ihh Louise, så fik du det endelig! :-) Det ser nyt ud – er det det?

  I er et godt team I to.

  Kram

  SvarSlet
 21. Tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer, det er rigtig dejligt at læse dem alle.

  Vi er simpelthen også så glade for det fine drivhus, idag har vi fået plantet tomatplanter og sået et par agurkefrø... så må vi se om vi får noget som helst ud af det i år...

  Men i højbedene er de små radisseplanter begyndt at titte op af jorden... det er simpelthen så hyggeligt det her.

  Vi har også fået beskåret det kæmpe store træ, så nu kommer der meget mere sol og lys ned i haven... Nye ideer er dog også pludselig blevet mulige.... spændendne.... lad os se om vi når det hele...

  Tine, drivhuset er nyt ja, det var nogen der synes de havde gjort et fejlkøb... det forstår man ikke, men vi var glade....

  Huset er pt skruet fast på en lille træramme Jesper selv har lavet (der fulgte ikke sokkel med), og så skal vi enten have det skruet ned i fliserne eller Jesper lægger en fuge som gør det hæfter sig fast på fliserne.... Noget skal i hvert fald gøres så den første storm ikke tager det :-)

  SvarSlet
 22. Se træt, kan ° ° ° arter en masse ting .. være virkelig interessant ..

  SvarSlet
 23. Hold da op, hvor er det blevet fint Louise!!! Jeg er dybt misundelig, på den gode måde ;)
  Jeg ville elske at have et drivhus, men med en mand og en flok unger der ELSKER fodbold, så må jeg vist vente nogle år med at kunne realisere dén drøm... Jeg er nemlig ret sikker på at glasset ville være smadret efter få dage :)
  Men når nu engang ungerne ikke længere bruger legehuset, så må der et drivhus op i det hjørne i stedet for - det ligger nemlig på det bedste sted :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...